Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
19 Feb 2013, 16:48
Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege care dă posibilitatea proprietarilor de autovehicule să asiste vizual, dintr-un spaţiu amenajat, direct sau prin intermediul unei camere de luat vederi, intervenţia din service, dar şi să o conteste, dacă apreciază că aceasta nu este conformă.
http://www.mediafax.ro/social/proprieta ... o-10573216
19 Feb 2013, 18:39
foarte bine. Tocmai am sunat la FORD BDT si mi-au zis ca sa ma duc la plimbare cu aberatia asta....
Sent from my iPad using Tapatalk HD
19 Feb 2013, 19:04
Eu oricum nu lăsăm maşina singură cu mecanicul, dacă nu le convenea, schimbam service-ul.
19 Feb 2013, 20:12
Orice lucru bun, in Romania nu se materializeaza !
19 Feb 2013, 21:46
eu nu ii las nici la itp sa ma dea afara, stau langa masina pana e gata,
acum totusi nu putem sa fim absurzi, spre exemplu ieri am dus focusul 1 in service sa ii repare aripa si bara si sa schimbe amortizorul dreapta fata, avarii rezultate in urma accidentului de luna trecuta, si nu am cum sa stau lasnga masina 3-4 zile pana o termina, dar la un lucru de 2-3 ore cum ar fii o revizie e mai bine sa stai langa masina
19 Feb 2013, 23:05
eu am sa ii filmez ori de cate ori o sa duc masina la service si voi posta aici toaaaate filmuletele...
Sent from my iPad using Tapatalk HD