Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Subiect închis

faruri focus 2 !!!

25 Sep 2007, 13:12

deci...
ce vreau sa stiu este:
se pot skimba farurile la focus 2, mai precis culoarea aceea din interior? ... am sa atasez 2 imagini: ideea este urmatoarea: farurile de la masina din imaginea 1 sa fie ca la masina din imaginea 2.
daca da, unde? si cam cat costa?
va multumesc anticipat
Fişiere ataşate
ff_2.jpg
(34.06 KiB) Descărcat de 908 ori
ff_1.jpg
(130.98 KiB) Descărcat de 907 ori

25 Sep 2007, 13:14

adica sa fie negru in interior
(pentru ca vad ca a pus pozele in ordine inversa)

25 Sep 2007, 19:54

Se poate. Trebuie sa desfaci farurile pana ajungi la lupe...ai grija sa nu le zgarii ca nu le mai poti repara in veci. Partea de crom care vrei sa o vopsesti o dai cu smirghel fff fin...doar sa o matuiesti asa...dai cu primer...ai grija sa fie uniform...si apoi vopsesti..doua maini ca sa acoperi super ok...eu am folosit negru mat. Lasa-le la uscat intr-o camera cu caldura cateva ore...o zi ca sa fii sigur :wink:

Farurile la FF2 nu stiu cum se demonteaza de pe masina...nu ar trebui sa fie greu...dupa ce le-ai dat jos vezi ca trebuie sa aiba niste cleme...le desfaci...apoi cu un feon (nu de par ca nu are putere) incalzesti zona de imbinare a celor doua parti...cu o lingura :lol: fortezi USOR USOR imbinarea din loc in loc...si se vor desface.

Dupa ce le vopsesti cumperi silicon (transparent) si umpli bine canalul de imbinare. Lasi la uscat o zi montezi pe masina si admiri. :wink:

sper sa intelegi..n-am deloc talent la explicat...

bafta!
Fişiere ataşate
2.jpg
2.jpg (95.84 KiB) Vizualizat de 2006 ori
1.jpg
1.jpg (98.2 KiB) Vizualizat de 2004 ori

27 Sep 2007, 03:16

Gasesti faruri negre la pret foarte bun, ca piese originale. Incearca pe la vanzari. Din ce stiu, sunt undeva pe la 500ron. Eu am o pereche ce e acum pe masina si ma gandesc s-o dau cu vreo 350ron.

Re: faruri focus 2 !!!

16 Apr 2008, 11:38

daca vrei faruri negre cu angel eyes pt ff2, pm me!
Subiect închis