Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: CONSTANTA - intalnire lunara

09 Dec 2012, 10:09

Hai cu lista!

Luni, 10dec, ora 18:30, hotel Vega:
1. martini
2.

Styx1: Multumim mult, mai ales ca nu e primul tau gest de aceasta natura =D>

09 Dec 2012, 13:13

salutare m-as trece si eu pe lista , dar nu-s sigur ca pot ajunge , din acest motiv nici pe cea de la funny people nu m-am trecut .
postez deoarece exista sanse mai mari sa ajung aci la vega mamaia.
Styx1 vezi pm .
all the best.

09 Dec 2012, 13:36

Hai cu lista!

Luni, 10dec, ora 18:30, hotel Vega:
1. martini
2. OXXO
3.

Styx1: Multumim mult, mai ales ca nu e primul tau gest de aceasta natura =D>

10 Dec 2012, 16:23

Ne intalnim la bariera parcarii hotelului? 18:30

10 Dec 2012, 18:05

Da ! La ora 18:30
Acum am sosit la hotel (18:05).
Ultima oară modificat de martini pe 10 Dec 2012, 21:26, modificat 1 dată în total.
Motiv: stergere date personale

10 Dec 2012, 20:07

Sa traiasca styx1 ! O ocazie rara! Multumesc si aici, se stieeeeeeeeeee :)))

10 Dec 2012, 20:28

Imi pare rau ca n-a fost mai multa lume. Ar fi fost interesant. Poate mai la iarna pe zapada pentru niste exemple practice de conduita preventiva la volan si pentru a va cunoaste comportamentul propriei voastre masini. Pe zapada totul poate fi invatat la viteze de pina la 20 km/h.(pentru ca voi mergeti cu masinile voastre si cu ele va puteti afla in situatii grele- de exemplu : stiti comportamentul propriei voastre masini la frinare de urgenta ? eu cred ca nu...)
Asta daca voi mai lucra in Constanta pina atunci.

PS Nu intentionez sa invat pe nimeni, altceva in afara conduitei preventive. Fara intoarceri cu spatele, fara frina de mina.

10 Dec 2012, 21:31

Styx1: multumim mult pentru timpul acordat, imprumutarea masinii si sfaturile pe care le oferi din experienta ta de pilot. Eu ma bucur ca nu a fost prea multa lume ca nu mai apucam sa stam atata de vorba :)) Whiskey aducem noi data urmatoare, doar sa ne zici marca preferata.

Pentru sedinta de pe zapada, eu sunt primul inscris cu a mea "bestie" pe 14 inchi.

Tot respectul pentru Iulian, cu totii avem de invatat de la tine! ^:)^

10 Dec 2012, 21:38

Ma bucur foarte mult ca am fost la intalnire si totodata am dat peste niste persoane dezinvolte , dar de departe cea mai dezinvolta persoana a fost styx1 alias Iulian, sunt foarte incantat ca am avut onoarea sa conduc o astfel de masina Ford Focus ST 2012 , o experienta foarte placuta , sper sa ne revedem .
Sanatosi sa fim .

11 Dec 2012, 21:23

pozele de aseara inca nu le-am primit, cum le am o sa le postez aici grupate de la cei care au imortalizat frumusetea de ST :)

12 Dec 2012, 01:25

poza pe care am facut-o eu cu telefonul meu este de o calitate slaba, deci este inutila. A ta de pe facebook este mai buna :)

12 Dec 2012, 09:08

Aveti aici pozele :)

https://www.dropbox.com/sh/ay7nx2f02cam6n3/EAW_LXOH94

12 Dec 2012, 14:29

Iar poluez topicu :) (dar anuntul e umanitar exclusiv Cta )

Pentru posesori de ford din Cta care au nevoie sa adauge ulei la servo,sa ma caute ca le dau eu moca ulei .
Am luat un bidon de 1 litru ptr masina mea si am mai ramas cu vreo 800g.:D

12 Dec 2012, 18:18

asta e discriminare ;) !

12 Dec 2012, 22:52

Va invit sa comentati aici sau sa va dati cu parerea (pertinenta), totusi noi vom fi gazde! viewtopic.php?f=2&t=82856

13 Dec 2012, 01:28

mi-am adaugat si eu parerea, desi asteptam mai mult feedback de la cei din tara sau de la cei care, anii trecuti, au fost la randul lor organizatori.
asa, sa ne plangem de distante si costuri, o putem face toti stand relaxati intr-un fotoliu cu shaworma-n bratze...

13 Dec 2012, 09:36

concentreaza-te pe comentariile pozitive, pe ideile constructive. cele negative o sa se cearna singure ;)

15 Dec 2012, 10:23

sa de-a dracii daca nu facem cea mai tare intalnire nationala!!! gata, am citit ce au scris si altii si m-am cam enervat....ce am facut pana acum...e minciuna pe langa ce o sa facem la vara!!!! garantez si sunt implicat 100%

15 Dec 2012, 13:23

Multumesc Bogdan, chiar avem nevoie de organizatori, si oameni pe care ne putem baza. Deocamdata suntem doi, cu tine 3 :)

Altcineva? :-"

31 Dec 2012, 09:47

La multi ani!
Si un An Nou fara evenimente.

31 Dec 2012, 12:47

Decat cu evenimente placute!!!!
la multi ani si distractie placuta in seara asta!!!

31 Dec 2012, 15:49

La multi ani dragi colegi, sa ne vedem cu bine la anul desi prima intalnire cred ca va fi in februarie, inca o sa fie mahmuri multi acum :))

01 Ian 2013, 13:36

:D/ La multi ani !!! tuturor

01 Ian 2013, 19:58

La multi ani si sa auzim numai de bine in 2013!

27 Ian 2013, 00:57

Hai ca vine februarie 2013. Deci, ramane pe 2 februarie urmatoarea intalnire? :)

27 Ian 2013, 10:25

Pe 2 feb sunt plecat din localitate insa ma intorc pe 3 dupa-amiaza (duminica). E vreo problema daca o mutam duminica seara? Sau vreti neaparat sambata si eventual o punem pe 9?

27 Ian 2013, 22:55

La intilniri trebuie sa vin neaparat cu Fiesta :)

27 Ian 2013, 22:58

Nu e batut in cuie, dar daca e intalnirea pe 9, poate ajung si eu. :)

27 Ian 2013, 23:37

Eu zic sa o facem incat sa vina cat mai multi, inclusiv pisica de top :))
Din punctul meu de vedere, cat timp mai sunt pe acasa, oricand e bine :)

28 Ian 2013, 08:33

Eu inca nu am aflat programul pt weekendul asta, asa ca putem sa o stabilim pentru 9 si ramane sigur asa. Probabil la un ceai daca e frig ca acum. Ok? Ne bucuram de oaspeti :)
Răspunde