Ocazii

Comenzi EBAY !!

Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Comenzi EBAY !!

Mesajde danielfordmondeo » 17 Mar 2013, 21:26

Fac comenzi de pe www.ebay.com pentru orice piese si accesorii auto la orice masina.Preturiile sunt foarte foarte bune.Nu percep nici un fel de taxe in plus sau alte castiguri ascunse,vreau doar sa ajut.Pentru alte informatii va astept aici pe adresa daniel_malinas15@yahoo.com.Va multumesc.
danielfordmondeo
Incepator

Maşina: Ford

Re: Comenzi EBAY !!

Mesajde AlinX22 » 21 Mar 2013, 17:14

Salut Astea la ce pret mi le poti aduce ?
http://www.ebay.com/itm/Front-Rear-Brak ... 7391846%26
Ford Mondeo, 2002, 2.0 TDCI, 130 cp ghia
WF05XXGBB52M81040
AlinX22
Member

Maşina: Ford Mondeo MK3 2002 Ghia
VIN: WF05XXGBB52M81040

Mesajde costeln » 22 Mar 2013, 13:18

Foarte laudabila intentia, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!, cred ca o sa apelez la tine, dar prima data sa vad ce gasesc pe ebay. Stima.
costeln
Incepator

Maşina: Ford Focus Sedan 1.8 TDCI
VIN: WF0HXXWPDH8R10091

Mesajde danielfordmondeo » 24 Mar 2013, 18:33

$1 scrie:$2oarte laudabila intentia, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!, cred ca o sa apelez la tine, dar prima data sa vad ce gasesc pe ebay. Stima.

Buna.Nu e nu stiu ce.Nu castig din chestia asta,doar ca daca aveam eu nevoie de ceva de pe ebay m-as fi bucurat sa dau de o persoana care sa ma ajute,iar asta m-a determinat sa ajut eu la randul meu pe altii.
Puteti apela cu incredere oricand va hotarati sau doriti ceva.O zi minunata tuturor.
danielfordmondeo
Incepator

Mesajde danielfordmondeo » 27 Mar 2013, 00:04

Valabil.
danielfordmondeo
Incepator

Mesajde danielfordmondeo » 29 Mar 2013, 15:14

Curaj dragilor.Gasiti o multime de piese,accesorii si multe alte lucruri interesante pe www.ebay.com
www.ebay.co.uk www.ebai.de si altele.
danielfordmondeo
Incepator

Mesajde tonihalasz » 03 Apr 2013, 20:05

Salutare,
ne explici putin si noua procedura propriu zisa : imi aleg produsul, iti trimit link,.....
Mersi
tonihalasz
Incepator

Maşina: ford focus 2006 1.8TDCI , 85KW,115 CP
VIN: wf05xxwpd56s75804

Mesajde danielfordmondeo » 04 Apr 2013, 01:33

$1 scrie:$2alutare,
ne explici putin si noua procedura propriu zisa : imi aleg produsul, iti trimit link,.....
Mersi

Buna.Sigur ca da.Intrati pentru inceput pe oricare din site-urile de ebay.Va recomand sa intrati pe www.ebay.com .Dupa ce a-ti scris cuvintele cheie despre produsul pe care il cautati trebuie sa bifati in partea stanga a paginii optiunea BUT IT NOW (inseamna ca produsul se poate cumpara atunci si nu e la licitatie),apoi pagina se va reincarca.Dupa aceasta daca va alegeti produsul sa fi-ti atenti sa fie SHIPING TO ROMANIA.(acest detaliu il gasiti sub imaginea cu produsul dupa ce a-ti deschis o noua fereastra.la optiunea Shiping and payments)Dupa ce a-ti ales produsul dorit imi puteti trimite pe adresa de mail: daniel_malinas15@yahoo.com linkul cu produsul respectiv pentru a-l verifica si eu dupa care va comunic pretul.Pretul total pentru o tranzactie este pretul produsului + pretul transportului(in cazul in care nu este free shiping) + 24 % din valoarea totala.In acest 24 % se include comisionul pe care il precepe paypal pentru a putea face tranzactia,asigurarea coletului(asta in caz ca se pierde paypal returneaza valoarea produsului)+ alte taxe.Pentru detalii mai amanuntite va stau la dispozitie.
De preferat pentru orice comanda trebuie achitat in avans 50 % pentru a fi sigur ca nu raman eu cu comanda respectiva.In semn de incredere pot trimite prin mail datele mele,copie dupa buletin sau copie dupa alte acte.
In luna martie am facut peste 40 de comenzi.Daca doriti in privat pot trimite sugestii cu ce comenzi am efectuat sau alte detalii.
Imi cer scuze pentru greselile de limbaj sau de ortografie.
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa in continuare.
Cu respect Malinas Daniel
danielfordmondeo
Incepator

Mesajde mihaibre » 04 Apr 2013, 07:48

daniel, ma scuzi ca intervin, comand si eu de pe ebay si nu inteleg de unde apar cei 24%, ai putea spune ca de fapt acela este comisionul perceput (un sambure de adevar exista, pe langa suma propriu zisa pe care o platesti: suma in eur * cursul eur la vanzare al bancii la care ai card exista un comision al paypal, dar acesta este de 2.5%; pentru unele chestii electronice aduse din afara uniunii, se pot percepe taxe vamale a caror valoare nu o stiu - oricum, taxele se aplica la cele cu o valoare mai mare). plus ca pentru produsele aduse din uk si de, exista modalitati mai bune de a aduce produse decat shippingul direct catre romania.
Power is nothing without control!
Actual car: FORD FOCUS ST 2.0 ECOBOOST
Ex car: FORD FOCUS ST 2.0 TDCI
mihaibre
1nsane Member

Maşina: FORD FOCUS 2.0 ECOBOOST

Mesajde Maddogul » 04 Apr 2013, 08:02

Paypal nu are nici un comision pentru cel care plateste pe ebay, exista doar daca trimiti bani altui utilizator paypal.
Exista o diferenta de curs intre banca romana si cursul paypal de aprox 2.5% si fiindca plata se deconteaza peste x zile acest procent urca pana la 4%.
24% este defapt TVA pe persoana fizica :D care este =)).
Atentie Daniel ai scris in primul post ceva, acum scrii altceva, data viitoare nu o sa ai unde sa mai scrii.....
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025

Mesajde danielfordmondeo » 04 Apr 2013, 19:28

Buna domnilor.Sunt de acord cu d-voastra ca exista acel 2-5 =>4 % procent pe care il spuneti,nu am negat asta.Eu lucrez cu acel 24 % in plus decat suma normala deoarece ,cum am mentionat si mai sus "pot da explicatii concrete de ce lucrez asa".Si sa fie totul clar am pus acel 24 % deoarece si pana acuma asa am facut orice tranzactie pentru alte persoane,am si eu cheltuieli,timp pierdut pt scoaterea coletului,trimiterea lui prin posta la persoanele care nu sunt din cluj.Intr-o alta ordine de idei: 1 - in fiecare luna am administrare de cont la ING care pe mine ma costa aprox 10 ron, 2 - drumul pentru a depune banii pe card ma costa 3.5 ron (un bilet de autobuz pt dus-intors). 3 - Coletele mie imi ajung in Loc Dej pentru ca acolo am adresa de buletin chiar daca eu locuiesc in Cluj iar pentru asta odata pe saptamana(vinerea) fac un drum de dej,aprox 120 km dus intors cu masina mea care iar e o cheltuiala in plus destul de mare.
Nu oblig pe nimeni sa cumpere prin intermediul meu.
Nu cred ca era o suma asa mare,credeti-ma ca nu castigam din chestia asta,chiar din contra pierdeam timp,stres si multe altele.
Am un loc de munca stabil de care sunt foarte multumit si pe deasupra sunt in anul 3 la Politehnica.Am destule pe cap insa stiu ca pana acuma 3 luni si eu m-am rugat de alte persoane sa imi comande de pe ebay,si plateam in plus pana la 50 % din totalul produsului.
Intentia mea a fost doar sa ajut,nu sa fac comori de pe alte persoane,dar e in regula.
Imi cer scuze pentru ca am lasat loc sa se interpreteze totul asa.
Voi cere sa se inchida acest topic,si sper sa puteti comanda din alta parte la preturi mai bune si de la oameni mai buni.
Cu respect Malinas Daniel.
danielfordmondeo
Incepator

Mesajde Sexyrat » 04 Apr 2013, 20:51

Si totusi de ce ai spus "Nu percep nici un fel de taxe in plus sau alte castiguri ascunse,vreau doar sa ajut." ?
Cui ceri sa inchida topicul?
Sexyrat
1nsane Member

Maşina: Ford Focus, 2010, 1.6 tdci Break euro 5

Mesajde danielfordmondeo » 04 Apr 2013, 21:06

Da nu am perceput "Castiguri ascunse",ce am mentionat acolo sunt cheltuieli pe care nu le suport eu daca comand altor persoane.Nu cred ca e asa de greu de inteles,se pare ca oamenii din ziua de azi tot atunci cand vrei sa-i ajuti tot atunci te acuza.
Rog un moderator sa inchida tpicul.
O seara frumoasa tuturor.
Ultima oară modificat de Sexyrat pe 04 Apr 2013, 21:25, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai cita mesajul anterior, foloseste butonul raspunde sau casuta de raspuns rapid din josul paginii.
danielfordmondeo
Incepator

Mesajde Adrian_Rujan » 04 Apr 2013, 21:20

$1 scrie:$2u percep nici un fel de taxe in plus sau alte castiguri ascunse,vreau doar sa ajut.

$1 scrie:$2+ 24 % din valoarea totala.In acest 24 % se include comisionul pe care il precepe paypal pentru a putea face tranzactia,asigurarea coletului(asta in caz ca se pierde paypal returneaza valoarea produsului)+ alte taxe.Pentru detalii mai amanuntite va stau la dispozitie.

$1 scrie:$2Sunt de acord cu d-voastra ca exista acel 2-5 =>4 % procent pe care il spuneti,nu am negat asta.Eu lucrez cu acel 24 % in plus decat suma normala deoarece ,cum am mentionat si mai sus "pot da explicatii concrete de ce lucrez asa".Si sa fie totul clar am pus acel 24 % deoarece si pana acuma asa am facut orice tranzactie pentru alte persoane,am si eu cheltuieli

Dacă ai fi spus de la început că percepi 24% comision pentru tine, nu s-ar fi supărat nimeni.. însă după cum se vede în posturile tale, acest topic se bazează pe minciuni şi înşelătorie.
Adrian_Rujan
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6,Fiesta 1.4,Pegeout 307 1.6
VIN: WFO4XXWPD47MO2250

Mesajde danielfordmondeo » 04 Apr 2013, 21:29

se pare ca chiar nu intelege-ti.Daca era sa imi pun eu adaos imi puneam din start si ziceam omului in fata cat e un produs,daca vrea bine daca nu,la revedere,da aici nu i chestia de castigul meu,e chestia de cheltuieli...cheltuieli pe care nu le suport eu pentru alte comenzi.e asa de greu de inteles?
O sa imi sterg si contul de pe clubford,si nu voi mai intra altadata.
"De exemplu vand de 3 ani instalatii de xenon,si i spun clientului in fata la ce pret le pot aduce,la ce pret le iau,daca vrea cumpara,daca nu nu.Si in 90 % din cazuri apreciau ca is sincer si le zic asta,si is comandau."
Daca asa intelegeti si crede-ti ca am vrut sa fac bani de pe spatele vostru e problema voastra.Nu voi comanda nimanui de aici de pe clubford,comandati din alta parte fara taxe,fara nimica.
o seara buna tuturor,si regret ca m-am obosit sa ajut pe altii,nu o sa mai fac asta altadata,fiindca niciodata nu apreciaza nimeni.
danielfordmondeo
Incepator

Mesajde Sexyrat » 04 Apr 2013, 21:36

Ai spus ca nu percepi taxe in plus, 24% este o taxa.
Eu am comandat acum pentru cineva ceva de pe ebay si i-am luat exact cat mi-a luat mie banca. Asta ii fara taxe.
Sexyrat
1nsane Member

Maşina: Ford Focus, 2010, 1.6 tdci Break euro 5

Mesajde Adrian_Rujan » 04 Apr 2013, 21:56

Noi am înţeles perfect, percepi o taxă de 24% pentru cheltuielile tale, pe care nu ai vrut să o recunoşti din prima, dar întrebarea este, dacă eu comand ceva de 1000 euro, cheltuielile tale se ridică la 240 euro, eşti cam scump prietene.
Adrian_Rujan
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6,Fiesta 1.4,Pegeout 307 1.6
VIN: WFO4XXWPD47MO2250

Mesajde danielfordmondeo » 04 Apr 2013, 22:11

nu fac comenzi mai mari de 100 de euro.
oricum nu mai conteaza,faceti voi la altii comenzi eu ma retrag.
o seara faina
danielfordmondeo
Incepator

Mesajde Maddogul » 04 Apr 2013, 22:20

@daniel te superi aiurea nimeni nu a contestat cuantumul taxei ci doar existenta ei. Ca idee de comisionare 10% din pretul produsului, uneori acopera cheltuilile alteori nu. Cauta pe forum ebay si vei gasii exemple.
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025

Înapoi la Ocazii