SpectralRO's Ford Fiesta 1.4 16V Ghia
M-am alaturat comunitatii ClubFord acum o zi si m-am gandit sa va prezint masina cu pricina.
Am un Ford Fiesta 1.4 16V Ghia, model JH1 FXJB1 (cel putin asa scrie in talon), an 2005, combustibil benzina, capacitate motor 1388 cm3, putere motor 59 kW, 80 CP, 5 usi, culoare gri metalizat, jante aliaj pe 15" (model cu 8 spite).
In imaginile atasate pe masina sunt puse rotile de iarna care sunt de tabla pe 14", iar autocolantul de pe bara fata care se observa este pe post de capac pentru suportul de tractare pe care l-am pierdut.
Masina am achizitionat-o in aprilie 2012 la aprox. 54000 km, iar in clipa de fata are aprox. 65000 km.
Pana in clipa in care m-am inscris in Club Ford nu m-am gandit sa fac poze masinii, insa am sa revin cu mai multe imagini imediat cum or sa fie facute.
Ma gandesc sa cosmetizez putin masina si as dori ceva sfaturi din partea celor care se pricep mai mult la acest lucru. Nu ma gandesc sa cheltuiesc foarte mult, insa as vrea sa stiu ce pot face cu un buget de criza pentru ca masina sa iasa in evidenta.
In momentul de fata sunt multumit de masina, singurul lucru care ma framanta este consumul. Mi se pare ca este putin cam "flamanda". Poate cine imi poate spune ceva despre consumul acestor modele.
Va mulutumesc anticipat pentru sfaturi/idei.
-
spectralro - Incepator
- Maşina: Fiesta 1.4 16V Ghia, 80 CP, 2005