Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intalnire Pitesti

06 Mar 2013, 13:12

pai sa vedem cand va fi urmatoarea intalnire
din partea mea si duminica asta :D

06 Mar 2013, 16:02

Eu de principiu duminica asta sunt plecat din localitate, dar exista si posibilitatea sa raman acasa si sa plec weekend-ul viitor. In functie de evolutia starii de sanatate a fiului meu. Oricum un raspuns pot da undeva pe vineri.

06 Mar 2013, 16:24

Pentru mine ar fi ok si Duminica , acum depinde si de ceilalti colegi .. sa fim cat de cat mai multi nu 2 , 3.Poate ne intelegem , cine stie . Multa sanatate piciului tau colega :D

06 Mar 2013, 17:23

Mersi frumos colega, asemenea!

07 Mar 2013, 01:06

pai asteptam sa vedem ce program au toti colegii,daca nu ramane alta data

08 Mar 2013, 09:43

Cred ca putem sa mai asteptam o saptamana. Duminica se pare ca va ploua. E bine sa anuntam intalnirea cu o saptamana inainte.

08 Mar 2013, 10:27

Eu duminica nu mai plec, din pacate. Deci sunt liber acest weekend si voi fi plecat in urmatorul. Asa ca ramane pentru o alta data la mine, iar pentru weekend-ul 30-31 martie sunt plecat sa imi incalt masina.

09 Mar 2013, 01:58

nici eu nu pot weekendul 30-31,dar asteptam alte propuneri

19 Mar 2013, 19:28

Salut
Desi sunt initiatorul acestui topic, imi pare rau ca nu am mai participat de mult timp la o intalnire. Insa niciodata nu e prea tarziu. Propun o intanire duminica ora 15 la Mall. Vad multa lume noua in acet topic de care nu stiu nimic (si nici ei de mine :P). Sper sa se aduca cat mai multe focus-uri. Intre timp mi-am schimbat si masina, deci un motiv in plus pt a ma vedea cu voi.
Bafta!

19 Mar 2013, 20:53

eu sunt de acord pentru duminica,insa ma gandesc sa nu fie aglomerat la mall,dar cum vor si restul colegilor

19 Mar 2013, 21:04

Si eu sunt de acord pentru duminica.Macar sa ne intelegem mai multi , locatia o vom stabili noi apoi :D .

19 Mar 2013, 21:09

Pana acum, sunteti 3. Bagati mare ca daca nu va strangeti macar 10 eu nu vin :))

20 Mar 2013, 09:32

Si cu tine 4! Baremul de 10 e cam greu! dar macar la 6 sper! Il asteptam si pe Bogdan!

20 Mar 2013, 13:03

si cu mine suntem 7 pana acuma, ramane de vazut daca se pastreaza numarul si la fata locului

20 Mar 2013, 17:38

pana acum miroase a record pentru duminica :))

20 Mar 2013, 19:22

$1 scrie:$2i cu mine suntem 7 pana acuma, ramane de vazut daca se pastreaza numarul si la fata locului

Wait a minute colega ... mi-a scapat mie ceva? De unde si pana unde de la 4 am sarit la 7 :)) ? Adica .. matematica n-a fost chiar punctul meu forte in scoala , dar pana la 10 pot sa adun linistit pe degetele mainilor. :-?

20 Mar 2013, 19:59

Stai linistit, ca vorbea codat :)) . 4 noi + 2 (el si junioru') + sefu' Bogdan care deocamdata nu zice nimic :-??

20 Mar 2013, 21:19

Duminica este ok si pentru mine. As prefera o alta locatie (poate tot la Stadion sau ), dar vin oriunde decideti voi.

20 Mar 2013, 21:21

:)) decat sa iesiti voi din Pitesti, mai bine intram noi,nu? :))

20 Mar 2013, 21:27

O sa sun și eu mâine doi amici sa-i întreb dacă pot veni , poate cine știe .. atingem pragul de 10 :D

20 Mar 2013, 21:29

M-am gandit si la asta, dar nu am gasit o alta locatie prin zona. La Mall nu-mi place ca se perinda tot felul de masini si nu prea poti sta linistit de vorba. In plus, de cand cu spalatoria nu prea mai e o zona libera a parcarii.
Ramane pentru Euromall si vedem data viitoare ce locatie gasim. Sper sa fie si vremea buna.

20 Mar 2013, 21:35

Am zis ca sa fiu OMENOS cu voi! Insa avand in vedere ca acum drumul pana in Mioveni este "sticla" (+centura) nu ar fi rau sa ne intalnim in parcare la Uzina! Acum e o propunere insa pe viitor o voi lua serios in considerare!

20 Mar 2013, 21:45

$1 scrie:$2m zis ca sa fiu OMENOS cu voi! Insa avand in vedere ca acum drumul pana in Mioveni este "sticla" (+centura) nu ar fi rau sa ne intalnim in parcare la Uzina! Acum e o propunere insa pe viitor o voi lua serios in considerare!

E o propunere excelenta , nu doar pentru noi , cei din Mioveni dar avand in vedere spatiul arhisuficient si linistea mai ales intr-o zi de weekend .. e tot ce ti-ai putea dori.Si eu propun parca Uzinii ca loc de intalnire iar ca sa nu se supere nimeni facem cu randul , o intalnire o facem la Mioveni , una la Pitesti :D

20 Mar 2013, 21:50

Perfect.Daca ne prinde ora 18:30, eu intru direct la munca =)) Dar pana una alta, ramane pe Duminica 24.03.2013, orele 15:00, in parcare la Mall

20 Mar 2013, 21:54

vlad.FiestaAG - esti din Mioveni? foarte tare! Deci in acest moment suntem 3 care propunem in Mioveni! E bine! ( sper sa nu ma bucur prea devreme :P)

20 Mar 2013, 21:56

decat sa ne vedem la mall,unde duminica iese tot pitestiul la plimbare prefer in mioveni ;)
alte variante ar mai fi si parcari de hipermarketuri
oricum ganditi va la o parcare unde sa tragem toti unii langa altii (asa e frumos :D )la mall e exclus asa ceva

20 Mar 2013, 21:58

$1 scrie:$2lad.FiestaAG - esti din Mioveni? foarte tare! Deci in acest moment suntem 3 care propunem in Mioveni! E bine! ( sper sa nu ma bucur prea devreme :P)

Da bogdan , sunt din Mioveni.Mai am un var tot din Mioveni cu același model ca al meu pe care sper sa-l conving sa vina și el duminica.Poate ne întâlnim toți și mergem în rand , ca la nunta :)))))

20 Mar 2013, 22:04

Hmmm, suntem 3 contra 3 :-? Oare Pitesti-ul ar fi de acord sa mutam intalnirea de Duminica la Mioveni????? Ca parcare avem cat sa gazduim chiar si o editie a ZCF :)) Asteptam raspunsurile voastre.Daca toata lumea e de acord,ne mutam aici,daca nu, ramane cum am stabilit.

20 Mar 2013, 22:07

colegul alyn a explicat matematica mea foarte bine!
:-)

20 Mar 2013, 22:12

app...eu la ora aia pot sa vin dar voi fi singur nu si cu juniorul ca doarme atunci asa ca mai scade numarul, numai daca vreti mai devreme mai pe la 12:00-13:00
Răspunde