$1 scrie:$2
Nu e foarte buna socoteala...
1) Eu zic ca la fiecare reparatie la care apelezi la Casco vei plati 100 EUR (daca nu e vina ta se face pe RCA-ul celuilalt la chestiile auto, iar la cele cu autor necunoscut sau accidente gen copac va fi la fel)
2) Nu socoti costurile doar la o reparatie... Ce te faci daca ai 3-5 reparatii (fie ele si marunte) pe Casco intr-un an? La cat te duce???

Si numai cand te gandesti ca daca platesti vopsitul unei usi o faci pe din doua cu asiguratorul... Din pacate tu platesti prima suta de EUR la orice reparatie.
Eu am avut o singura dauna si a fost peste 11.000.000 ROL reparatia; reintregirea m-a costat 230.000 ROL. Parca e altceva, nu?
P.S. Zici de 100 EUR ca e o nimica toata si nu ai ales varianta de +10 EUR pentru cresterea asigurarii pasagerilor???

1) O sa ma mai interesez de chestia asta, ca dupa ce-mi vine masina trebuie sa merg la ei sa o vada, nu te contrazic deocamdata, da' tipa care mi-a facut asigurarea asa mi-a zis, daca dauna nu s-a produs din cauza mea nu platesc fransiza. Ce vina am eu daca cade un copac pe ea?
2) In ultimii 4 ani am apelat de 2 ori la CASCO. Parbrizul si spoilerul spate inlocuite. Poate am fost norocos. In rest am mai avut 2 avarii, dar s-au rezolvat pe RCA-ul celui cu care m-am
infruntat
Si numai cand te gandesti ca daca platesti vopsitul unei usi o faci pe din doua cu asiguratorul... Nu inteleg. Am spus ca fransiza este fixa, indiferent de valoarea daunei. Vopsitul unei usi costa doar 200E?
Eu am avut o singura dauna si a fost peste 11.000.000 ROL reparatia; reintregirea m-a costat 230.000 ROL. Deci aproximativ 300E dauna. Dar daca ar fi fost de 3.000E-5.000E, tu cat ai fi platit?
PS: Cat despre neachitarea unui plus de 10E, am explicat care a fost motivul. Despre aceasta varianta, cu asigurarea pasagerilor, mi-au spus cand m-am dus la ei la sediu. Telefonic imi comunicasera valoarea politei fara aceasta facilitate si eu ca un berbec m-am dus cu suma fixa la mine...
Nu vreau sa intru in polemica cu tine (mai ales ca voi avea masina aceeasi culoare cu a ta

) si nici sa se creada ca vreau sa le fac reclama celor de la Generali. Nu-mi iese nimic la chestia asta si nu indemn pe cineva sa se asigure la ei. Eu doar, in spiritul topicului, am dorit sa ofer si altora informatiile obtinute de mine pe aceasta tema. Fiecare judeca si face cum vrea.