VAND Boxe standfloor, 3 cai, 160 W RMS, noi cu garantie
Se vand 2 boxe cu urmatoarele caracteristici:
Am urmat un proiect SAL care contine:
SAL SBX 2530 - difuzor bass
SAL SBX 1320 - difuzor medii
SAL DTF 12 - tweeter
SAL HV 328 - filtru 3 cai
Tub BR SAL KAH303 - 68 mm diametru cu 65mm lungime.
Toate componentele sunt conectate cu cablu special de boxe: cablu litat de cupru de 2x1.5 mm.Boxele au dimensiuni 900x350x300 si undeva la 22 kg bucata. Am captusit toti peretii cu melana groasa de vreo 5mm iar boxele stau pe cate 4 picioruse speciale de cauciuc.
Boxele sunt facute cu simt de raspundere pentru ca le-am facut dupa proiect dat de producator. Din pacate socoteala de pe hartie nu se potriveste cu cea de acasa, boxele sunt mult prea mari si mult prea puternice pentru sufrageria mea de bloc, asa ca trebuie sa le vand, sa imi fac unele mai mici.
Pretul de vanzare este costul componentelor (difuzoare, filtre) si al cutiilor (facute de un mobilar). Nu le vand ca sa castig bani. Pretul este 1000 RON pentru setul de 2 boxe.
Ofer factura si garantie pentru difuzoare si filtre.
Poze atasat
Am urmat un proiect SAL care contine:
SAL SBX 2530 - difuzor bass
SAL SBX 1320 - difuzor medii
SAL DTF 12 - tweeter
SAL HV 328 - filtru 3 cai
Tub BR SAL KAH303 - 68 mm diametru cu 65mm lungime.
Toate componentele sunt conectate cu cablu special de boxe: cablu litat de cupru de 2x1.5 mm.Boxele au dimensiuni 900x350x300 si undeva la 22 kg bucata. Am captusit toti peretii cu melana groasa de vreo 5mm iar boxele stau pe cate 4 picioruse speciale de cauciuc.
Boxele sunt facute cu simt de raspundere pentru ca le-am facut dupa proiect dat de producator. Din pacate socoteala de pe hartie nu se potriveste cu cea de acasa, boxele sunt mult prea mari si mult prea puternice pentru sufrageria mea de bloc, asa ca trebuie sa le vand, sa imi fac unele mai mici.
Pretul de vanzare este costul componentelor (difuzoare, filtre) si al cutiilor (facute de un mobilar). Nu le vand ca sa castig bani. Pretul este 1000 RON pentru setul de 2 boxe.
Ofer factura si garantie pentru difuzoare si filtre.
Poze atasat
SAVE THE CHEERLEADER, SAVE THE WORLD
-

dgrecu - Ford Freak
- Maşina: FOCUS 2, 1.8TDCI, 115 CP, TREND PLUS, SEDANE BLACK
- VIN: 22345789335454123