$1 scrie:$2robabil client
"strategia" oficiala a Autopres era: "va platim pentru a pune reclama pe masina dumneavoastra". doar ca nu le-a prea iesit schema, au reusit sa contracteze foarte putine reclame, asa ca majoritatea masinilor erau inscriptionate cu reclame chiar la Autopres
Nu prea cred ca asta era strategia oficiala.
Strategia oficiala era mai degraba ceva gen Caritas, si anume:
Noi ne angajam sa va platim o suma enorma de bani daca ne dati spatiu publicitar pe masina dvs, CU CONDITIA sa achitati dvs. mai intai o taxa suspect de mare (sute de euro) pentru "inscriere in sistem".
Adica...Da-mi tu acuma 600 EUR si eu o sa-ti platesc dup-aia cate 100 EUR pe luna timp de doi ani
Desi nu stiu exact care sunt preturile uzuale la publicitate, nu cred ca cineva ar fi platit sute de euro pe luna ca sa-si puna reclama pe o masina, deci ar fi fost cam absurda afacerea din start, acele sume pe care ei le promiteau clientilor miroseau a tzeapa.
Chestiunea numarul doi: am vazut mai multe masini inscriptionate cu "Autopres" dar NICI UNA cu vreo reclama a unei alte firme pe ea. Mi se pare imposibil sa nu fi gasit macar un client daca ar fi avut interesul sa caute. Dar n-au avut, interesul a fost sa prinda cati mai multi "naivi" care sa plateasca acea taxa de "inscriere in sistem".
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]