14 Mai 2013, 20:55
Adi, nu uita pastilele, sper sa nu patesc si anul asta ca anul trecut...
14 Mai 2013, 21:14
Hmmm, Adi e un bun concurent la "lingi-bei-sugi", nu stiu cat de repede se afuma

Ce zici, Adi, repetam?
14 Mai 2013, 21:34
ma bag si eu la "lingi-bei-sugi" desi preferata mea e integrarea in Absolut
14 Mai 2013, 21:44
Hmmm... Pai avem timp pentru ambele

M-ai lovit, ai Absoluta dreptate
16 Mai 2013, 16:49
Cu putina intarzire, am legalizat si eu relatia cu SCI Travel si am platit proforma

Ne vedem la mareeeeee
18 Mai 2013, 08:07
Vine si Slatina la intalnire . Masina va avea inscriptionat pe luneta cu Spray alb ( sau pasta de dinti )
Oltenii merg la Club Ford . Ma gandesc inca daca din portbagaj voi lasa sa iasa frunzele de praz !!!
Rezervarea o va face compania unde lucrez direct cu hotelul . Mi s-au promis si cateva materiale promotionale pentru participanti . Sa vedem !!!!!
Nu Stiu ce sa aleg din parcare ( masinile companiei )
Ford Kuga ; 2.0 TDCI
Mondeo Titanium : 1.8 TDCI
S - Max : 2.0 TDCI
Focus Trend Sport 1.6 TDCI ( bijuterie ) --- asta nu e masina companiei dar e tare intretinuta , iar proprietarul a fost de acord sa mi-o imprumute cu conditia sa-i ofer masina mea acel weekend !
Plecarea va fi in jurul orei 02:00 AM Vineri de la MOL Slatina . Cine vine are cafeaua gratis la MOL !!
Voi avea in dotare si statia de emisie receptie asa ca poate ne auzim pe canalul 22 pe drum !!
Puncte de oprire vor fi :
Mol Pitesti intrare autostrada A1 ! Ora estimata 03:00 AM
Parcare KM 36 ! Ora estimata 04:30AM
Parcare Statie Peco Vis a Vis de intrare Carefour Metro Militari Ora estimata 05:30AM
Eforie Nord Parcare Hotel Traian : Ora estimata 08:30AM
Ne vedem la Hotel !!!!!!!!!!!!!!
Incerc inca sa conving managementul sa fim asistati si de o masina Quick Service ce sa ofere pe toata perioada monitorizarea si refacerea gratuita a presiunii anvelopelor si masurarea gradului de uzura al anvelopelor pentru toti participantii la intalnire !
Sper sa aprobe deplasarea noastra !!!!
18 Mai 2013, 08:30
AAA, am uitat sa precizez ceva !!!! Pentru radioamatori asigur si calibrarea antenelor CB pe perioada evenimentului !!
18 Mai 2013, 11:07
Ne vedem la hotel, mai ales ca ma intereseaza partea cu calibratul antenelor

(asta daca nu ma pierd in concursurile de integrare in absolut sau lingi-bei-sugi) . Si eventual o inscriere pe minisite-ul evenimentului ca sa stim cam cate masini vor fi.
18 Mai 2013, 12:56
Cei cu integrarea (Misa) sunt un pic mai la nord, intre Costinesti si Olimp. Sunt pe filmarea din avion, se vede ditamai lira.
Ovi730 - vino cu kuga!
18 Mai 2013, 20:40
@martini: noi o sa fim cu integrarea in Absolut

Cu sau fara lamaie
19 Mai 2013, 13:56
@Florin21: maestre, iei si ceva LED-uri la tine?
19 Mai 2013, 20:18
O.k. Boss... am retinut, le iau cu mine...
20 Mai 2013, 01:18
@ovi730: Ia S-max -ul, Kuga vor mai fi.
23 Mai 2013, 12:57
Pentru astfel de solicitari puteti folosi mesajele private.
In numele celor interesati de discutiile despre Zilele Club Ford 2013 va multumesc!
23 Mai 2013, 21:33
Ce bine ca e la Constanta

) Ne vedem acolo!
25 Mai 2013, 08:09
Pentru cei interesati sa vina pe cont propriu ca mine sa stiti ca Hotel Diamant nu mai are locuri libere in aceea perioada sau cel putin asa mi s-a comunicat telefonic de la receptie !
Eu o sa incerc Hotel Melodia**** ( un pic cam piperat ) . Din fericire sper ca bugetul alocat de companie sa fie suficient ca sa acopere 3 zile acolo !
25 Mai 2013, 08:12
pai nu mai are, ca toate sunt rezervate de noi

daca te inscrii pe site-ul zileleclubford.ro, vei gasi camere acolo
25 Mai 2013, 20:29
In acest moment mai sunt cateva camere libere pentru membrii clubford. Inregistrarea pe site-ul zilele club ford inca este deschisa. Ma indoiesc sa gasiti la vreun hotel vecin preturi mai bune, mai ales daca sunteti membrii ai Asociatiei si beneficiati de reducere 50%.
25 Mai 2013, 23:26
eu accept sa vin si pe conturile altora ca din pacate contul propriu s-a cam golit
27 Mai 2013, 07:37
Scopul nu era sa ma luati la misto ! O sa mai treaca mult timp pana sa intelegeti unii dintre voi cum stau treburile !
O sa incerc sa va explic . In general companiile lucreaza cu agentii proprii de voiaj sau cu agentii agreate . De aceea pica din start SCi travel ! Daca asa vedeti voi ca" vii pe conturile altora " asa o fi dar in conturile acestor altora in ultima luna au intrat 1.200.000 EUR doar in urma unui proiect de inbunatatire 6 sigma . Plus 3000000 EUR economii la o unitate de productie din Mexic in urma unor transferuri de tehnologie . Vedeti voi pana la urma isi pot permite sa nu fie atat de hapsani si sa incerce sa-si motiveze echipa cu care lucreaza si sa-i creeze functie de beneficii un buget de protocol !
Unii pot face petreceri sau cheltui banii in excursii eu am ales sa vin cu echipa mea la Club Ford la mare !
Atata tot ! Pe viitor ma voi abtine de la comentarii ! Poate nu inteleg ce inseamna Club Ford de asta vin la intalnire si sper sa nu fiu dezamagit !!!
27 Mai 2013, 08:12
@ovi , nu te supara dar esti mult prea serios ... eu am iesit din scenariul "corporatist" de prin 2005 tocmai pentru pozitii agreate, salarii agreate, hartie igienica agreata inclusiv metoda de a o utiliza trebuia sa fie conform politicii grupului.Pe partea financiara poate nu mai e la fel de bine insa sunt mult mai relaxat si calm si cred ca pot sa numar pe degete de cate ori m-am enervat de atunci pana azi.