de Cornel001 » 26 Mai 2006, 22:31
Pai mai e simplu... ochesti pe unu cu masina de firma (ca sa nu distrugi masina particulara a omului) si intri in ea, din spate de preferat, da asa mai tare un pic. Daca la masca/grilaj inca nu ai nimic, dai inapoi si mai intri o data, repede, pana nu se dezmeticeste ala din fata. Dupa aia politie, constatare, asigurari, grila noua cromata (da ai grija sa le zici la baietii de la service sa-ti comande de-aia, ca sa fii sigur)....
Io glumesc, da am avut un mic eveniment rutier in fata, si desi vechea grila era ff putin afectata, fiind masina noua mi-au inlocuit-o. Am fost surprins sa vad ca mi-au pus d-asta, cand am revenit ultima data sa ridic masina . Ma rog, n-am avut numa surprize placute, capota nu se mai descuia ca nush ce parghie sarise sau nu fusese bine pusa, s-a luat si unul de-al lor cu mainile de cap cand a vazut. dar desi era vineri dupa sfarsitul programului, au suit-o pe rampa si au rezolvat-o; in afara de asta prima data cand m-am dus s-o vad, a trebuit sa dau in spate la revopsit ca intr-un loc nu facusera treaba prea buna... in rest a iesit bine. Asta prin aprilie.
Nu stiu cat a costat, ca a platit turcul (asigurarea adica), si eu reintregirea, nu s-a inlocuit doar grilajul. Am vazut acu ceva timp, pe un site extern, oferta de tuning la focus, inclusiv grilaj cromat total, daca intereseaza pe cineva.