Prima mea masina , primul meu Ford !
Salut tuturor !! Sunt membru pe acest forum de doar o luna și as vrea sa va prezint și mașina mea . Ca o mica paranteza , după cum vedeți nickname-ul conține modelul "Fiesta"
.. e o poveste scurta , mi-am făcut acest cont cu o zi înainte de a-mi achiziționa o Fiesta 1.4 70 cp 2009 dar din motive hm sa spunem juridice nu am mai cumpărat-o . Revenind la subiect , prima mea mașină după un an de la dobândirea plasticului roz s-a înfăptuit a fi un Focus Break 1.6 TDCI 90cp.Mașina am cumpărat-o la îndrumările unui prieten foarte bun de la un tip care se ocupa cu adusul mașinilor din afara (același de la care și-a achiziționat și el același model cu un an mai bătrânel ca al meu.Mașina a fost adusa din Valencia , a făcut parte din flota unei bănci iar după ce banca respectiva a dat faliment mașinile au fost scoase la vânzare.Am luat mașina cu 103k km în bord (nu bag mana în foc ca au fost reali) iar după o luna am strâns și eu aprox. 500 km amărâți
(acum ca a venit căldura o sa o scot zilnic la jogging).In urma cu o săptămână am înmatriculat-o iar cel târziu pana în august vreau sa-i fac revizia obligatorie pe care trebuia sa o întocmesc zic eu imediat de la cumpărarea mașinii dar din lipsa temporara de fonduri am amânat-o puțin (gen schimbat uleiuri , filtre , distribuție ). Ca niște mici detalii neimportante despre mine : Am 20 de ani , ma numesc Vlad și sunt din Mioveni (când este cazul și din Pitești
).In continuare voi posta câteva fotografii și rămâne doar sa va urez o primăvară frumoasa , sănătate multa și bucurii . Va salut cu respect 
Am uitat sa precizez dotarile standard cu care a venit masina
~ Pilot automat , volan piele cu comenzi ;
~ Computer bord ;
~ Climatronic ;
~ Geamuri electrice fata ;
~ Inchidere centralizata cheie ;
~ Proiectoare ceata .
Iar la vara vreau sa-i pun folie pe geamurile spate si sa caut un set de jante de Titanium .. cel putin cam astea sunt prioritatile deocamdata !

Am uitat sa precizez dotarile standard cu care a venit masina

~ Pilot automat , volan piele cu comenzi ;
~ Computer bord ;
~ Climatronic ;
~ Geamuri electrice fata ;
~ Inchidere centralizata cheie ;
~ Proiectoare ceata .
Iar la vara vreau sa-i pun folie pe geamurile spate si sa caut un set de jante de Titanium .. cel putin cam astea sunt prioritatile deocamdata !
-
vlad.FiestaAG - Incepator
- Maşina: Ford Focus 1.6 TDCi Estate 2008 , 90cp
- VIN: WF0SXXGCDS8C68404