ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Decontare directa cu accept de plata

01 Oct 2007, 18:17

Nu stiu daca m-am exprimat corect in titlul topicului, dar concret asta e situatia: am fost lovit in usa sofer acum aproape o luna. Am casco la Allianz prin brokerul lui VB leasing, am facut constatarea am deschis dosarul am facut programare la CSD pentru luni 24 sept, cei de la CSD mi-au zis ca au decontare directa cu Allianz. Miercuri a fost gata masina, joi a fost trimisa cererea pentru accept de plata de catre CSD si pana astazi cei de la Allianz nu au solutionat dosarul. Imi poate spune cineva cat e normal sa dureze rezolvarea unui dosar la Allianz cei de la CSD mi-au spus ca in mod normal dureaza o zi, doua.

01 Oct 2007, 19:44

Afla numele inspectorului de daune (trebuie sa fie pe foaia de constatare cu care te-a trimis in service, poti suna la CSD daca a ramas la ei plus ca ei stiu mai bine cui au trimis devizul) si apoi ii dai un telefon si intrebi de dosarul tau.
Nu cred ca e inca vreo problema, poate doar o lipsa de reactie a lor, poate s-a pierdut faxul cu devizul, cine stie.
Am trecut si eu prin asta cu Omniasig si s-a rezolvat dupa 1 zi jumate.

01 Oct 2007, 20:42

teoretic ar fi trebuit sa iti dea masina in aceeasi zi...
mai vorbeste la csd sau da o fuga la sediul central al allianz in ernest brosteanu 20 (se intra din polona) si fa o mica cercetare.

un amic de-al meu a rezolvat o problema similara dupa 10 ore de transmis faxuri neintrerupt catre allianz si porshe prin care le cerea sa ii elibereze masina caci fiecare sutinea ca cealalta parte nu a completat actele cum trebuie...deci se mai intimpla

01 Oct 2007, 21:08

Se pare ca e aproape rezolvata treaba, dupa nenumarate telefoane la Allianz (din 12 numere de telefon incercate au raspuns la unul din ele), o doamna de acolo mi-a indicat numele inspectorului care se ocupa de dosar, mi-a dat numarul de mobil si de fix al inspectorului. Nu a raspuns la mobil si nici la fix la primele incercari si dupa ora 5 am reusit sa-l prind la numarul de fix se pare ca ramasese peste program si doar atunci se aud telefoanele :). In fine el a zis ca a dat acceptul de plata si a trimis raspunsul la receptie si cei de acolo se ocupa cu trimiterea raspunsului doar ca la ora asta numai era nimeni acolo. Cred ca maine dimineata se va rezolva totul... abia astept sa imi revad masina ... speram sa mearga mai repede lucrurile mai ales ca cei de la CSD au schimbat usa in 2 zile.
Răspunde