Uitati domnilor colegi de forum,am gasit topicul unde ma tot acuza el de o anumita distributie.
viewtopic.php?f=65&t=85939&p=1207784#p1207784Ma si miram ce tot sustine atat dar el saracul este ofticat ca in afara de mine nu l-a bagat nimeni in seama ca sa-si poata rezolva problemele.
Am multe enigme,oare in ce loc al forumului o fi discutat el cu anumiti colegi care nu sunt multumiti de mine si nu au taria de a mi-o spune in fata,asa dupa cum afirma individul?
Oare a inteles ce inseamna trivial?
Eu nu cred si tind sa nu cred deoarece el nu a fost in stare sa priceapa explicatiile mele de pe forum intrucat tipul lui de motor are distributia prezentata de mine in vreo 10 topicuri inclusiv in acest topic pe la pagina 100 dar...
Ar mai o problema,in afara de faptul ca nu a realizat ce inseama cuvant trivial,este departe si de semnificatia actului de caritate el intelegand prin asta ca meseria de sofer pentru care este remunerat ca sa care marfa la "aprozarul meu din colt" reprezinta un act de caritate fata de populatia tarii,are noroc saraca nevasta-mea ca lucreaza la un mare magazin care exista prin mai toate localitatile si tot de acolo isi face si cumparaturile deoarece daca stiam ca si-ar face piata de la " aprozarul din colt "unde aduce marfa domnul coleg,o rupeam cu bataia si totusi din cate cate retin eu nu am deloc aprozare pe langa mine ci sunt tot felul de cafenele si te miri ce consignatii ca pentru roman asta inseamna privatizare sa vanda cafele nu sa puna osul la treaba dar totusi presupun ca aprozare sunt in Giurgiu si de aceea are si colegul loc de munca.
Mai mentioneaza ca eu ma cred marele mecanic al tarii nascut in Alexandria si as dori sa imi arate o fraza din care sa reiasa ca eu am sustinut cele spuse de el dar ma intreb eu in nemernicia mea oare de ce sunt sunat mai mereu de la Giurgiu din locul lui natal sa fiu intrebat multe probleme de ordin mecanic,multi dintre ei avand Ford Transit si Focus si asta in conditiile in care Giurgiu este plin de mecanici de mare valoare dupa cum spune subsemnatul?
Domnule coleg ca sa te oftic asa cum o ceri de la bun inceput tin sa-ti aduc la cunostinta ca majoritatea avem carnete si suntem soferi dar ca un mecanic sa repare orice,modificand,pompe de apa,casete si pompe de servo,pasuit si rectificat pastile de reglaj supape pe dimensiuni,confectionat manual galerii de admisie pentru 2 carburatoare si alte alimentari,motat diferite motoare pe diferite cutii de viteze unde proiectul flansei adaptoare si centratul este punctul critic,confectionat si modificat suporti motor,modificat delcouri din electronice pentru care nu mai gasesti piese si aruncand totul din el sa montezi si sa pui la punct platou cu platina de Dacia ca sa gaseasca omul mereu in comert si etc,etc,etc etc ,ne numaram pe degete prietene deoarece aceste operatii sunt facute de ateliere specializate nu de o singura persoana,de un neica nimeni din drum cum sunt eu.
E poftim ca m-am laudat si acum ma poti acuza pe buna dreptate ca am facut-o.
Dar in final nu ne-ai spus daca ti-ai montat distributia sau ai fost unul dintre cei 3 care m-au sunat saptamana asta pentru distributia aceluiasi tip de motor ca al tau?
Sper ca nu ai indoit supapele ci motorasul toarce frumos ca un motan iarna la gura sobei.
Stii ce nu pricepi tu?
Ca eu am fiarele in sange si sunt dependent de ele ca unii tineri din ziua de azi de "aprozarele" care vand mascat "droguri usoare" si in afara de asta intotdeauna am lucrat in primul rand pentru meserie si apoi pentru bani iar acesti bani i-am luat dupa ce am terminat lucrarea nu la inceputul lucrarii ca sa apuc de ei.
Ultima mea dorinta ca tot ai zis tu ca sunt buricul pamantului din Alexandria,ar fi ca sa se organizeze un concurs in care sa fim invitati 10 mecanici din toate colturile tarii si sa ne fie adusa cate o cutie de viteze sau motor demontate total,in sac cum s-ar spune,dar acestea sa fie de la o masina care nu a fost promovata la noi pe piata si nici nu exista la noi in tara si sa ni se dea un barem de timp in care sa montam acel subansamblu piesa cu piesa pana functioneaza corect dar fara absolut nicio documentatie tehnica pusa la dispozitie.
M-am saturat de cei care ma suna sa ma intrebe cum sa puna o anumita distributie la punct motivand ca el a fost mecanic de Dacie si nu se pricepe la astea " streine" cu toate ca orice motor este bazat pe acelasi principiu si legi ale mecanicii.
Imi permit sa iti fac o ultima recomandare,roaga un moderator sa-ti corecteze primul cuvant din titlul cu distributia ca macar intrarea in topic sa sune inteligent,restul nu mai conteaza.
Promit ca orice vei mai comenta nu iti voi mai raspunde,mi-am exprimat punctul de vedere si acum poti sa ma umilesti cat vrei si atentie,in necazul tau ma vei gasi aici pana la ultima suflare a mea,vreau sa fiu inhumat de colegii clubului Ford.
Sa auzim de bine si sa conducem la fel,spunea un critic in viata.