Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
19 Sep 2007, 22:02
m-am butonat si eu la CB si nu am nici o setare de genul asta.
19 Sep 2007, 22:06
s-a scris mai sus: benzinarele noastre n-au. oricum nu cred ca e mare pierdere.
28 Sep 2007, 14:12
a aparut si primul greiere,undeva in spate dar din pacate nu-mi dau seama.asta numai dupa 450km.ieri a plouat cu grindina in arad si sper sa nu se fi intamplat ceva cu tabla.pana cum nici o problema in afara de grierele nebunatic.poze o sa fac in weekend dupa ce o spal.
01 Oct 2007, 11:56
Super tari pozele. Felicitari pentru masina dar si pentru talentul foto. Imi place mai ales aia cu pompa veche de benzina.
01 Oct 2007, 12:01
Foarte bine realizate pozele!
Sa o stapanesti sanatos!
01 Oct 2007, 12:22
Foarte frumoase pozele, s-ar putea edita un catalog cu ele. S-o stapanesti sanatos!
01 Oct 2007, 12:42
Uau nene da ai ceva talent la scos poze, zici ca sunt d-alea oficiale de catalog ! Bag seama lucrezi in domeniul asta ?
Deja am dibuit cel putin 2 de folosit si ca avatare , ne permiti sa le folosim?
01 Oct 2007, 13:21
Foarte tari pozele.
01 Oct 2007, 13:23
am incercat sa iasa cat mai bine pozele.sunt fotograf de weekend dar imi place la nebunie sa fotografiez.si cand am si o muza asa de frumoasa cum e noul focus ies lucruri frumoase.daca mai e cineva dornic sa-si puna masina la dispozitie pentru o sesiune foto in arad sau timisoara cu toata placerea.putem face o sectiune(asta cu ajutorul moderatorilor)cu cele mai bune poze facute masinilor ford(sau si si chiar si wallpaper-uri de descarcat.
01 Oct 2007, 13:26
am incercat sa iasa cat mai bine pozele.sunt fotograf de weekend dar imi place la nebunie sa fotografiez.si cand am si o muza asa de frumoasa cum e noul focus ies lucruri frumoase.daca mai e cineva dornic sa-si puna masina la dispozitie pentru o sesiune foto in arad sau timisoara cu toata placerea.putem face o sectiune(asta cu ajutorul moderatorilor)cu cele mai bune poze facute masinilor ford(sau si si chiar si wallpaper-uri de descarcat.
01 Oct 2007, 13:31
au dreptate colegii....foarte tare masina, superbe pozele, cu aplecare spre detalii, foarte bine scoase in evidenta...
felicitari, cu atat mai mult cu cat esti doar fotograf amator...
01 Oct 2007, 14:01
Felicitari pt masina! Arata superb. Deja nu mai am nici eu stare pana soseste si a mea...
01 Oct 2007, 15:03
$1 scrie:$2m incercat sa iasa cat mai bine pozele.sunt fotograf de weekend dar imi place la nebunie sa fotografiez.si cand am si o muza asa de frumoasa cum e noul focus ies lucruri frumoase.daca mai e cineva dornic sa-si puna masina la dispozitie pentru o sesiune foto in arad sau timisoara cu toata placerea.putem face o sectiune(asta cu ajutorul moderatorilor)cu cele mai bune poze facute masinilor ford(sau si si chiar si wallpaper-uri de descarcat.
Ma ofer voluntar, dar din pacate sunt in Buc
01 Oct 2007, 21:12
frumoase poze ... se vede mana si slr-ul

... a si subiectul a fost de vina
01 Oct 2007, 21:54
E bun Rebel-ul... Vorba ceea, face singur poze!
01 Oct 2007, 23:18
aparatul e de generatie mai veche 300d dar isi face bine treaba.cred ca s-ar simtii bine pe un st sau un mondeo.de ce nu si pe o fiesta st.
18 Oct 2007, 13:57
felicitari pentru masina si mai ales pentru poze, sunt (ambele) superbe