În ţară şi peste hotare
Răspunde

Concediu in Bucovina

08 Mar 2013, 14:59

Salutam.
Deoarece vacanta de Paste anul asta va incepe de pe 1 Mai, am hotarat sa petrecem acesta perioada in Bucovina. Este un loc in care personal nu am fost, de cateva ori doar am trecut prin zona.
As dori cateva recomandari de la cei care ati mai fost prin zona.
Cazare, sincer as prefera intr-o zona mai linistita, exclus Vatra Dornei. De asemenea, astept recomandari despre obiectivele turistice care merita vazute in zona.

Re: Concediu in Bucovina

08 Mar 2013, 21:50

http://www.casa-galbena.com/
Am fost in 2009, pensiunea e a familiei lui alecsutzu, de pe clubford.
De altfel sunt multi colegi pe aici care au fost in diverse randuri (revelion, etc.) E si un topic pe undeva...
A fost minunat, incepand de la mancare si terminand cu ce vrei tu. :D

08 Mar 2013, 22:01

Pai cred ca e impotriva firii sa ajungi in Bucovina si sa nu bati macar la poarta la Tanti Maria si Nenea Ion ;) Dupa aia o sa vrei sa te muti acolo ;) Iti zic din experienta a minim 3 revelioane acolo, si nu numai ;)

09 Mar 2013, 01:28

Da, chiar ma gandisem la alecsutzu, am citit mai demult cum v-ati destrabalat pe acolo si cat de primitoare sunt gazdele. O sa il contactez, astept confirmarea de participare de la inca o familie zilele astea.

09 Mar 2013, 06:56

deci casa galbena rulz

13 Mar 2013, 12:46

Recomand Viseul de Sus plimbare cu mocanita, vei vedea ceav aproape ireal. Eu anul asta ma duc de Paste in Vadu Izei, Maramures, langa Sighet. Va fi a doua oara si e divin, bucatica din Romania asa cum era odata. Drumul e de vreo 7 ore si 540 km, Bucuresti - Brasov - Sighisoara - Reghin - Vadu Izei.

13 Mar 2013, 13:15

Viseul de Sus fiind, de altfel, in Bucovina...

14 Mar 2013, 10:14

Ma scuzi marite geograf, era doar o sugestie, dat fiind ca de la Campulung Moldovenesc pana la Viseu sunt 2 ore de mers cu masina. Era doar o sugestie atotgeografule, caci nici eu nu ma cazez in gara cu mocanita, dar pot sa ma urc in masina si sa conduc pana acolo 1 ora si ceva ca sa vad ceva unic in tara asta. Deci, decat sa vad aceleasi lucruri atotstiute de toti, mai bine incerci ceva nou si unic. Eu am vazut foarte multe din tara asta, si nu sunt atat de incuiat geografic, dar ma simplu, din poza de avatar cred ca iti puteai da seama ca mai stiu si eu una alta.

15 Mar 2013, 19:29

In Maramures am fost anul trecut, tot de pasti, la Ocna Sugatag, intr-adevar zona este superba.
Plimbarea cu mocanita la Viseu a fost o experienta inedita, am vazut niste peisaje super. Este o zona pe care o recomand cu mare placere tuturor.

15 Mar 2013, 20:53

$1 scrie:$2a scuzi marite geograf, era doar o sugestie, dat fiind ca de la Campulung Moldovenesc pana la Viseu sunt 2 ore de mers cu masina. Era doar o sugestie atotgeografule, caci nici eu nu ma cazez in gara cu mocanita, dar pot sa ma urc in masina si sa conduc pana acolo 1 ora si ceva ca sa vad ceva unic in tara asta. Deci, decat sa vad aceleasi lucruri atotstiute de toti, mai bine incerci ceva nou si unic. Eu am vazut foarte multe din tara asta, si nu sunt atat de incuiat geografic, dar ma simplu, din poza de avatar cred ca iti puteai da seama ca mai stiu si eu una alta.

Marite coleg, esti un pic deplasat, ca sa zic asa. Te-a deranjat ca te-am atentionat "subtil" ca esti off-topic? Si pe mine m-a deranjat interventia ta pe langa subiect. Dar pana la epitete e cale lunga.

Ca sa sintetizez raspunsul tau: de ce sa vezi ceva propus de altii, cand poti sa vezi ceva propus de tine.

P.S. ma lasa rece avatarul tau. Cred ca nu prea ai habar despre ce e vorba acolo.
P.S.2: daca simti o nevoie de neoprit in a imi raspunde, nu o face. Te rog.

18 Mar 2013, 08:40

N-are rost...cu tine mai bine imi dau un ciocan peste degete. te pup stima tie preazmeritule.
Răspunde