Ford TAURUS 2007 SE 3.0L
Salutari. Dat fiind faptul ca sunt relativ nou pe site, inregistrat fiind de aproximativ doi ani insa inactiv, am decis sa va prezint masina mea. Am achitat plata de membru pe perioada 2013-2014 si ma bucur sa ma aflu intr-o comunitate Ford atat de mare. Masina mea este un Ford Taurus model 2007 SE cu motor de 3.0 litrii V6. Masina este adusa din SUA si inmatriculata in Februarie 2008. Deci o am de ceva vreme si ma bucur de spatiul si confortul din masina categorisita limuzina la standarde Europene. Ca dimensiuni, masina are 5 metrii lungime si 1.85 metrii latime, fiind o balena comparativ cu multe alte masini. Masina are un motor SFI Vulcan, un motor despre care se stie ca n-are moarte si este foarte durabil. Intr-adevar masina are un consum ridicat, caci are un motor de 3.0, insa la confortul si siguranta pe care ti-o da o astfel de masina, eu zic ca se merita. E mai greu cu piesele daca e ceva de schimbat insa pana acuma, dat fiind faptul ca masina nu e foarte veche, n-am avut nevoie de mari chestii de schimbat la ea. Lasand vorba la o parte, va arat cateva poze cu masina mea.
Proud Ford Taurus owner :)
-

tazzuletz - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Taurus 2007 SE 3.0L V6
frumoasa masina,defapt la fel ca toate masinile americane ... I LOVE 4EVER FORD !!!