Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Tapiter auto

23 Iul 2011, 21:25

La comanda execut tapiterii si reconditionez (burduf de schimbator, volane, plafon, tetiere, cotiere, banchete, scaune, sei de motocicleta, scutere si atv-uri, tapiterii barci) din piele si textil.
Asiguram demontare si montare gratuita
Tel : 0724805855
Email : tapiter_auto@yahoo.com
WebSite : http://www.tapiterauto.ro

Re: Tapiter auto

23 Iul 2011, 21:27

Preturi (de ex. pt. burduf schimbator viteze, pt. manson frana de mana, pt. volan.. etc)?

19 Aug 2011, 23:45

un mare up de la mine. am vazut ce lucrari face si a facut si nu pot sa spun decat ca am ramas impresionat de calitatea lor desi ma recomand ca un tip mai mult decat perfectionist. urmeaza sa imi schimb si eu lateralele de la scaunul soferului, putin incretite...

@DGAlexandru, cred ca cel mai bine ar fi sa il suni si sa discutati sau si mai bine sa va vedeti si sunt sigur ca o sa cadeti la pace si o sa pleci si multumit.

20 Aug 2011, 08:16

E vb. de respectarea unui Regulament ;)

20 Aug 2011, 11:34

Un pret pentru burduful schimbatorului de viteze la un Mondeo Mk3? Daca se poate, piele neagra cu cusaturi galbene, multumesc.

21 Aug 2011, 18:01

Pentru burduf 50 lei

17 Mai 2012, 15:09

Am vazut si eu ce poate face, sincer am ramas impresionat! Un mare UP si de la mine!
Multumesc pentru cusatura!

09 Sep 2012, 06:26

Foarte multumit si eu de felul in care arata acum volanul si burduful schimbatorului de viteze de la masina. Recomand cu caldura.

25 Noi 2012, 14:37

revin cu poze ale scaunelor lucrate de colegul nostru de forum:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

s-a schimbat pielea de pe scaune intrucat era destul de veche si cu riduri :D. acum este mult mai moale si placuta la atingere. s-au facut si cusaturi cu ata albastra, cu rol decorativ :)

27 Feb 2013, 11:58

in curand voi apela din nou la serviciile colegului nostru pentru retapitarea custom a unor scaune de focus st, revin cu impresii dupa. puteti apela cu incredere, lucrarile sunt foarte bune.

27 Feb 2013, 21:10

In ce zona se afla atelierul?

12 Mar 2013, 17:48

auchan titan

12 Mar 2013, 18:48

Salut,
cat ar costa de modificat o sa de moto sa iasa ca in imagine?
Fişiere ataşate
bandit.jpg

12 Apr 2013, 07:27

Am fost la atelierul din Auchan Titan, si mi-a imbracat burduful schimbatorului si cotiera in piele, lucrarea si tipul au fost de nota 10. Totul a durat cam 1,5-2 ore. Voi reveni si cu reconditionarea unui scaun de Passat. Recomand cu incredere

12 Apr 2013, 15:41

Si acum am revenit cu pozele
Fişiere ataşate
DSCF1591.JPG
DSCF1590.JPG
DSCF1588.JPG
DSCF1587.JPG
Subiect închis