ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
28 Noi 2012, 12:46
Explicatia ar fi . M'as mira sa fie vreun algerian suparat ptr actiunile de la noi. Si raspunsul sa'i fie atacarea fix google.ro
30 Noi 2012, 05:37
La multi ani tuturor Andreilor, Andrelor si Andrelelor!
30 Noi 2012, 12:05
La multi ani Andrei! La multi ani Andreea!
30 Noi 2012, 19:41
La multi ani tuturor Andreilor, Andrelor si Andrelelor!*
PS: copyright KomandantuR
30 Noi 2012, 20:16
asa nu poti fi acuzat de plagiat
06 Dec 2012, 00:36
la multi ani @nic-bv si tuturor nicusorilor,nicoletelor si alti purtatori de nume derivat!a venit mosu' pe la voi?
06 Dec 2012, 00:49
La Multi Ani/bani Nic_Bv sa te distrezi bine,si sa sarbatoresti prin munca ca asta e ultima smecherie.
06 Dec 2012, 07:41
LA MULTI ANI Nic si toti ceilalati Sf. Nicolae care mai sunt!!
06 Dec 2012, 08:11
La multi ani Nicolailor, Nicoletelor si toate numele ce deriva !
PS: Sa-mi traiasca si nevasta, sora si tata

!!
06 Dec 2012, 09:24
Sa-ti traiasca!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi (Nicolae cu toate derivatele) si sa fiu primul, La Multi Ani anticipat Filofteilor!
06 Dec 2012, 12:09
Va multumesc tuturor pentru urari!
La multi ani tuturor tizilor mei, Nicolae, Nicoleta, Nicusor... se stiu ei!
verga_Cip: sa-ti traiasca nevasta, sora si tata! Se anunta chef mare la voi, nu gluma...

DON GYOVANY: multumesc mult pentru urari, cat despre sarbatoritul prin munca... iti multumesc, eu ma bucur cand am de munca.
Dar ai grija cui faci urarea asta, daca o faci vreunui bugetar sictirit pe viata, sughiti dup-aia o saptamana!
06 Dec 2012, 12:58
Merci mult (amblilor). Incep azi si termin duminica
10 Dec 2012, 08:44
Uffff... una din diminetile alea in care folosim tot ce avem pe masina cu denumiri din trei litere... multa bafta sa ajungeti unde aveti treaba, intregi si in timp util!
Cei care au ajuns deja - sa va fie cafeaua uda, neagra si fierbinte...
Tuturor: sa aveti o saptamana exceptionala! Hai ca mai e putin, inca doua saptamani de munca si dup-aia doua de distractie!
10 Dec 2012, 12:36
Uimitor!!! Azi dimineata pe la 7, un utilaj de deszapezire cu lopata in mana dadea zapada din fata casei mele.
N-a fost chiar cel mai bun mod de a-mi incepe ziua dar macar m-am incalzit bine.
10 Dec 2012, 13:52
si era "made in romania"!
10 Dec 2012, 14:28
Din pacate, da, era made in Romania: acu m-a luat o durere de spate de trebuie sa ma misc cu incetinitorul...
10 Dec 2012, 14:37
trece cu ierburi... d-alea pe reteta!
12 Dec 2012, 20:48
baieti... Ia uitati ce declara Putin: . Cum ruznacii umbla mai mult beti, cred ca ar trebui sa acordam o mana de ajutor saracelor rusoaice. Dam deoparte clubfordistii cu relatii stabile, ma adresez holteilor: ce faceti baieti? Nu dati o mana de ajutor?
12 Dec 2012, 21:24
Domne...eu vreau sa ajut rusia,pe mame sa isi faca norma...dar nu am pasaport.
13 Dec 2012, 09:17
Ei, don Gyovany, o bucate de hartie te face pe tine? Chiar nu ti-e mila de sarmanele rusoaice?
'Neatza gasca. Sa va fie cafeaua calda si sa va incalzeasca sufletele. Asa cum imi incalzeste mie acuma, dupa ce am dardait de frig o jumatate de ora la vulcanizare.
Ati mai auzit pe cineva sa mearga cu masina prin zapada si sa ia un cui in roata? Eu sunt ala...
13 Dec 2012, 09:32
Pai si daca vroiai sa te uiti sa-l gasesti (cuiul) prin zapada era aproape imposibil!
Merci de urare, dar eu beau cafeaua rece
13 Dec 2012, 11:05
Cafea rece ?!!?

(blasphemy!)
Am avut company Christmas party ieri seara/nopate si acum sunt la a treia cafea - fierbinte. Si vorba cantecului: "I've got a hangover!"
13 Dec 2012, 11:45
@mihai79: ahaaa... uite unul din gasca mea (ma refer la cofeinomani, mahmureala nu am mai avut de ani buni).
@verga_Cip: impossible is my middle name...
13 Dec 2012, 17:58
Cu dedicatie
14 Dec 2012, 11:57
eu nu mananc fierbinte nu beau fierbinte. nici vinul fiert nu-l beau fierbinte ... iar cafeaua rece este delicatesa
14 Dec 2012, 12:37
@silviupn69: hait! cand m-ai prins in poza?
@verga_Cip: ce pot sa zic... esti cool!

Dar azi dimineata, dupa raschetat parbrizul la -15C daca mai consumam si cafeaua rece... cred ca faceam pipi la cornet...
21 Dec 2012, 09:53
Buna dimineata! Ati auzit de ? Nici eu...
Adeptii acestei doctrine traiesc astazi o noua deceptie. Si cand te gandesti ca singura data cand vor avea dreptate nu vor apuca sa-si dea seama...
S-aveti o zi faina si cafeaua asa cum va place: rece/calda, dulce/amara, etc.
Dar sa fie musai neagra si umeda.
21 Dec 2012, 11:42
azi s-a terminat lumea 1!incepe lumea 2!sper sa fie mai buna,chiar daca actorii,regizorii,producatorii sunt aceiasi!
21 Dec 2012, 11:46
Apropo, cum va petreceti sfarsitul lumii?
La mine a venit soacra-mea in vizita ieri deci orice indoiala cum ca toata povestea cu sfarsitul lumii e o gogoasa s-a risipit. De-acum e doar o chestiune de timp. Imi petrec ziua ascultand "The final countdown" al celor de la Europe.