Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

help pls

11 Feb 2013, 15:07

Salut am un ford fiesta mk5 din 2001, l-am cumparat in vara,pana acum a mers perfect, dar acum au inceput belele, am schimbat distributia si multe altele, adevarata problema este la casetofon , se aprinde merge ce merge si dupa se pierde frecventa la radio , dar nu se inchide .. dupa cateva minute bune isi revine mai canta 2 min si se intrerupe iar, am incercat tot ce am gasit pe net : am scos cass sa vad daca e problema de la antena ,dar nu e , am scos borna de la baterie si nici asa nu a luat-o ... ma poate ajuta cineva pls? cassul e cel din fabrica 3000 TRAFIC.
Fişiere ataşate
3000 TRAFFIC2.jpg

Re: help pls

11 Feb 2013, 15:18

casetofonul e "belelele" :) ? dupa ce ai inceput cu distributia credeam ca e ceva mai serios :))

s-a dus modulul radio. arunca-l si ia altul.

11 Feb 2013, 15:28

asta e singura solutie?:))

11 Feb 2013, 15:59

ba da, dar probabil te va costa mai mult, asta daca mai gasesti piesa pe undeva:
viewtopic.php?f=20&t=37109&start=106#p770831

cel mai ieftin e sa iei altul din dezmembrari cu 50 lei, dar sa te astepti sa crape si el la un moment dat (mai apropiat sau mai indepartat, depinde de noroc) :).

11 Feb 2013, 16:15

ok ms mult , am sa iau altul nou , mp3 de preferabil sper sa nu mai faca asa.multa bafta
Răspunde