Recunosc ca am fost un pic zgarcit cu detaliile, dar inca sunt in faza de descoperire a masinii

.
Masina a fost cumparata la noi in tara, ea avand acuma 78k km (a fost cumparata de noua, avand doar un singur proprietar). Singurul lucru care eu trebuie sa-l fac acum este transcrierea. Pretul de achizitie a fost unul normal, nici foarte scumpa si nici super oferta.
Ca sa incerc sa-i fac un full bio:
Ford Mondeo B4Y (varianta cu portbagaj) an 2006 octombrie
Motor: 2.0 TDCI cu injectoare schimbate, proprietarul spunand ca acum are injectoare Bosch (din cate am citit pe net din fabrica venea cu Delphi). De asemenea fostul proprietar a precizat ca odata cu schimbarea injectoarelor a fost facut si un upgrade de soft, masina avand acuma 140 PS (tind sa-l cred, masina se misca excelent, mai ales si datorita faptului ca are 6 viteze).
Dotari observate de mine pana acum: pilot automat (testat deja), comenzi audio la volan, climatronic, parbriz fata incalzit (nu stiu daca e standard la Mondeo Facelift), faruri ceata, carlig remorca, jante alu OEM 16'' (care probabil vor fi schimbate cu altele pe 17'' sau 18'').
Momentan sunt in cautarea unor caucicuri de iarna si astept sa revin iarasi in tara in 7 dec ca sa ma pot bucura de ea (duminica iarasi trebuie sa zbor in München).