de Maximilian » 04 Oct 2007, 16:12
Mda...emotionant filmul...pacat de el, parea om chiar ok, insa uite unde l-a dus un acces de teribilism...si tocmai el spunea sa se faca curse organizat si legal...asta este...poate trage un semnal de alarma in mintea tuturor pustilor care se cred zei la volan...
Cursele ilegale sunt pt computere, nu pt masini, la NFS dai cu ea de toate gardurile, in viata reala nu merge asa...
Ca o calci la un semafor si mai ajungi la viteza e cum e, dar sa fortezi totul ca sa castigi o liniuta...am ajuns si eu o data la o viteza similara pe Calea Victoriei, era noapte, soseaua goala si ca-n palma, ma tineam dupa unul cu o Octavia tunata si nu m-am mai uitat la vitezometru, cum am vazut am pus frana, ala a accelerat-o in continuare, a ajuns si pe Bd Aviatorilor, acolo parca si mai tare mergea...ce sa zic...nu e de joaca cu vietile noastre, si mai ales cu ale celor pe care ii expunem la riscuri. Eu nu am participat niciodata la curse ilegale, chiar nu as vedea rostul, daca o faci intr-un cadru organizat macar sa fie legal, nu sa "organizezi" o cursa unde sunt aceleasi sanse sa mori ca oricand...