ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Masina cu greutate sub 550 kilograme

27 Sep 2007, 23:41

Spuneti-mi si mie daca stiti vreo masina cu greutate sub 550 de kilograme (orice marca, orice an , tc) . Eu am gasit doar fiat 500.Nu mai sunt si altele , ca astea sunt cam scumpe.

28 Sep 2007, 00:00

Ai de trecut un podet care nu suporta mai mult sau esti mai solid si vrei sa te antrenezi cu ea in spate? :lol:

28 Sep 2007, 00:17

Microcar MC1/MC2, da' nu e nici pe departe ieftina; dintre "clasice" s-ar putea ca si Dacia 500 sa aiba sub 550 kg (da' nu sunt sigur).

@Mihai L: Cred ca-l intereseaza ce se poate conduce cu B1 (care se poate lua la 16 ani).
Permisul de conducere se eliberează pentru una sau mai multe dintre
următoarele categorii si subcategorii de vehicule:
...
l) SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti având masa proprie
peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna
cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cmc sau cu orice alt motor cu o putere
echivalenta ori cu viteza prin construcţie mai mare de 50 km/h;
...

28 Sep 2007, 00:22

Ooops... Habar nu aveam.
Daca nu, eventual un trabant/tico/matiz din care sa scoti tot ce se poate sa-l usurezi...? :lol: :lol: :lol:
Parca sa zic ca am vazut odata prin Cora (?) o masinuta de acest gen care prindea maxim 40-45 km/ora si era pentru "mini" soferi. Nu mai stiu pretul, din pacate.

28 Sep 2007, 00:27

$1 scrie:$2oops... Habar nu aveam.
Daca nu, eventual un trabant/tico/matiz din care sa scoti tot ce se poate sa-l usurezi...? :lol: :lol: :lol:
Parca sa zic ca am vazut odata prin Cora (?) o masinuta de acest gen care prindea maxim 40-45 km/ora si era pentru "mini" soferi. Nu mai stiu pretul, din pacate.

Sunt foarte scumpe. Costa in jur de 10.000E...

28 Sep 2007, 00:29

e una de vanzare parca pe linia de tramvai dintre parcul carol si pasaj marasesti.sper sa nu ma insel cu privire la locatie.daca ma insel,revin cand o mai vadsi iti spun exact.

28 Sep 2007, 00:29

Lăstun... sau nu intră în categoria maşinilor??

28 Sep 2007, 00:30

$1 scrie:$2i]e una de vanzare parca pe linia de tramvai dintre parcul carol si pasaj marasesti.sper sa nu ma insel cu privire la locatie.daca ma insel,revin cand o mai vadsi iti spun exact.

Daca a lasat-o chiar acolo nu cred ca mai este de vanzare... Ai putea sa o cauti la fier vechi. :lol:

28 Sep 2007, 00:46

corect.e parcata pe trotuar.
EDIT dar nu ne-a spus pt ce ii trebuie.pana acum doar presupunem.

28 Sep 2007, 00:47

este de vanzare..in fata la hotel dalin..intre budapesta si pasaj marasesti..dar e rupta rau...e de la anonymus, s-a dat in ea la greu :)

28 Sep 2007, 00:48

$1 scrie:$2ste de vanzare..in fata la hotel dalin..intre budapesta si pasaj marasesti..dar e rupta rau...e de la anonymus, s-a dat in ea la greu :)

CORECT.la asta ma refeream eu.

28 Sep 2007, 03:28

nu are chiar 500 dar una din cele mai usoare masini care le stiu este lotus elise(scuze daca am scris gresit ultimu nume)

28 Sep 2007, 09:57

Matiz, Tico sau Fiat Cinquecento sau Seicento sau peste 700Kg.

30 Sep 2007, 20:34

Imi trebuie sa o conduc pana fac 18 ani pt ca dupa aia am o granada de 1 tona juma. Nu-mi plac caricaturile de masini dar asta e , sunt singurele care se pot conduce.Ce marca/model era de vanzare langa linia de tramvai ? (ca mi-a scapat :) )

30 Sep 2007, 20:54

nu mai bine mai astepti pana la 18 ?

30 Sep 2007, 22:06

Mai bine astepti pana inplinesti 18 ani decat sa conduci asa ceva... :lol:

30 Sep 2007, 22:31

Sunt deacord ca nu e cea mai respectabila masina si asa as zice si eu altuia daca eu as avea carnetul in buzunar :) .Faza e ca majoritatea nu se intereseaza ce si cum , nu stiu de legislatie si deci nu conduc pana la 18.Pt mine e gen pasiune si daca voi putea, ma apuc cat mai repede.Zici ca 16-18 e tot acolo, dar totusi , sunt 2 ani.Viata-i scurta :P.Asa ca daca stiti vreunul...

30 Sep 2007, 23:07

Asa e.... viata e scurta dar cel mai bine e sa o traiesti in siguranta!

01 Oct 2007, 01:31

credca buggy-urile au sub 500,eu am condus unu, e foarte distractiv,da pt ala imi trebuia carnet.

01 Oct 2007, 01:50

http://www.microcar.fr/index.do asa ceva se gaseste si la noi in tara si poate fi condusa si de cei peste 16 ani.

01 Oct 2007, 02:58

este un opel speedster de 520 kg. :D...diesel. Nu intreaba pretul ca nu am idee. Aici in UK e plin de masini care au cam in jur de acea greutate, una e Atom, masina care prinde sunta in 3.9s, masina integral descoperita...practic are un cadru tubular, motor roti si scaune....si cam atat

01 Oct 2007, 17:42

Mie imi trebuie o masina cu un pret scazut.Nu are rost sa investesc (nu ca as avea atatia bani) intr-o masina pe care sa o conduc doar 2 ani.Eu am zis de fiat pt. ca e veche (deci nu pot cere enorm pe ea decat daca e in stare impecabila) si am inteles ca e destul de fiabila/rezistenta (nu ma refer la impact).Dar binenteles daca fiat-uri 500 chiar nu mai sunt, orice altceva.

01 Oct 2007, 18:12

Am şi eu o întrebare... La ce-ţi trebuie ţie maşină la 16 ani??

Fără nici un fel de supărări... no offence!! Dar nu cred că este o idee bună să ai maşină la vârsta asta... poate un scuter... dar nici ăla nu e indicat că trec alţii peste tine... Umila mea părere este să mai aştepţi câţiva ani...

01 Oct 2007, 22:18

am vazut la moda prin afara o masinuta f mica ...ceva de genu unui smart doar ca se cheam Aixam...nu e un concept nou fiindca am vazut si modele mai vechi...asa ca s-ar putea sa gasesti de importat:D

01 Oct 2007, 22:28

despre aixam:

These quadricycles are vehicles which have an empty weight which is limited by the regulations to 350 kg, and are fitted with an engine of 4 kW (5.6 hp) and have a top speed of less than 45 km/h. They are similar to mopeds and can be driven with or without a licence depending on the legislation in force in each European country.

@zeus_anoxia: daca eu as avea un baiat de 16 ani, as prefera sa ii cumpar o masina de genul asta decat un scuter... macar asta are caroserie, e mai safe

01 Oct 2007, 23:38

$1 scrie:$2i de trecut un podet care nu suporta mai mult sau esti mai solid si vrei sa te antrenezi cu ea in spate? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu m-am putut abtine

02 Oct 2007, 01:24

Asa zic si eu macar nu te ploua, nu te ninge, si dac itzi pune unu picioru in fata nu te rastorni.Sile le zicea noptiere si nu e departe de adevar.Dar repet sunt singurele.Eu am cam recut zic eu de faza cu "Sa-mi iau sau nu?".Daca maine am ocazia imi cumpar.Astept informatii daca stiti ceva concret de vanzare.

02 Oct 2007, 02:04

$1 scrie:$2@zeus_anoxia: daca eu as avea un baiat de 16 ani, as prefera sa ii cumpar o masina de genul asta decat un scuter... macar asta are caroserie, e mai safe

Mda, dar mai este si vorba ceea: Eu te-am facut, eu te omor! :lol:
Cum facem? :wink:

15 Oct 2007, 21:11

Ceva Fiat 500 de vanzare? (akuma o sa tot scriu da macar se mai anima topicu si urca niste trepte pe prima pagina)Asa.... sa nu cada in uitare... poate cineva stie ceva.

15 Oct 2007, 23:44

am vazut la Piatra-Neamt o masinuta de "scoala de soferi" pe care scria cu litere de-o schioapa ca se poate conduce de la 16 ani......chiar faceau reclama...

din pacate n-am retinut marca masinii sau numele scolii (era parca si un nr. de telefon scris pe ea)....poate te ajuta cineva din Piatra cu mai multe informatii....eventual iti face rost de nr. de telefon, suni si-i intrebi p-aia ce marca de masina e, ce capacitate cilindrica are, etc...

dar sigur scria ca se poate conduce DE LA 16 ANI...
Răspunde