SPOILER FOCUS ST FACELIFT DE VANZARE
Salutare, Am un spoiler de Focus ST facelift de vanzare la pret bun dar ca orice lucru ieftin are si cateva hibe. Unul din ele este ca a suferit un accident, partea buna este ca nu prea se vede unde dar partea rea este ca daca il iei la puricat gasesti pe partea din dreapta interior o clema care este rupta. Ea poate fi lipita (un tinichigiu bun poate sa o rezolve fara sa afecteze rezistenta plasticului). O alta hiba este ca necesita sa fie curatat de vopseaua pe care o am eu pe masina. Accidentul a fost pe partea dreapta dar a fost sters pe lateralul spoilerului , asa ca se pot vedea cateva zgarieturi. Tot pe partea din dreapta deasupra la clema rupta sunt prinderile care vin pe aripa si acolo este un ghidaj de plastic(piesa de prindere separata de spoiler), acestea au ramas acolo fara sa fie rupte si ar mai avea nevoie pe partea stanga pt ca bara sa poata fi montata. Necesita cateva grile (grila de sus unde vine stema se potriveste si cea stock, grila de radiator, cerculetele de la proiectoare care sunt toate la fel cu cele stock). PS Spoilerul are o singura ureche pe interior rupta si aceea nu reprezinta o prindere de rezistenta, iar urechea poate fi lipita inainte de a fi vopsita. Nu necesita prinderi speciale fata de prinderile stock. Pretul este de 400 lei neg si de preferat ar fi sa se vada produsul in Brasov.
-

dan_edy - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus MK2 2008
- VIN: WF0PXXGCDP8G22924
sa vedem si noi