Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

05 Oct 2007, 00:25

Si uite si primele livrari facute noaptea, la lumina lunii. Ca borfasii ce sa mai vorbim...
FiÅŸiere ataÅŸate
numar1.jpg
Greu cu desfacutul primului suport...mai ales cand sunt 2.
(32.84 KiB) Descărcat de 253 ori
numar2.jpg
O cravata care face cat 10 maini.
(42.37 KiB) Descărcat de 254 ori
numar3.jpg
(34.22 KiB) Descărcat de 255 ori
numar4.jpg
(30.02 KiB) Descărcat de 256 ori

05 Oct 2007, 00:36

$1 scrie:$2deea ar fi ca la Cluj sa le trimita cu un curier si platim. Sigur e foarte ieftin. Asteptam detalii. Am vorbit cu toxicristi si a zis ca se intereseaza el.

de acord :)

05 Oct 2007, 01:31

$1 scrie:$2i uite si primele livrari facute noaptea, la lumina lunii. Ca borfasii ce sa mai vorbim...

Auzi, da' pana la urma nu a fost ca in bancul ala sa va opriti si sa va intrebati daca le puneti sau le luati????

05 Oct 2007, 01:43

$1 scrie:$2uzi, da' pana la urma nu a fost ca in bancul ala sa va opriti si sa va intrebati daca le puneti sau le luati????

Ideea ca finalul a fost fericit :))

05 Oct 2007, 02:52

Dragii mei, 1Q va pupa din tari straine, ma bucur sa vad ca merge treaba :D Dorm si io mai linistit. Sper ca la urmatoarea intalnire la care o sa pot participa, sa vad muuuulte masini cu suporti frumosi :D

05 Oct 2007, 10:58

frumosi suportii!
abia astept si eu 1 set!

05 Oct 2007, 11:47

$1 scrie:$2i uite si primele livrari facute noaptea, la lumina lunii. Ca borfasii ce sa mai vorbim...

Tin sa multumesc lui Viper pentru ca s-a ocupat de comanda si pentru ca a condus ostilitatile cu Vesta, lui Adispan care a fost dealer-ul (desi mi-a cerut un comision cam mare 8) ), lui Ecstaz pentru complicitate si mie pentru ca le-am pus pe masina. :D

05 Oct 2007, 11:59

Mai baieti, sa ne pastrati si noua cateva pentru sambata, sa nu va apucati de contrabanda :twisted:

05 Oct 2007, 12:57

$1 scrie:$2

Tin sa multumesc lui Viper pentru ca s-a ocupat de comanda si pentru ca a condus ostilitatile cu Vesta, lui Adispan care a fost dealer-ul (desi mi-a cerut un comision cam mare 8) ), lui Ecstaz pentru complicitate si mie pentru ca le-am pus pe masina. :D

M-ai uitat pe mine care am trimis fisierul vectorial catre Viper :evil:
Sunt asa de suparat ca imi vine sa vand Forduletzu... :evil: :evil: :evil:

PS: JOKE

05 Oct 2007, 12:59

bai nene pentru suporti..... vin si eu la CSD mort copt :)

05 Oct 2007, 13:07

Pe ai mei ii va lua Maddogul, ca eu nu am acum sa ajung...

05 Oct 2007, 18:37

Cine ia suportii pt iasi?
Sau nu sunt cereri?

PS: Vine cineva cu suporti la intalnirea de la 3 iazuri de maine?

05 Oct 2007, 22:21

Io nu te-am uitat, mai ales ca mi-ai trimis pe sestache si varianta cu C si F mari si uite ce fain au iesit :D Va pupa 1Q pe toti, a fiti cuminti :D

05 Oct 2007, 22:31

You Cheated !!!1
Varianta asta nu era in poll !!!1!

:D

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... &start=120

Dar eu oricum vroiam varianta 3 asa ca acum o s-o pot scoate cu spray-ul negru :twisted:

05 Oct 2007, 22:57

$1 scrie:$2ou Cheated !!!1
Varianta asta nu era in poll !!!1!

:D

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... &start=120

Dar eu oricum vroiam varianta 3 asa ca acum o s-o pot scoate cu spray-ul negru :twisted:

Oricum - arata foarte bine varianta asta "votata"!
Astept ca drag sa echipez masina cu suportii noi! :) :lol: :lol: - mai ales ca am inteles ca sunt singurul din Sibiu!!! 8) 8) 8)

05 Oct 2007, 23:54

Multumesc si lui KomandantuR pt ca a trimis fisierul vectorial. Am zis bine? :P
Si multumesc si mamai mele si fanelor!

06 Oct 2007, 00:28

...and God bless America.

06 Oct 2007, 00:33

and ... WORLD PEACE

06 Oct 2007, 01:25

SI EU VREAUU!!!!! SI EU VREAUU!!!!! SI EU VREAUU!!!!! Cum fac sa imi ajunga si mie 2 seturi????

06 Oct 2007, 01:33

$1 scrie:$2I EU VREAUU!!!!! SI EU VREAUU!!!!! SI EU VREAUU!!!!! Cum fac sa imi ajunga si mie 2 seturi????

pai te-ai asezat in lista? au ba? daca da atunci e simplu ca le primesti probabil prin curier sau prin cineva din zona, daca nu ... atunci trebe sa vorbesti cu cineva care a luat mai multe si renunta in favoarea ta.

oricum cred ca se va mai face inca o comanda dupa ce se va stringe numarul minim de 50 perechi (parca).

06 Oct 2007, 01:36

$1 scrie:$2I EU VREAUU!!!!! SI EU VREAUU!!!!! SI EU VREAUU!!!!! Cum fac sa imi ajunga si mie 2 seturi????

Pai in primul rand sa mai dai pe aici pe forum ca sa fii la curent... :lol:
Apropo, vezi ca umbla vorba si de niste tricouri. :lol:

06 Oct 2007, 12:51

opa.....hmm....tot dragos se ocupa si de tricouri?? :)

06 Oct 2007, 22:39

Sal, fordisti!
Sunt nou venit in acest club, dar m-ar interesa si pe mine un set de numere...se poate, pls??? :P :P :P

06 Oct 2007, 22:53

salut si bine ai venit; numerele se iau de la politie, aici se dau numai suporti de numere :D; vei rpimi si tu, dar la tura a 2-a

asadar, lista cu cine a primit pana acum si ERA PE LISTA:

BUCURESTI
fritz
rs1800
mihai l
maddog
tmatei
andyrro
komandantur
officer
extremero
bogdanv
ecstaz
jenel
jethro
oxigenbog
smiley
darkmic
ursu
tgd

BRASOV - prin toxicristi
toxicristi
mmmadinadra
danielt
cristian_dra

CLUJ - prin toxicristi
trafficman
johnyx
andy

tot prin toxicristi - matei.virgil din sibiu

TIMISOARA - prin DanielArdelian2
gokey
tibir
alpe
andrei79
blorin
danielardelian2

PITESTI
zvony - care a luat si pt catanea
bkraptor

au mai primit si urmatorii - fiecare cate 1 set, CARE NU ERAU PE LISTA!
scor.pio
razvan1975
io_george
wlaad
bmarianr
geo_ford
crazyford_'96 - TM, prin danielardelian2
tyby

thats all

mai am io vreo cateva seturi, si viper, care momentan e plecat - insa astea trebuie sa ajunga la cei de pe lista existenta

07 Oct 2007, 02:10

$1 scrie:$2alut si bine ai venit; numerele se iau de la politie, aici se dau numai suporti de numere :D; vei rpimi si tu, dar la tura a 2-a

asadar, lista cu cine a primit pana acum si ERA PE LISTA:

BUCURESTI
fritz
rs1800
mihai l
maddog
tmatei
andyrro
komandantur
officer
extremero
bogdanv
ecstaz
jenel
jethro
oxigenbog
smiley
darkmic
ursu
tgd

BRASOV - prin toxicristi
toxicristi
mmmadinadra
danielt
cristian_dra

CLUJ - prin toxicristi
trafficman
johnyx
andy

tot prin toxicristi - matei.virgil din sibiu

TIMISOARA - prin DanielArdelian2
gokey
tibir
alpe
andrei79
blorin
danielardelian2

PITESTI
zvony - care a luat si pt catanea
bkraptor

au mai primit si urmatorii - fiecare cate 1 set, CARE NU ERAU PE LISTA!
scor.pio
razvan1975
io_george
wlaad
bmarianr
geo_ford
crazyford_'96 - TM, prin danielardelian2
tyby

thats all

mai am io vreo cateva seturi, si viper, care momentan e plecat - insa astea trebuie sa ajunga la cei de pe lista existenta

Yupiiiiiiiiii! Abia astept sa vina toxicristi cu ele!!! :lol:

07 Oct 2007, 05:37

deci facem lista noua sau cum? ca vreau si eu 2 seturi!

07 Oct 2007, 10:42

inca nu facem lista; sunt vreo cativa useri care nu sunt pe prima lista si care si-au exprimat interesul

dupa ce vine viper si fac cu el inventarul, deschidem o noua lista pt suportii ramasi

apoi deschidem alta pt o noua comanda de suporti

07 Oct 2007, 13:19

me, me, pick me, pick me :D

07 Oct 2007, 15:53

:( Eu cum as putea sa intru in posesia lor daca sunt din Rm Valcea .? Daca mai are cineva traseu spre Sibiu sa-mi spuneti si mie si va astept pe varianta eventual un nr de telefon .

07 Oct 2007, 17:30

Si eu as vrea un set .Astept sa vad modalitatea de inscriere.
Subiect închis