Discutii libere/forum

Inmatriculare pe flotant ?!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Inmatriculare pe flotant ?!

Mesajde eu.online » 26 Feb 2013, 20:50

Stie cumva cineva daca se poate inmatricula masina pe viza de flotant? eu am vazut o legea(autorul cica era jurist) pe un site care zicea ca exista posibilitatea doar ca pe o perioada determinata, urmand ca dupa acea perioada sa-ti reinscrii masina in alte parte. Ce vreau eu sa-mi spuneti este daca ati auzit sau vazut cazuri de genul asta. Ma gandesc ca logic ar trebui sa poti pentru ca daca iti schimbi domiciliu 4 5 ani, ce faci? Nu trebuie sa ai toata corespondenta la adresa la care stai? Si in lege scrie ca trebuie sa anunti politia daca iti schimbi domiciliul pt o perioada mai mare de 2 saptamani. Deci de aici deduci ca amenzile si toate darile legate de masina trebuie sa-ti vina pe adresa de flotant. voi ce stiti?
Evident ca trebuie sa ai si acordul propietarul si un contract de inchiriere cu acel propietar, dar intrebarea mea mare este:
OARE CHIAR SE POATE ???
Ati auzit pe cineva care sa fii facut asta?

multan fain!
eu.online
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WF0PXXWPDP8S24332

Re: Inmatriculare pe flotant ?!

Mesajde KomandantuR » 27 Feb 2013, 16:23

@ eu.online
Ti-am mai mutat un topic deschis aiurea. Asta e al doilea. La urmatorul te avertizez.
viewtopic.php?f=126&t=25913&p=1205765#p1205765
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Înapoi la Discutii libere/forum