Ce parere aveti despre marsul motociclistilor?
NU intelegeam ce s-a intamplat, pentru ca asa ceva nu am mai vazut in viata mea. Tot blocat pe toate partile, Kiselef(sosea de 4 benzi cu sens unic blocata dintr-un cap in altul), Bd. Aviatorilor(3 benzi per sens) blocata de masini, din ce am vazut eu absolut tot pana la Arcul de Triumf blocat, si bag mana in foc ca pana in Otopeni coada nu se termina, la fel si inspre sudul Bucurestiului.
Cica "miting pt siguranta in trafic". Nu stiu cate masini au fost pocnite din cauza mitingului asta pt ca toti se ingramadeau, nu mai existau prioritati, semafoare, nimic.
Cica automobilistii nu sunt obisnuiti cu motociclistii...dar noi avem benzi de circulatie, motociclistii nu au pare-se, ca merg numai printre ele, iti trec si cu 160 cand tu ai 60 la cativa centimetri de tine, deci tot noi suntem aia rai. Nu zic, sunt si soferi auto sub orice critica, dar intrebarea mea e: EU CU CE AM GRESIT DE AM RAMAS BLOCAT IN TRAFIC??? CU CE AM GRESIT EU?
Pana si homosexualii si-au facut marsul in weekend, motociclistii au decis de capul lor sa suferim toti pt ca unii dintre ei merg ca nebunii, si chiar nu realizeaza ca e greu sa fie observati in oglinda cand au cu 100 de km/h mai mult decat cei din trafic. Este stupid, ba mai mult, au obtinut si aprobare pt astfel de manifestatie...
Democratie democratie, dar pana cand il deranjezi pe cel de langa tine. Iar eu nu am omorat niciun motociclist, deci nu merit eu sa sufat pt ei, ca nu i-am facut eu sa sufere pe ei ca bunica-miu a murit din cauza unui medic sau mai stiu eu de ce...
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982