05 Iun 2013, 20:22
Am si eu o curiozitate. Sa nu se supere lumea... A mai mers recent cineva pe varianta prin Dobrogea? Cum e drumul? Adica dupa A2- prin Cochirleni-Rasova...-Adamclisi....-Negru Voda-Mangalia-Cap Aurora? Ma tenteaza ruta asta ca scap de sectiunea aglomerata

de la Cernavoda-...Ovidiu-Constanta-Eforii...Cap Aurora. Plus ca am inteles de pe la stiri ca podul de la Agigea are "momente" de trafic intrerupt

si sunt zone de traseu in care se circula pe un singur sens de mers, datorita unor reparatii la carosabil.
Banuiesc ca fiind zile libere cu Rusaliile, etc, va fi full pe traseul "clasic" si prin Constanta sambata pe 22 iunie cand plec eu.
Multumesc de info!
06 Iun 2013, 07:24
Danim, o sa iti raspunda colegul meu organizator ca este mai in tema, i-am trimis mesajul tau.
06 Iun 2013, 09:39

) 45 lei / zi ? dar ce, doarme in pat ?
06 Iun 2013, 15:48
Nu doarme în pat, dar POATE SA DOARMĂ. E ca si la plata taxei radio-tv: nu contează ca nu asculţi radio...dar poţi să-l asculţi, deci il plăteşti obligatoriu. :-D
06 Iun 2013, 19:58

acu pe bune ... tot timpul cand am fost cu cainele la hotel am luat patul lui, cosul de plastic. Chiar daca dupa ce adormeam se urca in pat

Nimeni nu stia asta

Fiind Hatchback ford focusul, cosul intra perfect in portbagaj si cainele tot acolo
06 Iun 2013, 20:25
E ca la marinari : iti iubesti copiii ca si cum ar fi ai tai !
Am Glumit !
06 Iun 2013, 21:18
@dan4keAm mers pe traseul asta cu ceva timp in urma si mi s-a parut superb. Soseaua nu mi s-a parut, atunci, prea "rupta", dar banuiesc ca ai mai mers recent si stii. Cei cativa KM in plus s-au justificat atunci prin peisaje superbe si un drum cu toate variantele posibile: de la serpentine stranse la soseaua dreapta, libera, pe langa Dunare.
Multumesc mult de lamuriri si asteptam sa ne vedem acolo!
06 Iun 2013, 23:34
LooSeR, hai că sunt deja doi căței, merge și al treilea

.
07 Iun 2013, 10:51
dau raspunsul saptamana asta sa vedem cum strangem fonduri pt un pat in plus
07 Iun 2013, 11:26
Fiind o rasa mai mare, tu ti-ai putea permite sa le zici la receptie sa ceara banii personal de la caine.
La Adi nu merge chestia asta, la el catelul fiind cat o shaorma mai mare.
07 Iun 2013, 22:03
Variante de traseu ar mai fi cernavoda - medgidia - ciocarlia - agigea sau de la ciocarlia iesire spre mereni - topraisar - techirghiol - eforie nord.
Subscriu la ce a spus colegul nostru Dan4ke, varianta optima mi se pare sa veniti pe A2 si apoi pe A4 pana la Agigea, mergeti cateva sute de metri pana la pod poate nu sunteti ghinionisti sa prindeti ambuteiaj si dupa e drum liber pe doua benzi pana la Cap Aurora.
09 Iun 2013, 15:05
Multumesc
martini si
dan4ke pentru lamuririle suplimentare.

Probabil ca voi merge pe varianta voastra, ca sa nu pierd vremea.
Deoarece zabovim in zona litoralului pana pe la 3 iulie, la intoarcere vom pleca prin Dobrogea. E frumos traseul si vrem sa dam un ocol pe la manastirea Sf. Andrei (fiica-mea e Andreea).
09 Iun 2013, 22:27
E foarte frumos la Sf Andrei, dar daca tot ajungi acolo mai mergi cativa km si viziteaza si manastirea Dervent. Nu o sa regreti.
10 Iun 2013, 08:00
Speram sa nu avem probleme cu inundatiile, si daca sunt sa treaca in urmatoarele 10zile. In cazul in care se confirma variantele cele mai pesimiste, incepem sa ne gandim la rute ocolitoare pentru intrare in Dobrogea.
10 Iun 2013, 08:50
Poate doar pe mare.
10 Iun 2013, 09:05
Prin Bulgaria
10 Iun 2013, 10:07
Problema este cum traversezi Dunarea... Ai putea ocoli prin Franta, de exemplu.
10 Iun 2013, 10:17
Dunarea la Giurgiu - Ruse ma indoiesc ca va ameninta podul
10 Iun 2013, 10:29
Daca la ruse dunarea ameninta podul atunci nu mai are rost sa vii la constanta caci orasul va fi fost de mult inghitit de ape...
10 Iun 2013, 14:15
La cat costa km de autostrada, puteau sa faca o portiune din A2 pe sub nivelul marii si astfel scapam de griji.
14 Iun 2013, 15:59
amr 6 zile
14 Iun 2013, 16:14
Daca am noroc vin si eu la distractia aia de simbata. E distractie pe plaja ? La circiuma ? Tine mult ?
Cu ce sa vin (asta daca , asa cum am zis , voi avea noroc) cu st-ul sau cu rs-ul , caci , cred, cu volvo nu ma primiti p-acolo...?
14 Iun 2013, 17:46
La party si la celelalte activitati nu cred ca este problema cu ce masina se vine. La defilarea oficiala in coloana ar trebui insa sa se tina cont si sa fie numai autovehicule din gama Ford.
14 Iun 2013, 20:18
Iulian, te rog vino cu ST-ul 2012. E masina perfecta; dintre acesta si RS-ul modificat, pe el l-as alege sincer. Si ca sa inteleaga ceilalti colegi, am avut onoarea sa le conduc pe ambele, ST-ul e mai prietenos pe cand cu RS-ul de 450 cai mi-a fost frica sa trec de viteza a doua. E o bestie de masina ce ar trebui condusa numai de profesionisti.