Ce trebuie sa stim cand schimbam cureaua de la pompa de apa
Nu prea imi place cum arata cureaua mea de la pompa de apa (prezinta crapaturi) si as dori sa o schimb. M-am interesat pe la sectiunea vanzari si cam toti recomanda sa se schimbe toate agregatele de pe acolo : role intinzatoare, role de ghidare etc care in total te duc la niste sume de vreo 500 ron. Poate ca ei zic asa ca au interes sa si vanda dar eu vreau niste pareri obiective din partea voastra. Am aruncat si eu un ochi la masina pe la rolele alea si am vazut ca sunt metalice, cu caneluri si se prezinta in stare buna. Nu-mi dau seama de ce trebuiesc schimbate toate, in conditiile in care sunt destul de scumpe, pe cand doar cureaua ajunge pe la 50-70 ron.
Nu ma intelegeti gresit, nu contrazic pe nimeni, a fost doar parerea mea personala de fost Daci-st. Vreau doar o explicatie logica si fundamentata la problema mea si mai ales un scurt desfasurator (cu explicatii) privind operatiunile de schimbare a curelei respective. Nu am mai facut niciodata asta (altele le-am facut fara sa am experienta anterioara si am reusit) si am ambitia sa o fac singur si de data asta dar am nevoie de invatamintele voastre.
Va multumesc foarte mult!
Cu stima...
VIN : WF04XXGBB41A45013
Ford Focus 2007, 1560cmc, 109hp, TDCI.
VIN : WF0WXXGCDW7J51745
-
ionascu - Member