de wador29 » 29 Dec 2012, 10:34
Totusi, poate reusesc colegii bastinasi sa faca niste variante de petrecere a timpului liber pe acolo?! Ni se cere sa spunem cati venim, cat stam, dar nu stiu ce s-ar putea face in timpul asta! In functie de asta, impreuna cu grupul cu care vin de obicei, sau singur, pot sa-mi planific timpul si resursele. Nu am mai fost demult la mare, prefer oricand si in orice sezon muntele, insa m-ar tenta sa stau 7-8-10 zile la mare. In lipsa sugestiilor, o sa ma vad nevoit sa ma orientez (sau, sa ne orientam, ca grup) catre cazare la particulari, pentru a obtine cel mai bun pret pentru cazare pe o perioada ca aceea precizata mai sus.
Desi inca n-am vazut nici o acceptare concreta de participare, dar multe comentarii pro si contra, inteleg ca deja s-a negociat (pe ce criterii, pe ce numar de camere?!) pretul cazarii?! Perioada specificata nu cred ca apare in sezonul de varf (decat in visele roz ale hotelierilor din zona) si cred ca s-ar putea obtine macar un 80 lei/camera, pentru 7-8-10 zile. Pot fi de acord ca nu-ti ofera nimeni o camera la 50-60 de lei la hotel, pe litoral, decat daca o inchiriezi din aprilie pana in noiembrie...
Ca participant la ultimile doua editii, din care as remarca-o pe cea de la Valcea (din mai multe considerente, dar nu asta e subiectul), as dori sa atrag atentia asupra traseului pentru coloana!!! La Brasov coloana a fost de fapt, mai multe! Citeam undeva aici ideea de a se face coloana de la Cap Aurora la Constanta! Din cate stiu eu, din comentariile de media din verile precedente, circulatia e deseori ingreunata sau se creeaza ambuteiaje, si sincer, nu m-as deplasa intr-o coloana care sta pe loc! Sunt sigur ca localnicii fordisti vor gasi o solutie mai buna, chiar daca nu cunoscuta majoritatii!
Momentan, ma opresc aici, dar voi reveni cand voi considera oportun sau necesar sa ma exprim vis a vis de subiect.
P.S. Am vazut pe aici autoaprecieri sau acuze, motivate sau nu, nu cred ca-si au locul in topic! Autoaprecierile si evidentierea eforturilor depuse, de regula cauta sa impuna pe cineva vs cei multi! Un astfel de eveniment presupune, intradevar, angajamente si eforturi pe care nu le face oricine, insa e bine sa fie apreciate de majoritate, pentru ca e unanim acceptat ca nu poti multumi pe toata lumea! Cine le considera o corvoada, poate alege de la inceput sa nu se implice. Referitor la acuze, in mod normal, ca sa nu semene a barfa ieftina, ar trebui probate, dar nu suntem in nicio instanta aici, subiectul fiind altul. Nu am mentionat nici un nume, nici o situatie concreta, aceasta mentiune suplimentara fiind doar o parere personala si, prin urmare nu necesita un raspuns, ci doar reflectie.
Sarbatori fericite si linistite, in continuare, si fie ca nici un fel de eveniment nedorit sa nu impiedice participarea celor care chiar vor sa participe la eveniment! Sanatate, multe realizari si un an mai bun decat cel care tocmai e la final!
ex - Ford Fusion +, 2006, 1,6 TDCi, 90 cai, sea-gray,ex - OT 11 KXDSuzuki Vitara, Luxus, 2018, 1,4, boosterjet, 140 cai, prime solar yellow, cu plafon cosmic black pearl, OT 12 KXD