Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
25 Noi 2012, 15:03
cam cat tea ajuns operatiunea? pret pe pm..ms mult
25 Noi 2012, 17:30
Mihaiule ... sunt de parere ca ii sta Focusicai tale mai bine cu jantele de ST.
De carbon-look...felicitari, arata foarte bine, nice
25 Noi 2012, 18:08
bull...
negativ frate! spitele alea sunt cea mai buna investitie pe care ai facut-o la masina. incearca sa faci o poza din pozitia profil-spate a masinii cu roata virata catre exterior. asa o sa inchizi gura tuturor carcotasilor
25 Noi 2012, 18:57
una peste alta, frumoase sau nu, jantele au ceea ce m-a interesat pe mine: sunt noi noute si sunt ultra-usoare. or sa se vada mai frumos cand in spatele lor se vor ascunde etrierii de st vopsiti custom in rosu negru si argintiu si cu discurile noi noute
25 Noi 2012, 19:04
Fara indoiala o masina deosebita, felicitari !
05 Dec 2012, 20:33
salut vad masina asta zi de zi. pe bd lacul tei.........stai pe acolo?
am vrut odata sa te salut..dar nu te-am mai deranjat
06 Dec 2012, 18:18
pai daca ma mai vezi, saluta, nu musc
16 Dec 2012, 11:51
A iesit foarte fain. Felicitari!
27 Feb 2013, 11:56
n-am mai scris nimic pe aici de mult. intre timp tot adun diverse piese pe care le voi monta spre primavara-vara. ce am mai achizitionat: ceasuri cu ecran mare (deja montate, superbe), plafon negru de st, scaune recaro de st full piele (pe care le voi retapita custom

), ceasuri turbo de facelift, senzori parcare, spalatoare faruri, incalzire auxiliara si alte mici chestii. dupa ce vor fi toate pe masina practic intre focusica si st-ul original singura diferenta va fi data de motor si cutie, nu stiu daca mi-a scapat ceva.
am mai montat si un volan de focus rs nou nout, cu cusaturile albastre, era sa uit:)
27 Feb 2013, 12:56
Interesant, dar nu te credem fara poze
27 Feb 2013, 13:07
Mihai din ce stiu de la niste prietenii care au o firma publicitara cand colanteaza taxiurile le degreseaza si apoi folosesc un feon, cel mai bine colantul se lipeste la caldura!!am asistat si eu odata la o colantare
27 Feb 2013, 13:17
Ce colantare
02 Mar 2013, 20:36
frumoasa masina!!!!!!!!!!!!!!
06 Mar 2013, 12:40
Ma refer la o colantare integrala a unei masini!! din culoarea ei a fost facuta galbena...avea tipu' o mana, era super priceput...
06 Mar 2013, 13:45
imi place prea mult culoarea ca sa o colantez, in plus vopseaua o am aproape impecabila (rezolv si acest aspect cat de curand si sper sa nu mai apara alte zgarieturi). nu stiu daca mai am prea multe sa ii fac la exterior doar etrierii de st vopsiti rosu si cu niste decaluri, folie fata spate, diffuserul rs-style si bineinteles, cireasa de pe tort dungile de st500 pe argintiu
06 Mar 2013, 14:48
In cazul rau nici nu are sens sa o colantezi, culoarea este superba, eu faceam referire la ce a zis ''Top Cat1''...era o sugestie la lipirea dungilor de st, sa nu iti mai iasa bule si alte chestii(desi nu este musai, merge si fara feon perfect), iar masina ta arata intr-un mare fel, imi place super mult

good taste

, plus ca stiu cum arata si live masina...
06 Mar 2013, 16:32
Mihaiule ... parca nu ar fi asa de faina cu dungile de ST. Da ai vreo poza de la o masina asemanatoare sa ne facem o idee.
Eu personal am vazut culoarea ta cu dungi ST negre si arata urat.
06 Mar 2013, 17:04
am precizat ca dungile vor fi argintiu metalizat si vor da super bine cu jantele in aceeasi culoare si cu griul de la ramele proiectoarelor si ale lampilor din spate.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

06 Mar 2013, 17:31
Cand va fi si a mea ST TDCi tot la niste dungi gri m am gandit si eu,dar ceva mai inchis decat in pozele de mai sus!
Desenul cu masina ta e in lucru!atasez o poza,sper ca ti place pana aici!:D
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

06 Mar 2013, 17:50
oho, incepe sa prinda forma bine

pana aici imi place
06 Mar 2013, 21:59

caricaturi cu masina lu' mihai!! foarte tare
06 Mar 2013, 22:15
nu e bai caricaturi. e portret

comanda speciala, abia astept sa il vad
06 Mar 2013, 22:37
e aproape gata!maine cred ca voi posta rezultatul final:D sunt multumit...si consider ca e cel mai reusit focus facut de mine:D
08 Mar 2013, 23:59
e gata..poate voi mai lucra la umbra de sub ea..si eventual la contrast un pic de tot!
Si cauciucurile nu vor ramane slickuri:))
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

09 Mar 2013, 00:26
frumos frumos frumos. nici nu ma indoiam ca va iesi altfel vazandu-ti lucrarile

multumesc mult Radu, abia astept sa o salt
13 Mar 2013, 11:56
ma cam bate gandul sa pun senzori de parcare fata (pe spate oricum pun) sa fie asa ca la marcile premium

. sugestii unde as putea vara senzorii? pentru ca pe focus st chiar nu am vazut nici o poza cu senzori parcare fata. pana acum am 2 variante (facute de mine in paint

) varianta cu senzorii incercuiti cu alb sau cei cu negru. pareri, sugestii?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

13 Mar 2013, 12:04
Aia de pe centru i-as pune unde ai facut cu alb, dar cei de pe lateral i-as duce si mai la extreme, pentru a simti ce e pe colt.
13 Mar 2013, 12:16
Eu as pune doar in fata, eventual mai jos, pentru a mai rata cateva borduri.
16 Mar 2013, 04:56
Ti-am citit tot topicul cap coada ! Nota 20+ ce ai facut cu masina asta !
Despre intercooler , resoftare ce ne poti spune ?