Salutare,
Treaba e simpla.Cand am cumparat masina,am luat-o cu kit xenon H7 pe faza scurta,dar am far normal.Pana acum nu mi-am luat nici un flash de la ceilalti deoarece sunt reglate farurile dar as vrea sa fac un mic upgrade sa trec si eu la faruri cu lupa.
Daca este careva interesat de un set de faruri model facelift ( semnalizare in far ) le vand cu 250 ron.Mentionez ca nu sunt matuite,zgariate sau chestii de genul ( am avut si am grija de masina ).
Eventual,daca are vreun coleg de forum un set de faruri cu lupa si il intereseaza un schimb + diferenta din partea mea,ar fi ok,m-ar ajuta mult deoarece fondurile sunt limitate,dar pasiunea pentru marca este mare.Avea colegul mybamboocha un set de faruri cu lupa,frumoase,dar am vazut ca postul era de pe 28 aug 2012..cred ca le-a si dat...
O singura intrebare as mai avea daca se poate: In cazul in care voi face rost de un set de faruri cu lupa,pot folosi actuala instalatie xenon H7 pe farurile cu lupa ? ( din cate stiu schimbatul farurilor e ceva de genul Plug&Play , dar nu sunt lamurit cu becurile ).
Pun si o poza cu actualele faruri:

Astept pareri,
Multumesc frumos.