Dezmembrari, unde, cum, ce?
Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi
1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar
la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Structura categoriei a suferit modificari,
atentie unde initiezi topicul/subiectul!
Topicurile de la fosta sectiune
Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune
Piese de schimb, acum intitulata
Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
20 Sep 2007, 12:25
2 capace pentru roti, ford pentru fiesta mea se gasesc ?
22 Sep 2007, 00:09
Io am gasit "la baieti" in AUTOVIT 15 RON/Buc sau 45 RON/set cu sigla ford modelul din imagine
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... ight=capac
22 Sep 2007, 12:52
dastea am si eu tot din vitan si sunt bunicele nu se compara plasticul asta cu cel original dar merg... emblema din mijloc a inceput sa se cojeasca
22 Sep 2007, 21:34
lol
chiar uitasem de vitan!
mersi mult
13 Noi 2007, 02:07
ma ajuta si p mn cnv..k niste capace de focus p 14' ???
13 Noi 2007, 02:52
mai exista si o sectiune de vinzari in acest forum unde puteti solicita preturi.
eu am ramas anul trecut de 2 ori fara capacele originale si stiu ca este 180 RON bucata la dealerii ford pentru masinuta din semnatura. pe ultimele care le-am luat (pe CASCO) le-am gaurit si le-am prins de prezoane ca sa nu mai faca pasi. arata naspa, dar la 180 bucata....
13 Noi 2007, 10:31
Cerusem eu o oferta de la ford_mazda anul trecut cand mi-am luat jentile de tabla, erau cca 50 RON/bucata de la Ford (de 15").