Salut,
Si crezi ca dupa sarbatori cand incepem cu taxele si impozitele vor fi mai multi bani ?
Eu nu am niciun motiv sa mai fiu optimist deoarece jud.Teleorman este printre primele 3 judete la somaj si sunt convins ca ne indreptam spre groapa oricine va gurvena tara deoarece nu mai exista industrie si punct.
Oraselul meu care are vreo 4 km lungime e plin de sedii de banci cu pereti din sticla masiva iar locuitorii au foamea in glanda iar cei ramasi pe aici sunt ori persoane in varsta ori ori cu grave probleme de locomotie sau alte boli profesionale.
Oricum dupa sarbatori cred ca o ma retrag de pe forum deoarece cu actele de caritate nu merge sa intretii familia,cand mai venea ceva de lucru mai mergea banda dar de vreo jumatate de an toti decat intreaba si le repara la tel. sub indrumarea mea si sincer nu mai mi se pare in regula ca sa aduni un bagaj de cunostinte intr-o viata iar apoi sa le pui la dispozitie mocca iar tu sa stai sa privesti "frumos" si sa te alegi cu privitul.
Daca locuiam in Bucuresti unde nu poti respira de masini era ok dar in conditiile date nu mai merge banda.
Daca iti vand un pont o sa razi

,mai stau sa fac 6000 de mesaje ca sa stiu ca am contribuit si eu cu ceva la sustinerea acestui forum,apoi ma voi...opri,oricum am fost acuzat de cineva mai demult ca sunt vanator de mesaje.

Sunt momente in viata cand faci multe lucruri de drag si pentru a te simti util in societate dar vine si un alt moment,opusul celui sus mentionat cand tot ce este frumos se termina iar in fata ta nu exista nicio perspectiva de viitor care sa te determine ca a doua zi sa te trezesti cu zambetul pe buze.
Cateodata mai devenim melancolici si cat de curand vom fi o tara de melancolici si sincer eu am o varsta si cum e zicala acea "mi-am trait traiul,mi-am mancat malaiul" dar ma gadesc la copii nostri carora li s-a furat copilaria suferind alaturi de parinti stiind ce inseama grija zilei de maine stresati de mici dar in schimb ne ocupam sa punem muzica la gaini ca sa nu fie stresate cand oua deoarece oul devine toxic si nu mai discut despre faptul ca facem adaposturi la caini iar copii prin capitala europena numita "micul Paris"adica renumitul Bucuresti mor prin canale.
Sunt convins ca dupa alegeri vom cara galeti cu miere de ce bine va merge totul.
Ok,incerc sa ma opresc aici si imi cer scuze de OFF.
AMR 11 mesaje