ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

26 Sep 2007, 19:49

Te-am vazut!!!

27 Sep 2007, 01:39

"aia cu strip-tease am glumit, cred ca te-ai prins "
logic.

30 Sep 2007, 02:13

Domnul posesor al autoturismului din pozele de mai jos este cumva coleg de forum cu noi?

'Hope not.

[Atentie, imagini dure pt iubitorii de Ford!]

ImagineImagineImagine

[multumiri pentru poze colegulul Fanatic de pe alt forum.]

30 Sep 2007, 02:28

:shock: :shock: :shock: aauuuuu...! ma dor ochii ...!!
Asta ar mai fi pus vre-un abtibild dar nu mai aveau aia la magazin .........
Am mai vazut ornamente de esapament puse aiurea dar asta intrece orice masura .

30 Sep 2007, 02:49

ce bataie de joc,iar semnul de la n..e face toti banii.pacat de ea.ea saraca n-are nicio vina.

30 Sep 2007, 03:18

unii traiesc degeaba...

30 Sep 2007, 05:02

poate il platesc, desi ma cam indoiesc. Mai urmeaza afise pe care sa scrie Naik , Ribuk si FUORD

30 Sep 2007, 05:21

Cine sa-l platesca :) pt asa ceva?.
Cel putin de la Isus cu siguranta nu ia bani pentru faptul ca l-a atarnat de tavan (vezi a 3-a poza).
E una sa ai o iconita in masina si alta sa agati un tablou de plafon.

Horror....

30 Sep 2007, 12:39

Am vazut ieri in trafic o fieste ST neagra cu 2 dungi alebe si alea stiker, nu am retinut numarul dar stiu ca era de Buc... l-am vazut pe E85 in localitatea Cosarca ( parca asa se cheama) eu ma intreptam spre Bucuresti, el spre Buzau

30 Sep 2007, 12:56

$1 scrie:$2omnul posesor al autoturismului din pozele de mai jos este cumva coleg de forum cu noi?

'Hope not.

http://www.gigel.org/cocalarul

30 Sep 2007, 23:29

$1 scrie:$2m vazut ieri in trafic o fieste ST neagra cu 2 dungi alebe si alea stiker, nu am retinut numarul dar stiu ca era de Buc... l-am vazut pe E85 in localitatea Cosarca ( parca asa se cheama) eu ma intreptam spre Bucuresti, el spre Buzau
Daca era in jurul orei 13-14 eu eram... :)

01 Oct 2007, 00:09

Fritz, la Carrefour Baneasa... :lol:

01 Oct 2007, 00:13

toata ziua ma plimb cu masina prin oras (Bacau) dar pana acum nu am vazut pe nimeni,cred ca se feresc de mine ;) ...mai dau cate un flash la unii cu ford dar se uita suparati si nu inteleg de ce le dau :D

01 Oct 2007, 00:50

daca te-am cunoaste, ne-am feri... :D
da' asa ? :D

01 Oct 2007, 01:02

Dak din greseala ai vzut prin oras o pantera berlina neagra cu bara spate sparta sa stii ca eu is ala ;)maine dimineata is programat, ma rezolva in sfarsit,deabea dupa 3 saptamani :(
ps-deabea astept inalnirea ;)

01 Oct 2007, 09:35

$1 scrie:$2ak din greseala ai vzut prin oras o pantera berlina neagra cu bara spate sparta sa stii ca eu is ala ;)maine dimineata is programat, ma rezolva in sfarsit,deabea dupa 3 saptamani :(

te-ai trecut in lista din Bacau? la Discutii libere!?

Lasa-mi un numar de masina pe PM. Eu ies des in oras, Alen la fel.

01 Oct 2007, 10:13

sa-si faca omu' topic cu masina, ce sa mai.....
s-o prezinte, sa puna poze, numere, etc., etc...nu-i asa ? :D

si-atunci o sa-l cunoastem mai bine... :D
scuze daca ai un astfel de topic, n-am stat sa caut, dar sincer, nu-mi aduc aminte sa fie... :roll:

01 Oct 2007, 11:49

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m vazut ieri in trafic o fieste ST neagra cu 2 dungi alebe si avea stiker, nu am retinut numarul dar stiu ca era de Buc... l-am vazut pe E85 in localitatea Cosarca ( parca asa se cheama) eu ma indreptam spre Bucuresti, el spre Buzau
Daca era in jurul orei 13-14 eu eram... :)

eu la 13:00 fix am intrat in bucuresti, ma gandesc ca era prin jurul orei 12:30
PS: era si o domnisoara in dreapta :)

01 Oct 2007, 12:11

Da era si domnisoara in dreapta.Ora nu stiu exact cat era...Scuze ca nu te-am remarcat,dar eram foarte adormit.:)

01 Oct 2007, 12:15

nicio problema oricum eu am remarcat masina imi plac ST-urile si apoi cand m-am uitat in retrovizoare am remarcat si sticketul .. deci nici eu nu am avut cum sa-ti fac semn ...

01 Oct 2007, 13:11

$1 scrie:$2omnul posesor al autoturismului din pozele de mai jos este cumva coleg de forum cu noi?

'Hope not.

Imi scapa partea cu "Titanium"... oricum, arata jalnic, saraca masinuta :|

$1 scrie:$2ritz, la Carrefour Baneasa... :lol:

Ne-am intalnit in parcare, si apoi pe sosea. Dovada :D :
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00180.jpg
(104.48 KiB) Descărcat de 540 ori
DSC00181.jpg
(87.04 KiB) Descărcat de 539 ori

01 Oct 2007, 13:33

Se pare ca au inceput sa se inmulteasca forumistii cu autocolante.
Aseara pe la ora 21, am vazut in piata gorjului plecand in forta de la semafor o fiesta st albastra cu dungi albe, pe care cred ca am revazut-o si azi dimineata in trafic intre Arcul de Triumf si Aviatorilor. Recunoaste careva fapta? :P

Tot aseara, era parcata pe Iuliu Maniu, fix in piata gorjului, o fiesta Tonic(avea sticker). Nu m-am apropiat sa vad numarul, dar probabil ca cineva va revendica fapta :D.

01 Oct 2007, 16:36

uitati-l p-asta!
http://www.gigel.org/post-6952-Regele-c ... ulcea.html

02 Oct 2007, 03:30

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ak din greseala ai vzut prin oras o pantera berlina neagra cu bara spate sparta sa stii ca eu is ala ;)maine dimineata is programat, ma rezolva in sfarsit,deabea dupa 3 saptamani :(

te-ai trecut in lista din Bacau? la Discutii libere!?

Lasa-mi un numar de masina pe PM. Eu ies des in oras, Alen la fel.

ti-am dat un pm,maine postez si poze,gata tre sa afle lumea ce prototip am eu ;)

02 Oct 2007, 03:42

$1 scrie:$2a-si faca omu' topic cu masina, ce sa mai.....
s-o prezinte, sa puna poze, numere, etc., etc...nu-i asa ? :D

si-atunci o sa-l cunoastem mai bine... :D
scuze daca ai un astfel de topic, n-am stat sa caut, dar sincer, nu-mi aduc aminte sa fie... :roll:

Maine promit k fac un topic ;)
pun poze ,de toate...a si apropo,am fost astazi la service ca eram programat ,nu am facut nimic,am stat 2 ore jumatate ,mi-a scos bara spate ,au inceput sa-i puna piesele iar dupa ce monteaza bara ii lipsea spoileru,au zis ca au uitat sa dea comanda,ce sa mai spun ,m-au facut varza,aveam niste nervi de imi venea sa arunc tot service-ul lor in aer,si le-am spus sa se uite totusi pe computer ,poate au in stoc,dar ca de obicei nu le merge niciodata sistemu...:(m-au chemat maine dimineata,dar ma intreb,le vine asa repede comanda de la Bucuresti?cred ca e ceva nasol la mijloc..a,sa nu uit,au spus sa las masina la ei pana maine ,la care eu am sarit ca ars,au vazut k nu au cu cine si nu au mai insistat,mi-a pus alea vechi inapoi si am plecat......ce parere aveti despre service-ul neco motors?
pareea mea este ca sunt foarte jalnici ,rusine sa le fie,face firma de ras nemernici astia astia...ar trebuii facute niste reclamatii dak s-ar putea si daca ar fii unde...pe scurt ,sunt foarte foarte dezamagit de ei

04 Oct 2007, 17:05

Iete o fiesta :D

@ proprietarule suntem "vecini" de zona :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Clipboard01.jpg
(52.89 KiB) Descărcat de 396 ori

04 Oct 2007, 17:27

'Hope not.

ImagineImagineImagine

[multumiri pentru poze colegulul Fanatic de pe alt forum.]

adevarat fan!!!! :cry:

04 Oct 2007, 18:12

Pacat de masina. Ar trebui sa sa avem si astfel de membrii pentru ca ar reprezenta si variantele pline de imaginatie ale Clubului. Din autocolante poti afla foarte multe date despre el ( ce are sau ce isi doreste). Poarta nike, e din romania, ar vrea un V6, il cheama Florin si poate e nascut chiar in 88'.

05 Oct 2007, 00:25

$1 scrie:$2acat de masina. Ar trebui sa sa avem si astfel de membrii pentru ca ar reprezenta si variantele pline de imaginatie ale Clubului. Din autocolante poti afla foarte multe date despre el ( ce are sau ce isi doreste). Poarta nike, e din romania, ar vrea un V6, il cheama Florin si poate e nascut chiar in 88'.

.......nu stie sa dea cu spatele (si-a protejat colturile cu doua rinduri de coltare ) ,ii plce muzica cu bass (xx 50 bas ) ......

05 Oct 2007, 01:44

aoooleeuuuu !!! cum arata ...
Răspunde