P'ala cu black beauty'ul lui l'am citit si eu cap'coada, dar de cate ori a tot vopsit diverse repere si cati bani a bagat in masina respectiva (cam tot ce cumpara mi se prea a fi nou, f rar SH) vopsea vreo 2-3 masini si mai cumpara vreo 2 ST'uri de varsta masinii lui

Scutul motor nu o sa'l gasesti la dezmembrari decat printr'un f mare noroc, pentru ca masinile nu au venit cu asa ceva in nici o versiune de dotare/motorizare. Eleronul ar trebui sa fie 200-300 ron (300 merita daca il gasesti la culoare), aparatorile de noroi 100-150 (insa uita'te bine la clemele de prindere, sa se poata remonta. Eu am cumparat aparatori de noroi originale SH si m'am chinuit un pic pana am desfacut clemele, folosind niste clesti cu varf subtire, surubelnite subtiri si chiar si o pila de unghii)
Cat despre paravanturi, eu le gasesc rostul doar daca fumezi in masina si vrei sa poti lasa geamul intredeschis si cand rulezi cu viteza. Fata/spate cred ca sunt ~250 ron
LE: Uite
bavete noroi. Cam tot asa arata si ale mele, poate un pic mai bine, insa oricum de cand le'am montat, cand ies din fata blocului tot ating cu cea din stanga/fata, insa nu are nici o problema. Tot 150 cu transport inclus am platit si eu