Salut!
Hai sa va spun si eu informatiile aflate de curand pe aceasta tema. Stiind ca trebuie sa-mi vina masina in curand (cam intr-o saptamana - un FF2), toata saptamana asta m-am interesat de CASCO si RCA la mai multe societati de profil. Am inceput cu BCR Asig., deoarece sunt clientul lor de 4 ani (cu alta masina). Mi-au spus ca nu conteaza, nu-mi pot face o reducere pe acest considerent. Si mi-au oferit o polita CASCO de 1.166E (la 17.500 valoarea masinii) si RCA de 312 RON (motor de 1,8 TDCi). Urmatorii, Omniasig, CASCO 1.000E (dar fara vandalism - daca vreau si vandalism trebuie sa mai dau 164 E, deci se ajunge la valoarea BCR), RCA 510 RON

. Asirom, CASCO - 1.133E, RCA - 339,7 RON. La Alianz am dat telefon marti si am vorbit cu un consultant care mi-a spus ca ma va suna mai tarziu in aceeasi zi sau cel mai tarziu a doua zi dimineata, pt a-mi face o oferta. Nici pana acum, cand scriu aceste randuri, n-a sunat!

Nu i-am mai cautat, probabil ca au asa de multi clienti, ca nu-i mai intereseaza sa-si faca altii. Cea mai buna oferta, dupa parerea mea, am primit-o de la Generali. CASCO ~ 780E (2.645 RON - m-au intrebat in ce moneda vreau sa platesc) cu franciza fixa de 100E. Adica, mi-au explicat ei, daca am o dauna de 200E, 100 platesc eu si 100 ei. Daca am o dauna de 5.000E, 100 platesc eu, iar ei dau restul de 4.900E. A, si asta doar daca dauna s-a produs din vina mea. Daca nu, nu dau nimic! RCA-ul il au ceva mai maricel - 400 RON. Luni dimineata ma voi duce la ei sa fac CASCO (ieri m-a anuntat dealer-ul ca mi-a intrat masina in tara si ca in max. o saptamana voi putea sa o ridic

deci trebuie sa-i fac CASCO si RCA), si o sa va spun amanuntele pe care le-am mai aflat.