Sa ma abtin pentru tine sau oricine nu pot, pentru ca deaia e democratie si forum liber sa ma exprim nu?
Sa iti zic cum se autofinanteaza Steaua? Iar? Nu sti sa citesti exemple? Despre MM, te rog eu, incearca cu atentie sa urmaresti ce scriu, ca n-a zis nimeni ca nu stie fotbal, as fi ipocrit. Dar asta nu-i da dreptul la circ. Cum a zis si Iordanescu, n-am mai vazut conducator sa faca precum acest MM. Cat despre cat il cunosc...pai nu stiu ce caracter are, cand se certa cu jiji si acum e sluga. Olaroiu, a rezistat, a fost readus dupa ce in primul mandat n-a reusit, si a rezistat prin prizma rezultatelor, la fel cum ar fi rezistat si Reghe, dar cat de tampon e...nu e nimic daca ciobanul se trezeste prost dimineata.
Jucatori gratis zici...tatu ar cam fi unul, in rest cei veniti sunt veniti pe sume ce nu arata realitatea financiara. Steaua a incasat 1 milion de euro net dupa un meci cu Chelsea, NUMAI DIN BILETE. Publicitate? Bani de la UEFA? Drepturi TV ca joci cu detinatoarea UCL? Eu ce scriu aici scriu cu habar, din surse si din realiati pe care multi dintre cetateni nu le vad. Pentru voi cateva case si manastiri ii aduc dreptul acestui bufon cu ceata lui de pupincuristi sa faca ce vrea. De curiozitate, la Sahtior de cate ori il vezi pe patron la TV?
Inteleg ca ai un anumit statut aici, dar nu iti da dreptul sa imi spui sa ma abtin de la parerile mele, ca deaia e sectiunea asta nu? E simplu sa dai din gura, dar daca nici aici nu sunt ontopic, nici aici nu pot discuta atunci unde? In al doilea rand, sa imi spui tu mie sa ma abtin cand o sa ai cel putin un numar egal de meciuri in spate ca mine, cand o sa stai in vant, ploi si ninsori in peluza sa canti, atunci poate o sa ai acest drept, pana atunci ramai in fotoliul tau...de curiozitate, nu esti si tu un suporter de conjunctura? cand e soare cald si cand castigam?
Si nu in ultimul rand, ori sa va zic ori sa ma abtin? Si nu ma confunda te rog cu baietii de la tv pe la sectii si spitale ca au vazut si ei Green Street Hooligans si cred ei ca sunt zmei. Eu n-am dat in viata mea cu o piatra, dar daca a trebuit sa ma apar am facut asta. Cand a trebuit sa luptam contra mafiei, un sistem bolnav am facut-o...don gyovany stie din Piata Victoriei, dar tu, n-ai avea de unde sa sti, ca atunci cand stai si ragai 2 beri duminica din fotoliu, viata de suporter e simpla, viata unuia ce iubeste clubul, culorile si a crescut cu niste valori de la care nu se abate, nu e asa simpla. Cand tu desfaci a 3-a bere, eu desfac tuburi de vopsea si panze, pentru coregrafii la care tu faci poze din tribuna, asta in caz ca te obosesti sa te ridici ( cred ca scoli si-a depasit sensul ) din fotoliu. Acum, astept replica, sa pot sa nu ma abtin.