Am luat tot topicul la tranta, de la pagina 1, pana la 22. Pot sa spun ca am gasit in sfarsit un om mai "obsedat", in sensul bun al cuvantului, de masina sa

Si eu am facut o gramada de drumuri cu Fiesta prin tara si chiar si afara, as fi avut material la greu pentru o prezentare frumoasa. Din pacate insa nu am facut poze in locurile prin care am trecut. Acum o conduce mama si nu cred ca o sa fotografieze parcarile de la centrele comerciale din oras.
Ideea nu e sa te urci intr-o masina si sa mergi de la A la B, ci sa stii ca ai mereu la dispozitie o masina pe care sa te bazezi pentru orice fel de drum si care sa aiba o intretinere convenabila si pe care s-o faci ca la carte, iar uneori chiar mai draconic decat scrie in carte

Cand o sa mai ies din oras cu Focusul o sa fac niste poze si o sa fac si eu o prezentare a masinii.
Mi-a placut filmarea de pe drumul catre Calimanesti. Eu cand merg inspre vestul tarii in concediu, merg pe drumul ala. Pentru cca. 1 minut m-am simtit ca atunci cand mergeam in vacanta

Si apropos, am observat ca ai facut o gramada de modificari masinii. Nu te-ai gandit sa montezi si niste proiectoare de ceata?