Discutii libere/forum

vuiet la peste 100km/h

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

vuiet la peste 100km/h

Mesajde dariada » 07 Apr 2013, 09:05

Salut.Acum o luna sotia a reusit sa agate o teava de gaze sub masina spargand radiatorul.Nestiind ce si cum a mers asa vreo 7kmpana cand in bord a aparut mesajul de motor incalzit dupa care m-a sunat.Am urcat-o pe platforma si am dus-o la reprezentanta.Aici au schimbat radiatorul,au inlocuit freonul, mentionand ca au testat-o nu motorul a scapat fara probleme,inclusiv garnitura de chiloasa.Mentionez faptul ca teava de gaze nu a fost lovita in mers ci cand a iesit din parcare fiind vorba de un mustiuc din ala care iese din asfalt.Dupa ce am scos masina din service am observat ca peste 100km/h incepe sa se auda un vuiet.La fel face insa si cand ventilatorul climei este la maxim.Am fost din nou in service,SF TEXGalati, dar nu au gasit nimic.
Mai are cineva aceasta problema?
dariada
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WF04XXWPD47L56748

Re: vuiet la peste 100km/h

Mesajde Sexyrat » 07 Apr 2013, 09:09

In primul rand trebuie sa iti completezi masina si vin-ul la semnatura.
In al doilea rand trebuia sa postezi in sectiunea dedicata masinii tale.
Sexyrat
1nsane Member

Maşina: Ford Focus, 2010, 1.6 tdci Break euro 5

Înapoi la Discutii libere/forum