Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Intalnire generala Septembrie

15 Septembrie
13
15%
22 Septembrie
13
15%
29 Septembrie
58
69%

Voturi totale : 84

30 Sep 2007, 13:24

Il rog pe colegul cu Fiesta ST sa ma contacteze pe PM sa facem treaba aia cu numerele :D

30 Sep 2007, 13:26

$1 scrie:$2ey, deci al cui e mustangul ala, ca e bestial !? :shock: :roll:

Domnul cu mustang era in trecere pe acolo si i-am facut semne disperate sa opreasca putin. E membru retromobil club si venea de la intalnirea lor. O sa fie expus si la SIAB.

30 Sep 2007, 13:34

WOW, mega intalnire ! :shock:

30 Sep 2007, 13:54

eu am fost pentru prima data la intalnire, dar...din pacate am ratat poza de grup, am avut niste treaba si a trebuit sa plec...data viitoare plec ultimul.

30 Sep 2007, 14:16

Felicitari pentru MEGA INTALNIREA pe care ati avut-o.

Daca stiam ca sunteti acolo pe la 19 treceam si eu ca am trecut de la munca-acasa prin apropriere :(

Ar trebui sa se faca undeva un topic sticky cu cele mai importante evenimente a clubului si sa se tina pozele acolo. Just an iddea.

30 Sep 2007, 15:17

Foarte tari pozele
@viper: in filmuletul "walk-by", BR xx SPP (sory, dar nu stiu care e nick-ul) a fost filmat numai din spate :lol: :lol:

30 Sep 2007, 15:23

$1 scrie:$2espre aceasta vorbeam :)

Asteptam pareri de la mai multi membri care au venit pentru prima data.

Super poza! Mai ales ca are pe fundal cea mai impunatoare cladire din Europa (si a 2-a din lume) :D

Despre intalnire ce sa zic? N-am cuvinte... 8)

30 Sep 2007, 16:50

Si eu am fost la prima intalnire si sunt incantat. Juniorul meu (mai apare el prin esteuri) vorbeste incontinuu despre asta... Colegul cu BR-YY-SPP este "Comma" pe forum, in momentul cand Viper filma a intors masina. Dar are poze postate pe undeva... Ne vedem sambata la CSD. :lol:

30 Sep 2007, 18:40

Da, uite ca s-a gandit si cineva la mine :P si ii multumesc. Ceilalti au fost 'rai' :P ca nu mai apar niciunde (evident, ce s-a postat deja). Pentru ca am deci una bucata poza dedicata, va scutesc de a mai edita poza de grup :P, iar de editat pentru Adi ati scapat pentru ca el este deja cunoscut fiind fotomodelul vedeta al clubului :P

30 Sep 2007, 20:43

chiar, apropo, din poza aia de grup pe care ati editat-o si i-ati pus bule deasupra, lipseste dl. acela cu ochelari, cu zambet cuceritor si cu aer de intelectual... :roll: :wink:

cine e si unde l-ati lasat ?

30 Sep 2007, 20:46

pai de Adi vorbeam....

30 Sep 2007, 20:47

stiu....dar nu e in poza aia...l-am vazut in altele, da'n aia nu-i...

30 Sep 2007, 20:52

a plecat suparat ca lui nu i-au dat decat 3 usi la masina... :lol: :lol: :lol:

30 Sep 2007, 23:00

Pai am zis mai sus ca era la o tura cu mine.
A vrut sa vada una cu 4 usi :P

01 Oct 2007, 00:09

@alen: ala sunt io, da' aeru' de intelectual e la misto ... se pare ca baietii nu s-au prins si au "tras" poza de grup exact cand testam 1.6-le lui Cornel

01 Oct 2007, 00:58

sau au facut-o special atunci... :wink: :D

01 Oct 2007, 09:26

$1 scrie:$2alen: ala sunt io, da' aeru' de intelectual e la misto ... se pare ca baietii nu s-au prins si au "tras" poza de grup exact cand testam 1.6-le lui Cornel

Da' nu ne spui si noua impresiile?

01 Oct 2007, 10:01

$1 scrie:$2looo, dragii mei, faceti topic separat! Aici e vorba de intalnire! Sau numai despre asta vom vorbi la intalnire? Au murit multi oameni saptamana asta, stiati? Doar ca nu s-a mediatizat. Ce face, vorbim acum despre toti?

imi cer 'jdemii de scuze da tre sa zic si io ceva : Ma bucur ca ginditi asa referitor la accidentul Micutzului , Dumnezeu sa-l ierte ! dar ceea ce facea el era o mare prostie !! spun asta pt ca am citit o gramada de mesaje pe youtube in care respectivul era considerat un fel de zeu , de erou ... :(
Pozele de la intilnire sint super ! se pare ca va distrati bine p-acolo ! :lol:

01 Oct 2007, 10:07

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2alen: ala sunt io, da' aeru' de intelectual e la misto ... se pare ca baietii nu s-au prins si au "tras" poza de grup exact cand testam 1.6-le lui Cornel

Da' nu ne spui si noua impresiile?

mba da ...

in tr. 1 pleaca mai usor ca a mea, dar dupa aia nu am simtit diferente majore; scaunul era reglat la maxim in jos, dar mi se parea ca am o pozitie de condus "mai sus" decat in masina mea; iar oglinda retrovizoare "apropie" mai mult decat a mea; testu' a fo scurt, n-am multe de spus ...

01 Oct 2007, 11:37

$1 scrie:$2i eu am fost la prima intalnire si sunt incantat. Juniorul meu (mai apare el prin esteuri) vorbeste incontinuu despre asta... Colegul cu BR-YY-SPP este "Comma" pe forum, in momentul cand Viper filma a intors masina. Dar are poze postate pe undeva... Ne vedem sambata la CSD. :lol:

dap ... eram singurul care aveam masina cu spatele :D ... mi-am dat seama cam tarziu ca toti ati tras masinile cu fata ...
imi pare rau ca am plecat asa devreme si nu am prins poza de grup ... dar la CSD stau pana la sfarsit ... mai ales ca o sa mergem si la SIAB ...
intradevar pentru mine lucrurile s-au derulat foarte rapid ... adica prima mea masina si prima intalnire ford la care am participat ... in doar o saptamana :D

01 Oct 2007, 12:09

super intalnirea ... ce pacat ca n-am fost si eu ( oricum colegii cu buburuze Ka, vad ca nu au venit :( ). M-am uitat la foto, am oftat, poate data viitoare o sa fiu prezenta sa va cunosc "pe viu". din poze nu il stiu decat pe Viper ...

01 Oct 2007, 12:23

Hopa, sunt in dezavantaj... Io nu te stiu... Sau te stiu?

01 Oct 2007, 12:27

hahaha, poate e fosta ta iubita,... :D glumesc....

A fost si un Ka.

Despre test: am fost prin trafic si nu prea a avut unde sa-i dea peste 3000 (bine, si a lui se comporta altfel peste), oricum bag seama stilul lui normal nu prea depaseste valoarea aia :)

Si-alta data daca mai esti curios.

01 Oct 2007, 12:30

$1 scrie:$2opa, sunt in dezavantaj... Io nu te stiu... Sau te stiu?

m-am exprimat gresit nu te stiu in persoana, te-am recunoscut in poze

01 Oct 2007, 12:43

pun si eu cele cateva poze pe care le-am facut
FiÅŸiere ataÅŸate
Picture 001.JPG
fotomodelul
(132.86 KiB) Descărcat de 225 ori
Picture 003.JPG
(83.99 KiB) Descărcat de 225 ori
Picture 004.JPG
(111.23 KiB) Descărcat de 225 ori
Picture 005.JPG
(130.56 KiB) Descărcat de 225 ori
Picture 006.JPG
mustangul
(104.62 KiB) Descărcat de 225 ori

01 Oct 2007, 12:43

dupa ce am facut scurta la deget salvand poze, am ajuns si la ultimul post.
ma inclin, cu respect pentru cea mai tare intalnire a clubului. super masini, SUPER oameni.
ca locatie, academia si casa poporului sunt cele mai bune.
MUSTANG-ul a fost de exceptie (ma bucur ca am ajuns la timp sa il vad).
super ideea cu nr pe poza ca sa ne cunoastem mai bine.
imi pare rau, ca de altfel la fiecare intalniere, ca nu am avut cum sa vb cu toata lumea (de data asta au fost si mai multi).
pe ultima suta de metri s-a racolat si un focus jeans ca din intamplare venise in parcare.
la mai mare!

01 Oct 2007, 12:45

+++
FiÅŸiere ataÅŸate
Picture 007.JPG
om si masini
(94.8 KiB) Descărcat de 221 ori
Picture 008.JPG
oameni si masini
(118.11 KiB) Descărcat de 220 ori
Picture 009.JPG
masini
(102.99 KiB) Descărcat de 221 ori
Picture 010.JPG
masini
(106.8 KiB) Descărcat de 220 ori
Picture 011.JPG
oameni
(87.4 KiB) Descărcat de 220 ori

01 Oct 2007, 12:48

$1 scrie:$2un si eu cele cateva poze pe care le-am facut

Merci pentru poze :P
Poti sa mi le dai si mie high res?

01 Oct 2007, 12:53

vad ca inca nu s-a modificat statusul meu. nu s-a sesizat nici un moderator?

01 Oct 2007, 15:40

$1 scrie:$2ad ca inca nu s-a modificat statusul meu. nu s-a sesizat nici un moderator?

De ce atata graba? Ti-am spus eu ca nu te iert, dar te-am mai alsat un pic sa crezi ca scapi.
Subiect închis