Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
07 Sep 2007, 14:33
Acum ca i-am "bagat" ideea cu jantele ...poate acum e ...inca nehotarit de care sa-si ia...
10 Sep 2007, 13:27
nu cred ca o sa imi iau prea curand jante de aliaj, din mai multe motive:
-acum am 2 masini in intretinere si nu are sens sa dau banii pe prostii, desi cu niste jante potrivite lookul masinii se schimba enorm in bine...
-in afara de un singur model pe 15 care nu imi place toate celelalte pt focus sunt pe 16, 17 sau 18 toli si asta inseamna un balon mai mic pt roata deci un confort mai redus la rulare pe drumurile noastre super...
-in loc de jante care nu ma ajuta la nimic, mai bine imi iau scut pt motor la o suma mult mai mica
mai aveam o curiozitate: pt motorele de 1,6 benzina exista capsula (capac) peste blocul motor... la mine se vade cum ca ar fi fost - sau ar fi putut sa fie, dar nu mi-au livrat-o asa... poate sa mai scada costurile...
10 Sep 2007, 18:53
N-au capac.
28 Sep 2007, 13:35
intre timp m-am mai interesat - pt ca si-au mai luat 2 colegi focus ca al meu - si se pare ca nici capacul si nici scutul nu au treaba cu dotarea lui trend style...
impresii dupa aprox 3200 km: feeling aparte, fata de alte masini cu care am mai mers, sunetul motor+toba este unul spre sport, masina se misca bine insa acum m-am mai obisnuit cu ea si nu mi se mai pare racheta...
raman la concluzia ca schimbatorul de viteze este unul dintre deliciile acestei masini atat ca dizain cat si ca mecanica...
deocamdata nu zdrangane nimic, dar e stiuta treaba ca pt hatchbackuri sau breakuri mai devreme sau mai tarziu tot se vor auzi niste chestii de prin spatele masinii...
recomand calduros celor care nu au mers pana acum cu un ford sa dea o fuga la dealer pt un test-drive... nu se stie, poate va va place...
28 Sep 2007, 14:31
[quote="DJManzoty"]
si de atunci am facut in jur 450-470KM cu un plin. La plin am bagat 55litri ca era rezervoru gol golutz. 450KM / 55l =8.2l
Nu cvred ca este un consum mare pt un motor de 1.6
[/quote]
djmanzoty, nu prea am inteles ce calcul ai facut tu...
nu ai computer de bord? 450km cu 55 l inseamna mult mai mult... asta daca exprimam totul in l/100km...
28 Sep 2007, 14:38
catalin, vezi daca nu erai atent la orele de mate ?
28 Sep 2007, 23:15

pai daca la
450km.........55l
100..............x
x=100*55/450=12 si ceva
nu?
29 Sep 2007, 00:05
Da, mi-am dat seama pe urma ca m-am facut de bula.
Nu stiu cum, (azi am fost cam obosit), am urmarit exact aceeasi 'cale' ca si DJ, ca imi daduse tot 8.2 , desi mi s-a parut ceva ciudat...
30 Sep 2007, 14:34
salutare,
pe computerul de bord imi arata 8,8 l/100km. (consumul in oras)
cand ies la drum lung ma duce la 6,7 l /km
Informatii conform computerului de bord.
Cu un plin facut in oras nu depasesc 500 km.
facusem acel calcul conform computerului de bord.
Sam scuzati eroarea mea, ai dreptate cu calculul tau.
30 Sep 2007, 19:35
asta inseamna ca cb-ul tau arata cu eroare mare ??
27 Noi 2007, 17:08
intre timp m-am hotarat sa imi fac 2 seturi de roti - unul de iarna - cu gume sava eskimo3 puse pe jantele de tabla din fabrica, si unul de vara cu jante de aliaj si gumele cu care a venit masina...
acum, referitor la jante de aliaj, imi recomanda cineva vreun model anume, sau vreo firma anume...?
eu am pus ochii pe un model Borbet 6.5X15 CA design pret aprox 300ron/buc sau Oz 6.5X15 5 STAR DESIGN cu aprox 400ron/buc...
intrebarea e: pt focus 2 ce distanta intre prezoane trebuie sa ma intereseze?