Discutii libere/forum

Politia Romana... si totusi se poate

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Cornel001 » 28 Sep 2007, 16:53

Se iau mostre din statia respectiva si se verifica pe baza unor norme. Parca era o autoritate de stat care facea treaba asta. Bineinteles sa nu aibe "cartite" acolo sa-i anunte. Cred ca e de datoria OPC-ului sa faca investigatii, iar daca fac figuri nejustificat o d-soara avocat mi-a spus ca se poate apela la contencios administrativ.

Ideea e ca daca ii presezi si nu renunti , cum a facut eroul acestui subiect , ceva scandal tot iese. Si daca toti ar face asa, atunci scandalul creste si ceva tot ar trebui sa se intample (masuri etc).

In felul acesta, incet incet si pas cu pas, normalul ar trebui sa revina la loc.. sa devina obisnuinta.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde catalin1972 » 28 Sep 2007, 17:01

$1 scrie:$2In felul acesta, incet incet si pas cu pas, normalul ar trebui sa revina la loc.. sa devina obisnuinta.

aici ai pus degetul pe rana , problema principala in RO e ca , incet,incet anormalul incepe sa fie perceput ca normal si firesc !
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 28 Sep 2007, 17:17

Dar anormalul e de mult timp normal. Deja mi se pare ceva normal ca o casierita sa se uite urat la tine cand o deranjezi dintr'o discutie sau de la cafea in timpul serviciului. Mi se pare iar normal ca una sa tipe ca e pera multa lume la coada si o doare capu. Da si eu cand le prind ca fac asa fac cu ele ca cu dracu.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde KomandantuR » 28 Sep 2007, 17:24

Si tot "normal" e sa-ti dea o bomboana sau ceva guma de mestecat in loc de 2-3 mii rest. Mi-am propus ca o data sa ma duc cu niste bombonele sa cumpar o paine din acelasi loc, sa vad, mi le accepta?
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde catalin1972 » 28 Sep 2007, 17:29

[quote="KomandantuR"]Si tot "normal" e sa-ti dea o bomboana sau ceva guma de mestecat in loc de 2-3 mii rest. Mi-am propus ca o data sa ma duc cu niste bombonele sa cumpar o paine din acelasi loc, sa vad, mi le accepta?[/quote]

asta trebuie facuta neaparat !io am facut o alta faza cind eram la GL la faculta : tipa de unde cumparam pufarin imi dadea tot timpul ba cu 1000 ba cu 2000 mai putin ...asa ca m-am dus si io cu bani mai putini ...si mi-a dat , n-a comentat !
catalin1972
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 28 Sep 2007, 17:31

$1 scrie:$2color=darkred]Dar anormalul e de mult timp normal.[/color] Deja mi se pare ceva normal ca o casierita sa se uite urat la tine cand o deranjezi dintr'o discutie sau de la cafea in timpul serviciului. Mi se pare iar normal ca una sa tipe ca e pera multa lume la coada si o doare capu. Da si eu cand le prind ca fac asa fac cu ele ca cu dracu.

n-ai dreptate , daca era asa ai fi raspuns : "ce-ai mah , ii normal sa fie asa !" ...
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 28 Sep 2007, 17:33

Am facut asta in Targu-jiu. Era un chiosc cu detoate in gara de unde imi luam tigari. In fiecare zii mergeam la aia ii dateam banii si imi dadea ori gume dinalea (4pastile in plastic) ori caramele de 500 lei. Si intr-o zi cand trebuia sa plec la un chef am cumparat 3 pachete de tigari da nu in acelasi timp, pe rand. M-a umplut aia cu porcariile alea de caramele si le-am pus in masina. Dupa cateva zil sa intamplat sa nu imi ajunga banii de tigari. Am cautat am mai gasit niste fise si am luat si vreo 6 caramele. M-am dus la aia, i-am dat banii. I-am dat si caramelele inapoi "Va dau si caramelele inapoi ca nu imi ajung banii". S-a mirat putin, mi-a dat tigarile si am plecat. Da nu a zis nimik ca cred ca ii rasturnam baraca la ce pofta aveam de o tigare. :))
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde autonero » 28 Sep 2007, 17:45

@cornel - de unde stii ca noi nu am facut sesizari ... MAI ALES ca e "boboc", care de altfel e un cuvant care aduce a bataie de joc. Poti sa te referi cu "esti nou venit" sau "esti nou pe aici" si nu "esti boboc". Repet, nu poti sa generalizezi dupa bunul plac.

Trebuia sa scrii asa: " Nu ca cei care doar se uita in timp ce caravana trece. " si asa nu se oftica nimeni. "voi" e o referire mai exacta la persoane si are tendinta sa supere.

Iar cei care nu fac sesizari poate nu au timpul necesar. Oricum, si daca se vor face mii de sesizari, nu se va rezolva nimic. Poate doar daca se vor referi la acelasi politist. Si in ca o treaba: omul nostru era pregatit, cu aparat etc. Eu pana scot si numai telefonul politistul dispare. Deci sunt multe cauze pt care nu faci o sesizare.

Numai bine!
2.0 DOHC 4x4, Thema Sierra, 17" Ford ST Alloy's, Cossie wannabe
autonero
Gold Member

Maşina: Ford Sierra, 1989, 2.0, 120cp, 4x4

Mesajde Fiestel » 28 Sep 2007, 18:31

Am filmat si eu pe un politai cum mergea cu 80 prin localiate fara semnal optic sau acustic in functiune dar din pacate nu se vede numarl (filmat cu camera foto) si plus de asta ma bagam si pe mine la belea ca si eu am mers cu 80 ca sa vad cu cat mergea politistu.
Fiesta, 1.3, 70CP,Confort, Moondust Silver,din orasul mort - Bacau.
Fiestel
Ford Freak

Mesajde Tiry213 » 28 Sep 2007, 18:43

Pai cum te bagai si pe tine la belea? Nu pot sa iti dea amenda pentru ca nu stiu in ce masina erai nu stiu cine conducea, pentru ca ei nu vad numarul si nu era nimeni care sa te sanctioneze sau sa iti faca sesizare. Deci puteai sa faci linistit. Si eu am fost in spatele politiei da nu am avut ceva ca sa filmez. Oricum nu stiu daca faceam sesizare. Ca e mult de umblat pt nimik
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde 28FUN » 28 Sep 2007, 20:10

oricum nu se admite ca proba in instanta filmarea cu tel mobil...la viteza se admite numai daca e inregistrata cu dispozitive omologate...

oricum, eu vreau sa fac poze unor bulangii care depaseasc coloanele - la stop sau la blocajele de pe sos nationale (tip valea oltului). O sa imi iau ap foto in masina, fac poze la cca 10-15 agarici si trimit o sesizare.

acelasi lucru o sa il fac si cu bulangii care parcheaza aiurea (cu sau fara avarii) ingreunand vizibil circulatia.
Ford Fiesta 1.4 TDCI Imagine
28FUN
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 28 Sep 2007, 21:15

@nero

1. imi cer scuze, nu mi-am dat seama ca o sa te simti tocmai tu :oops: mai ales ca destinatarul initial nu vad s-o fi luat ca pe un afront
2. nu e o referire chiar asa de exacta, e o generalizare pt ca peste 90% sunt in situatia asta
3. sunt lucruri pt care nu tre sa fi pregatit si care nu iau chiar asa mult timp. mult mai putin timp decat mi-a luat mie de ex sa redactez toata reclamatia aia.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde autonero » 28 Sep 2007, 21:55

cornel, sa nu crezi ca m-am suparat sau simtit. Era un sfat, o reflectare.
2.0 DOHC 4x4, Thema Sierra, 17" Ford ST Alloy's, Cossie wannabe
autonero
Gold Member

Maşina: Ford Sierra, 1989, 2.0, 120cp, 4x4

Mesajde DanielArdelian2 » 28 Sep 2007, 22:08

Eu sunt foarte suparat pe politisti.
Am fost azi sa-mi faca o constatare pentru zgarietura cu cheia pe care mi-a facut-o cineva cadou in parcare si am dat peste niste sictiriti si ingamfati de nu m-am putut intelege cu ei.
Cel care facea constatarile, in fata sediului Politiei, isi servea numai cunoscuti, eu stateam la un metru de el si l-am intrebat politicos cum se procedeaza, daca exista un rand la care se sta, etc. Inchipuiti-va ca nici nu m-a bagat in seama, se prefacea ca nu exist. Bataie de joc !
Pe la 12:25 mi-a aruncat o vorba, n-am inteles exact ce-a vrut sa spuna pentru ca se uita in alta directie (la alta persoana) cand a vorbit cu mine, dar parca era ceva de genul ca n-are rost sa mai astept ca el asa nu mai ajunge acasa (?). De la un cetatean am aflat ca de fapt programul pentru constatari includea o pauza intre 13:00 si 15:00.
N-am avut nervi sa mai stau acolo, asa ca am pierdut o ora degeaba.

Daca as fi eu presedinte pentru o zi, as da o lege prin care cetateanul platitor de impozite din care se da salarul la nesimtitii astia sa aiba dreptul sa le taie din salar la functionarii publici care nu-si vad lungul nasului.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde mihai2k1 » 29 Sep 2007, 03:00

$1 scrie:$2e iau mostre din statia respectiva si se verifica pe baza unor norme. Parca era o autoritate de stat care facea treaba asta. Bineinteles sa nu aibe "cartite" acolo sa-i anunte. Cred ca e de datoria OPC-ului sa faca investigatii, iar daca fac figuri nejustificat o d-soara avocat mi-a spus ca se poate apela la contencios administrativ.

Ideea e ca daca ii presezi si nu renunti , cum a facut eroul acestui subiect , ceva scandal tot iese. Si daca toti ar face asa, atunci scandalul creste si ceva tot ar trebui sa se intample (masuri etc).

In felul acesta, incet incet si pas cu pas, normalul ar trebui sa revina la loc.. sa devina obisnuinta.

Am patit-o si eu cu banzina la Petrom. Dar a trebuit sa continui drumul cu masina chinuita si am pus alta benzina in ideea de a o mai "concentra" pe cea deja existenta in rezervor. Degeaba lua mostra de benzina de la statia respectiva, pt ca cea existenta la mine in rezervor, dupa operatiunea de "concentrare" nu mai semana deloc cu cea din statie...

Am facut presiuni cu contestatia la nota de la licenta. Zi de zi ore intregi petrecute pe la usile decanului, prodecanului, rectorului, secretariatelor din Politehnica, profului indrumator de proiect de licenta... Au intins-o toti pana cand a expirat termenul. La doua saptamani dupa asta m-am intalnit cu proful care m-a "pastorit" in pregatirea proiectului de licenta. A incercat sa ma consoleze, cum ca el a obtinut tot nota mica la licenta, dar ca a ajuns inventator si profesor in Politehnica. I-am replicat-o scurt: "Eu am vrut sa ajung inginer, nu un amarat de profesor pe un salariu de rahat." Replica asta mi-a mai spalat un pic noroiul din gandurile mele...
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde dani.stancu » 29 Sep 2007, 04:46

oameni buni
haideti sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie in ianuarie 2007
cei din bucuresti cred ca stiu destul de bine intersectia
veneam dinspre sincai spre eroii revolutiei si la eroii revolutiei sunt 2 semafoare inaintea intersectiei
al 2-lea semafor trece pe verde la aproximativ 10 secunde dupa primul
eu stiind foarte bine acea intersectie deoarece trec de vreo 5-6 ori pe prin ea am plecat foarte usor de la primul semafor sa nu fiu nevoit ca la al 2-lea sa mai franez iar in momentul in care eu am trecut cu roata din fata de linia semaforului acesta s-a facut verde
imediat dupa am fost oprit de un echipaj de politie care era in spatele meu si care mi-a suspendat permisul de conducere
mentionez ca eu eram pe banda 2 iar pe banda 1 era un bmw seria 7 care a trecut glont prin intersectie cu mult inaintea mea
am intentat proces impotriva politiei si am castigat deoarece intre semaforul 1 si semaforul 2 este o benzinarie care a filmat toata scena si am avut noroc ca un prieten de-al meu il cunostea pe patron
si am putut lua cd-ul de la benzinarie
acum cica inca il cauta pe individul cu bmw-ul cu toate ca eu le-am spus ca numarul era de genul b-xx-wuw si avea culoarea argintie
dani.stancu
Ford Freak

Maşina: fiesta,2006,14 tdci,68 cp
VIN: WF0HXXGAJH6J30181

Mesajde catalin1972 » 29 Sep 2007, 09:07

$1 scrie:$2ricum nu se admite ca proba in instanta filmarea cu tel mobil...la viteza se admite numai daca e inregistrata cu dispozitive omologate...

oricum, eu vreau sa fac poze unor bulangii care depaseasc coloanele - la stop sau la blocajele de pe sos nationale (tip valea oltului). O sa imi iau ap foto in masina, fac poze la cca 10-15 agarici si trimit o sesizare.

acelasi lucru o sa il fac si cu bulangii care parcheaza aiurea (cu sau fara avarii) ingreunand vizibil circulatia.

din cite stiu , acum se accepta in instanta si inregistrarile video ( poate ne lamuresc avocatii )
e adevarat , viteza se inregistreaza numai cu mijloace omologate dar io am vazut la tv o inregistrare facuta de politie cu un gipan ( era un ML care ii si mertzan si gipan in acelasi timp !) care mergea cu 120 in localitate si ziceau ca respectivul a fost amendat !? oricum faza asta mi s-a parut o prostie , l-au urmarit pa ala prin vreo trei sate in loc sa-l opreasca imediat !( putea flacau sa faca superaccidente ..)
catalin1972
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 29 Sep 2007, 09:10

$1 scrie:$2. A incercat sa ma consoleze, cum ca el a obtinut tot nota mica la licenta, dar ca a ajuns inventator si profesor in Politehnica. I-am replicat-o scurt: "Eu am vrut sa ajung inginer, nu un amarat de profesor pe un salariu de rahat." Replica asta mi-a mai spalat un pic noroiul din gandurile mele...

ce tare ii asta , la mine in oras ( Simleul Silvaniei ) stiam un prof care se supara daca-i spuneai "domnul profesor " , replica lui era :" bah , io-s inginer , nu-s un cacat de profesor !"
catalin1972
1nsane Member

Mesajde mihai2k1 » 02 Oct 2007, 11:13

Offtopic explicativ pentru Catalin si pentru a alunga eventuale alte ganduri cum ca as avea gandire discriminatorie fata de profesori. Daca moderatorii considera ca locul acestui offtopic este altundeva, rog sa-l mute.

$1 scrie:$2e tare ii asta , la mine in oras ( Simleul Silvaniei ) stiam un prof care se supara daca-i spuneai "domnul profesor " , replica lui era :" bah , io-s inginer , nu-s un cacat de profesor !"

Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu profesorii. Insa nu am dat la Politehnica ca sa ma fac profesor, ci inginer. Daca vroiam sa ma fac profesor dadeam la Universitate sau faceam cursurile de pedagogie din facultate. Am dat (examen, nu spaga) si intrat la Poli in 1995, in speranta ca in 1996 alegerile vor fi castigate de Conventia Democrata, iar in 2000, la sfarsitul mandatului Conventiei imi voi fi terminat si eu studiile, iar industria ma va astepta pe mine proaspat inginer absolvent de Politehnica (deh... gandire de licean). In 2000 am terminat facultatea cu un gust amar.
D-asta am fost asa "acid" cu profesorul respectiv. Altii au fost mai acizi cu alti astfel de profesori: le-au turnat acid pe masina...

Cred ca am fost destul de explicit.

Ca sa revin on topic, va mai povestesc o faza patita la ghiseul de la Gara de Nord, pe vremea cand abia se introdusesera calculatoarele care scoteau bilete, iar alea de la ghiseu aveau impresia ca sunt deja informaticiene:
Imi vine randul la ghiseu, spun destinatia si trenul, iar cand a venit momentul sa platesc, pe un ton zeflemitor m-a trimis sa ii aduc schimbat, ca nu are sa imi dea rest (de parca eram primul calator pe ziua respectiva care cumpara bilet de la ea). Ma duc si schimb toti banii in fise de 100 de lei (pe vremea aia existau). Apoi ma duc si ii pun tot pumnul de fise pe ghiseu si o intreb: "E indeajuns de schimbat?" A ramas cu gura cascata si a inceput sa numere fisa cu fisa. I-am mai zis: "Aveti grija sa nu va incurcati." Atunci i mana i s-a facut grebla, a luat toata gramada de fise fara sa le mai numere si mi-a dat biletul...
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde catalin1972 » 02 Oct 2007, 11:24

fi sigur ca nu am nici eu nimic cu profesorii !
am povestit chestia aia numai pt ca respectivul inginer era foarte hazliu in inversunarea lui !
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Fritz » 02 Oct 2007, 11:41

Interesanta relatarea.

Prin Aprilie si eu eram satul sa-i vad pe aia care depasesc coloana, trec pe culoarea rosie a semaforului, etc.

Ca urmare, am dat un mail la IGPR sa intreb daca pozele care le-as face in trafic poti fi folosite pentru sanctionarea respectivilor conducatori auto care incalca regulile de circulatie.

Raspunsul lor:

$1 scrie:$2La scrisoarea dumneavoastra transmisa prin e-mail, unitatii noastre la 11.04.2007, prin care solicitati precizari cu privire la modalitatile de constatare a unei contraventii, va comunicam urmatoarele:
Potrivit Dispozitiilor art.109 alin (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, constatarea contraventiilor se poate face si cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau omologate si verificate metrologic, consemnandu-se aceasta in procesul-verbal de constatare a contraventiei
In acest context precizam ca se poate pedepsi o contraventie constatata cu mijloace video.

Cu stima,
DIRECTOR
Comisar sef de politie
JIANU DUMITRU
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Fritz

focused

Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde Mihai L » 02 Oct 2007, 11:46

Cu o singura exceptie, Fritz, pe care nu a mentionat-o din cate se vede: cei implicati sa nu fie politisti... :twisted:
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Fritz » 02 Oct 2007, 12:10

$1 scrie:$2u o singura exceptie, Fritz, pe care nu a mentionat-o din cate se vede: cei implicati sa nu fie politisti... :twisted:

Am primit mail-ul lor inainte de povestea relatata mai sus, si nu cred ca-si actualizasera procedurile :P

Cand plec de la serviciu (de pe Stirbei Voda) o iau pe la Galeriile Orizont ca sa fac stanga spre Romana. Normal ca mai rasare cate unul care o ia pe contrasens ca sa ajunga in fata la semafor.
Asa s-a intamplat si ieri. Eu fiind cam a 4-a masina la stop pe banda 2, vad politaiul in intersectie si in oglinda retrovizoare cum vine marmota, si-mi zic: "ce misto, sa vezi ce amenda isi ia". Ajunge marmota la semafor, politaiul il vede, si ii face semn sa-l traga deoparte, in fata magazinului Zapp, pe colt. Cum tragea marmota masina, ii vad fata cum era numai un zambet la politai, incercand sa-l vrajeasca.
Ii cere actele, asta i le da, tot intr-un zambet. Cand vad ca incepe si politaiul sa zambeasca, deja mi-e clar: asta scapa basma curata. Dau geamul jos ca sa fiu pregatit sa-l iau pe politai la intrebari in caz ca marmota pleaca fara sa-i faca nimic.
Din pacate se face verde si trebuie sa plec. Dupa cum tragea politaiul de timp, cred ca astepta sa plece "martorii". Trist...
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Fritz

focused

Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde stdanm » 02 Oct 2007, 15:38

sa va spun ce am patit eu acum vre'o 6 luni, cand inca mai trebuia sa merg intr-o carje, dar puteam sa conduc. eram intr-un sens giratoriu de pe langa metro baneasa, (eu cu dacia) si iese un nesimtit din parcare, imi taie calea (eu aflandu-ma deja in sensul giratoriu). ii dau flashuri, la care el scoate mana pe geam cu semnul... .|. si evident ca imi sate tzandara si ii arat si eu, claxoane, capul pe geam cu injuraturi de neam etc. "smecherul" opreste, vine la mine, eu stateam in masina cu geamul deschis. dupa ce face scandal, imi da cu piciorul in usa, si cu pumnul in parbriz. pana sa imi iau carja, desi degeaba ieseam la el, ca ma culca la pamant fara drept de apel, s-a urcat in masina si a plecat. am apucat sa ii fac poza cu tel la numar. ma duc la politie, incep sa ii povestesc "inspectorului" ce s-a intamplat. era duminica si pe semne ca prezenta mea acolo il deranja. imi spune ca nu se rezolva nimic, ca nu am ce sa ii fac, etc. etc. nu a scapat de mine pana nu am scris plangerea. si inca o chestie, incerca sa imi dicteze el ce sa scriu, astfel incat sa nu prea aiba treaba politia si sa scape repede cu el. nu l-am lasat, fapt care evident l-a iritat si mai tare. intr-un final ies, ii cer numarul de inregistrare a plangerii, si plec. peste vreo luna, ma cheama la politie. "in urma sesizarii... conducatorul auto a fost identificat. vreti sa continuati si sa il dati in judecata?" eu:"s-au luat masuri impotriva lui?" el: da, i-a fost data o amenda pentrtu tulburarea linistii publice. printre altele "este de origine turca si nu vorbeste romaneste", "sotia lui a recunoscut incidentul" (ca sa vezi proasta... e adevarat ca eu mai aveam inca 3 martori in masina). in fine, i s-a dat o amenda, si am vazut ca intr-adevar s-a facut ceva. i-am spus ultimului politist ca sincer nu ma asteptam sa se intample ceva, dar ma bucur si l-am felicitat ca si-a facut meseria. mai greu, dar se poate...
stdanm
Gold Member

Mesajde danmatyas » 02 Oct 2007, 16:46

off topic: catalin1972, esti simleuan? :)
VW Passat Sportline 2.0 tdi
danmatyas
1nsane Member

Maşina: VW Passat 2.0 TDI-140 CP Sportline Variant

Mesajde catalin1972 » 02 Oct 2007, 16:56

$1 scrie:$2ff topic: catalin1972, esti simleuan? :)

da
catalin1972
1nsane Member

Mesajde danmatyas » 02 Oct 2007, 20:08

ma bucur sa vad simleuani pe forum :D
VW Passat Sportline 2.0 tdi
danmatyas
1nsane Member

Maşina: VW Passat 2.0 TDI-140 CP Sportline Variant

Mesajde Fiestel » 03 Oct 2007, 11:47

http://www.youtube.com/watch?v=1UYhPbwip8k

aici gasiti filmuletu facut de mine in localitate cu 80Km/h dar din pacate am un aparat foto cam prost si abia se identifica faptul ca este o masina de politie, numarul nici macar nu se observa. Ce pot sa confirm este ca era pe data de 1 septembrie si cam atat( localitatea pe undeva inainte sau dupa Slobozia) deci nu se pot lua masuri importriva celui ce era la volan. De acum stau si eu cu aparatu foto in masina sa-i prind pe infractori :) (pozele in schimb se vad bine :) )
Fiesta, 1.3, 70CP,Confort, Moondust Silver,din orasul mort - Bacau.
Fiestel
Ford Freak

Mesajde Darth-Claudiu » 04 Oct 2007, 18:45

Respect pentru Colgate! - (asta pe bune)

Acum in gluma fie spus: va dati seama ce pensionar dat naibii si reclamagiu va ajunge Colgate peste ani :lol: Presedinte de asociatie de proprietari!
FF1, 1.8 Zetec Ghia, Mazda 2 TE.
Regret nothing. Fear less.
Socialismul e carja capitalismului.
Buy Romanian! Save your job!
Darth-Claudiu
1nsane Member

Maşina: FF1, 2002, berlina, ghia, argintie, Zetec 1.8l, 115CP

Mesajde Tiry213 » 04 Oct 2007, 18:50

O sa zica politia ca trebuie sa se vada si kilometrajul si masina lor in acelasi timp :)) deci iti trebuie un om in spate ca sa faci asta corect :))
Imagine
Tiry213
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum