Cel mai frumos cadou facut(primit) de 8 martie
Nu ar fi interesant de stiut care este cel mai frumos cadou pe care l-ati facut voi baieti (sau pe care l-ati primit voi fetelor) de 8 martie (sau de 1 martie)? Nu are importanta pentru cine (sotii, prietene, fiice). Sau pentru fete: ce va-ti dorit in mod special de zilele astea si ati si primit? Poate chiar accesorii pentru masinute?..
Stiu ca mai sunt fete pe forum pasionate si de masinile lor, asa ca.. Haideti... spune-ti-ne si noua!
Pentru mine a fost o minunatie de floare facuta din hartiute creponate si resturi de la scutirea creioanelor colorate mesterita de fetita mea la scoala anul trecut, in clasa I. A facut- o singura, fara ajutoare. Bineinteles ca s-a murdarit pana la urechi de lipiciuri, dar norocul a fost ca atunci cand a terminat, nu a pus-o la presat in vreo carte!! Ca as fi avut 2 file intre care se intrevedea...ceva, cumva...

Stiu ca mai sunt fete pe forum pasionate si de masinile lor, asa ca.. Haideti... spune-ti-ne si noua!
Pentru mine a fost o minunatie de floare facuta din hartiute creponate si resturi de la scutirea creioanelor colorate mesterita de fetita mea la scoala anul trecut, in clasa I. A facut- o singura, fara ajutoare. Bineinteles ca s-a murdarit pana la urechi de lipiciuri, dar norocul a fost ca atunci cand a terminat, nu a pus-o la presat in vreo carte!! Ca as fi avut 2 file intre care se intrevedea...ceva, cumva...

New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
- danim
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
- VIN: WF0FXXWPMFRS79361