pai m-a asteptat dupa ce am trecut bariera si am plecat cam de la capatul la a 2-a ca nu stiam ca vrea sa ne dam, a 3-a am stat unul langa altul si de pe a 4-a a inceput sa ramana in urma. era versiune noua 177 sau 184 cp. venea si curba si cred ca nu s-a riscat sa intre prea tare, eu cu suspensia sport eram blana
Da si eu te-am vazut astazi pe la ora 13 pe bulevardul lacul tei,si ai facut dreapta pe o strada care duce la bamboo.Nu am cuvinte sa masina arata intr-un mod deosebit .M-am uitat mult dupa ea.Mult noroc.
Multumesc pentru aprecieri!Am fost ieri prin capitala cu treburi, din pacate nu prea am avut timp sa ma uit dupa colegi fordisti.. eram ocupat cu navigatia si sa ma feresc de alte masini ))
Am fost la un restaurant pe langa Bamboo intr-un parculet. am zis ca ating pe jos de nu stiu cate ori
Sa fiu sincer masina arata intr-un mare fel nu avea cum sa nu o observ .....si sincer ma uitam dupa ea pe strazi si printre blocuri ,so mai vad.Mi-a sarit in ochii imediat te-am vazut de pe bulevard.
poti sa imi lasi pe pm nr tau de telefon daca mai esti prin bucuresti? as vrea sa vad masina, ca poate imi "pica cu tronc" si cine stie....poate o cumpar.
Sincer nu stiu ce putere are, am vrut sa merg la singurul dyno din constanta sa ii fac o proba, dar aveau un senzor stricat si am ramas cu asteptatul estimez undeva la 185cp cu toate modificarile. oricum iarna nu folosesc powerbox-ul pentru ca intra esp-ul prea repede si ma enerveaza.