Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
29 Sep 2007, 23:57
miam luat un passat de vreo luna pe care vreau sal si vand ca deja am bagat anunt la Vanzari:)) nu ca nu miar placea dar e break si nu prea suport breakurile si are decat 106 si vreau ceva mai multi caluti:D:D:D:D e argintie, si cu piele si are 125000km si e recent adusa nam inmatriculato si e destul de marfa cred ca daca ar avea mai multi caluti as pastrao dar vreau sami iau tot ceva ford sa vedem ce gasesc paote mondeo 2001-2002 sau un focusel din 2005-2006. sa vedem cat o vand si ce gasesc pe urma. are genti masina de aliaj ushor, are navigatie are de toate scaune incalzite...daca imi spuneti cum sa pun poze o sa pun. si nu uitati ca e de vanzare:))
30 Sep 2007, 00:47
pai,in primul rand ai gresit topicu,pune la sectiunea vanzari ca sar putea sa ai noroc mai mult.In leg cu pozele,acolo unde scrii mesaju,sub chenaru ala e altu mai mic,acolo pui pozele
30 Sep 2007, 01:31
OFFTOPIC:
Sincer nu inteleg cum moderatorii suporta asta!!Ajutor!...Salvati LIMBA ROMANA!E pe cale sa fie calcata in picioare!...definitiv.Topicul asta mi se pare aiurea.
Imi pare rau nu e nimic personal dar fiind in ClubFord se presupune ca la sectiunea Masinile Membrilor se gasesc automobile marca FORD nu passat .De pretentiile pe care ar trebui sa le emita un Club de nivelul asta referitor la Limba Romana ramane de discutat.
Ultima oară modificat de
dragos pe 30 Sep 2007, 03:01, modificat 1 dată în total.
30 Sep 2007, 01:51
mda
dragos are dreptate
30 Sep 2007, 01:59
@ripperu
Sincer ma bucur ca esti de acord cu mine ..As dori mult ca si moderatorii sa tina seama de ceea ce am spus mai sus.Multumesc. Bafta
Ultima oară modificat de
dragos pe 30 Sep 2007, 03:00, modificat de 2 ori în total.
30 Sep 2007, 02:03
Speram ca aici sa nu fie probleme in a se posta date despre alte masini, daca asta are membrul... Da, e ClubFord, dar cati au avut de la inceput Ford? Si cred ca mai sunt si altii cu masini non-Ford care au postat aici...
In schimb de acord cu partea cu limba romana...
30 Sep 2007, 02:12
@VIPER
Ai fost foarte prompt si multumesc pentru asta.Ma bucur ca macar pe jumatate esti de acord cu mine.Nu ma-am referit la cei ce nu au automobile marca Ford in acest Club,sunt bineveniti evident.Dar sa vinzi asa ,maltratind limba ce-o vorbim ,o masina non-Ford si la o sectiune aiurea Masinile Membrilor din cadru Club Ford mie mi se pare deplasat.Bafta[/code]
Ultima oară modificat de
dragos pe 30 Sep 2007, 02:20, modificat 1 dată în total.
30 Sep 2007, 02:15
Întradevăr, doresc să aduc la cunostinţa domnului tiby120 ca mesajul său, în forma actuală, este extrem de greu de citit şi de înteles. Îl rog pe această cale sa aibă mai multă grijă când postează.
30 Sep 2007, 23:14
Prima masina a mea a fost o Dacia 1410, azi ai o masina maine alta.
Pt. tiby120 cine navigheaza pe acest forum in general este pasionat de Ford sau are in posesie un Ford, asa ca anuntul tau nu cred ca are mult succes, dar bafta cu vinzarea.
Mod edit: te rog foloseste edit, nu posta consecutiv... Ah, si am corectat "s-au" in "sau"...
01 Oct 2007, 01:29
tiby120,incearca pe forumul celor de la VW,o sa ai mai multe sanse acolo.
01 Oct 2007, 09:44
Topicul se inchide. Tiby te rog sa pui anuntul la VANZARI.