Teapa jante aluminiu
Dragi colegi, am luat teapa pe net cu jante de aluminiu. Pe scurt am comandat de pe mercador un set de jante de AL Mak Vertigo Mirror pe 17, arata bine, scrie ca sunt impecabile, nelovite etc. Vb cu vanzatoru, pare de treaba toate bune le trimite, ajung acasa le despachetez, le inspectez ... TEAPA. au fost sudate, polisate, vopsite. Intrebarea e ce sa fac. Sa le pun pe masina si daca masina se comporta bine sa incerc sa ma bucur de ele. pe net sunt contradictii mari, unii ca riscul e mare la cele sudate, altii ca e ok. daca e sa le vand zicand adevaru ca sunt sudate (nu sunt genu sa dau tepe) am sanse sa le dau si daca da cam la ce pret? gumele de pe ele sunt impecabile 205/50 r17 de iarna. Nu ma luati si voi cu dinastea cum sa faci asa ceva, cum sa le iei fara sa le vezi etc, stiu ca nu trebuia. Ce ma sfatuiti. Sa dau gumele separat si jantele pe unde apuc si sa recuperez cat pot din bani sau sa le tin?
Vanzatoru e un specimen cu nume de Nicu din Baia Mare cu nr de tel 0746655199, cu ID nick221285 si user pe mercador nick
Vanzatoru e un specimen cu nume de Nicu din Baia Mare cu nr de tel 0746655199, cu ID nick221285 si user pe mercador nick
Evo Lancer 4 Life
new subaru impreza looks like a smashed bullterier
new subaru impreza looks like a smashed bullterier
-
andu_012 - Gold Member
- Maşina: Ford Focus 1.6 tdci,2 usi, 2005, 109 hp
- VIN: WF03XXGCD35M08217