ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Litere de la promotia LUKOIL

09 Feb 2013, 12:33

Salutari !

Participa cineva la promotia Lukoil? Am nevoie de 2 litere: K si O. Pot oferi alte litere sau ....ne intelegem cumva.

Merci!

Contact si la 0761639886, 0742609231

Re: Litere de la promotia LUKOIL

09 Feb 2013, 13:13

Cred ca esti printre putinii care alimenteaza de la Lukoil, mai toata lumea s'a plans de carburantul de la ei
Probabil K si O sunt rare, celelalte fiind usor de gasit

09 Feb 2013, 15:08

Offtopic:
Poate depinde si de locatie....eu sunt in Piatra Neamt.
Eu pun din cea mai ieftina si in comparatie cu Petromul, mi se pare mai buna.
Am inceput sa pun iarna trecuta de la Lukoil, cu cea de la Petrom parca se "rupea" motorul. de la Rompetrol nu mai pun ca e mai scumpa....

09 Feb 2013, 16:10

Eu alimentez aproape exclusiv de la Lukoil (cand sunt in oras) si nu am avut probleme.
@Odin cred ca-ti pot trimite eu O, daca nu cumva am facut curat in masina. Aveam la L si O sa-mi pun si-n cap. Lasa-ma sa verific si te anunt eu.

09 Feb 2013, 23:38

Diferentele ca pret mie mi se par nesemnificative intre combustibili comparabili calitativ, dar de la diferiti furnizori. La un moment dat calculasem si la un plin de 35 de litri din diferenta de pret puneam in plus 200ml daca alimentam de unde era cel mai ieftin.
Chiar si la 5 plinuri/luna ... diferenta e de 6 lei, deja insignifiant comparat cu pretul a 5 plinuri :D

Insa e bine de stiut ca totusi zvonurile despre calitatea slaba a benzinei de la LukOil nu sunt pe deplin fondate

10 Feb 2013, 00:03

Calitatea conbustibilului depinde mult de la o statie la alta, nu de firma.
In Tecuci spre exemplu, alimentez de la lukoil-ul de pe varianta, cu benzina de acolo trage cel mai bine.
In Bacau, de la petrom.
In alte orase doar daca vad ingrijita benzinaria.

10 Feb 2013, 02:48

eu alimentez de la lukoil cu GPL si sunt multumit de calitatea gazului. benzina nu am pus niciodata de la lukoil.
dar care e chestia cu literele? ca sa stiu ce sa cer cand alimentez.

10 Feb 2013, 11:42

Vezi la ei pe site, e descrisa promotia ;) Ceva cu LUKOIL WANTED ... 6000 recompensa

10 Feb 2013, 12:01

eu alimentez 90% cu gpl luk si asta fiindca uneori ma trezesc fara gaz in zone unde nu gasesc decat alt fel de gpl. in ultimul an am folosit ~1 plin benzina, tot de la ei.
nu am nici o problema, ba dimpotriva, cel putin la gpl, lukoil surclaseaza alte companii.

am primit si eu litere... dar nu le-am bagat in seama si cred ca "au plecat" la o curatenie.
oricum sunt sigur ca e greu sa le gasesti pe toate: probabil ca o litera a fost editata doar de cate ori vor sa dea premiul.

10 Feb 2013, 12:24

Si. dupa legile lui Murphy, acea litera ajunge in mare proportie la persoane care nici n'au de gand sa participe la promotie :D

10 Feb 2013, 13:10

aveam pe acasa un tichet luat mai demult ptr calendar. l-am razuit si am litera L.
probabil din acele litere K si O controleaza nr de premii.
Răspunde