Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
22 Sep 2007, 23:16
nu e nou ... dar pe mine m-a cucerit
e Ford Focus din 2002 octombrie, pe motorina 1.8 litri , 90CP ... si e mare
are aer conditionat , geamuri electrice fata , incalzire pe scaune, magasie de CD-uir (6 la numar) ... si mai are si navigator dar nu am CDul la navigator ... de aceea am pus si poza cu displaiul Radio/CD/NAV ... poate ma puteti azuta si pe mine cu in astfel de CD care sa contina si hartile oraselor din romania ... dau o bere
astept parerile voastre si sfaturile voastre
masina are 150.000 Km parcursi
- Fişiere ataşate
-
- 1.jpg
- fata
- (64.7 KiB) Descărcat de 633 ori
-
- 2.jpg
- (64.32 KiB) Descărcat de 633 ori
-
- 3.jpg
- lateral
- (73.6 KiB) Descărcat de 632 ori
-
- 4.jpg
- spate
- (80.01 KiB) Descărcat de 633 ori
-
- 5.jpg
- NAVIGATOR
nu am CD-ul si as dori sa fac rost de unu cu harta romanie ... cine ma poate ajuta e rugat sa ma contacteze prin p.m.
- (59.71 KiB) Descărcat de 634 ori
-
- 6.jpg
- bordul ... 150.000 Km
- (67.35 KiB) Descărcat de 633 ori
-
- 7.jpg
- mororul ... 1.8L TDDl 90CP
- (87.48 KiB) Descărcat de 638 ori
22 Sep 2007, 23:21
masina mai are:
- oglinzi el. si incalzite
- computer de bord
- airbag frontal fata
si cred ca are si abs
22 Sep 2007, 23:23
frumos fordu, sa il stapanesti cu placere
23 Sep 2007, 00:04
Intradevar, frumos.
Sigur are si ABS, ca nu sunt dacii, sa fie optional.
Imi plac geamurile fumurii (sper sa nu fie doar editat:) ), dar nu imi place taurul din spate!
Numai bine!
23 Sep 2007, 00:08
merci mult
ce inseamna editat
geamurile au folie ... si nu o sa le dau jos ... in schimb taurul din spate asa era pus acolo si mie unu imi place
23 Sep 2007, 01:07
Mi s-a parut prea mare bezna in masina cu geamul deschis, si mi-am zis sa nu fie cumva doar modificat pe calculator
Nici sa nu te gandesti sa le dai jos!
Numai bine!
23 Sep 2007, 01:24
da, chiar asa, ce bezna e in spate

))
23 Sep 2007, 09:59
$1 scrie:$2a, chiar asa, ce bezna e in spate

))
chiar asa
mai fa niste poze
de ce SPP?
23 Sep 2007, 12:43
asa a vrut fostul proprietar (desi imi e prieten, nu l-am intrebat de ce)... iar mie mi-au placut si l-am rugat sa mi le lase .... SPP
momentan masina e la braila ... i-am lasotu lu taicamiu sa mi-o inscrie ... eu am venit la bucuresti cu matizul lui ... cam peste o saptamana sper sa imi aduca fordul in bucuresti ... si atundi o sa-i fac mai multe poze
legat de geamuri ... intradevar e cam intuneric ... mai ales noaptea ... ... de aceea o sa-mi montez senzori de parcare caci am probleme cand o scot din parcare noaptea ... nu vad decat in oglinzile laterale si e cam masol ... in rest nu am treaba ... se vede bine din interior ziua iar noaptea vad doar farurile celor din spate ... si e bine ca nu ma mai orbesc si nu mai trebuie sa schimb pozitia oglinzii retrofizoare
in legatura cu navigatorul ... ma poate ajuta cineva ???
23 Sep 2007, 15:31
sa il stapanesti sanatos fara evenimente.cat a costat?
23 Sep 2007, 15:32
sa o folosesti sanatos. chestia aia de pe volan e absolut ingrozitoare, e super cd playerul..sau e navi?
23 Sep 2007, 19:32
a costat 8500 euro si era inmatriculat in romania
este si cd player (magazie cu 6 CD-uri) ... este si nav ... dar pentru nav nu am cd-ul si as dori si eu sa fac rost de un cd pentru nav cu harta romaniei
cred ca v-am inebunit cu navul meu
23 Sep 2007, 19:46
"chestia aia de pe volan e absolut ingrozitoare".
complet adevarat.se potriveste ca nuca in perete.
23 Sep 2007, 19:50
sa o stapanesti sanatos, si poate ajungi pe 29 la intalnire.
Odata ce am trecut peste astea, am o intrebare, are cineva idee care e faza cu taurul, ce simbolizeaza (are legatura, cu alta figura enervanta in trafic, pestele?, sper ca nu

)
23 Sep 2007, 19:54
cum ar zice Cornel Dinu:"daca ar fii sa ne luam dupa sinergia faptelor facute de-a lungul timpului de catre acest popor greu incercat taurul de pe masina habar-n-am ce semnifica".scuzati aberatiile.
probabil "sangre caliente".deh,popor latin.
24 Sep 2007, 00:22
Sa nu fi provenit din Spania, acolo se mai foloseste acest simbol in unele regiuni...
24 Sep 2007, 00:56
frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos...
in locul taurului, sau, ma rog, in partea cealalta, merge un sticker "ClubFord"
24 Sep 2007, 01:05
kestia aia de pe volan am de gand sa o dau jos
taurul acolo era ... habar nu am ce semnificatie are ... dar nici nu ma deranjeaza prezenta lui acolo
se gaseste vreun sticker "ClubFord" ... caci as vrea sa pun unul
si apropo ... unde va avea loc intalnirea de pe 29 septembrie? ... cred ... sau 29 in alta luna?
sper sa ajung la intalnire ... defapt sper ca pe 29 sa-mi vina masina in bucuresti si poate ajung si la intalnire
daca nu am masina pana pe 29 si intalnirea se tine in bucuresti o sa vin pe jos