Totul despre membri

Primul meu Ford ... Focus 1,6 TDCI

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Primul meu Ford ... Focus 1,6 TDCI

Mesajde morodor » 11 Iun 2013, 10:57

Off ... m-am interesat de grile care mi-au fost furate si au niste scoruri ... cel mai jos am gasit cu 140 Ron / buc , iar in afara tarii sunt minim 20 de lire sau 24 de euro .
Proiectoarele de ceata costa 165 ron ambele . Deci aproape 100 de Euro :((
Nu cred ca mai dau banii pe proiectoare si grile ... e prea mult ... ma gandesc sa cumpar plasa de metal , sa o decupez frumos si las masina numai cu DRL-uri . De la distanta nici acum nu se vede rau , pentru ca masina este inchisa la culoare , dar de aprope se vede foarte urat .

Mai stau putin , poate gasesc ceva aftermarket la preturi mai bune sau poate am noroc la dezmembrari :) .
Istoria Focusului meu ... tot ce am facut si vreau sa fac la masina : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=62737
morodor
Member

Maşina: Ford Focus Turnier , 2007 , 1,6TDCI , 109CP
VIN: WF0WXXGCDW7D52952

Mesajde bogda1313 » 11 Iun 2013, 11:01

La bara de CC nu merg proiectoarele de Logan? Ca la bara normala si la ST merg.
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde morodor » 11 Iun 2013, 11:25

Da , merg cele de Logan ... tipul asta de proiector se gaseste pe mai multe tipuri de masini si sunt fara lupa . Eu am avut unele de la Hella , cu 2 urechi de prindere . Cele originale care au fost pe masina sunt mult mai scumpe :) .

Nu ma mai agit cu proiectoarele ... oricum nu le foloseam decat foarte , foarte rar . Dca gasesc grile pun plasa in golurile de la proiectoare ... daca nu gasesc nici grile la pret OK , pun plasa in loc de grile si gata !
Istoria Focusului meu ... tot ce am facut si vreau sa fac la masina : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=62737
morodor
Member

Mesajde morodor » 14 Iun 2013, 13:43

Azi am vazut un Focus 2 Brek , cu bara de CC fara grile , dar avea proiectoarele ...
Sunt 2 variante , ori s-au pus hotii pe treaba si i le-au furat , ori ala a comandat la ciordaci proiectoare si grile , caz in care e clar ca grilele mele l-ar fi dat de gol , pentru ca sunt decupate .
O sa ma interesez cine si-a pus recent bara de CC la Constanta , poate gasesc si hotzul :) .
morodor
Member

Mesajde morodor » 01 Iul 2013, 22:12

Vreau sa fac un apel la cei care imi citesc topicul :
Un om care este alaturi de comunitatea noastra si care a ajutat multi colegi , are nevoie de ajutor !

Cateodata suntem egoisti si trecem impasibili pe langa suferinta unora ... poate si viata asta din secolul vitezei ne face sa fim asa ... poate si sutele , miile de excroci ne fac sa fim circumspecti , insa in acest caz nu avem voie sa trecem mai departe fara sa intindem o mana de ajutor !

Un efort mic din partea noastra poate indulci suferinta unei persoane care ne-a ajutat dezinteresat !

Detalii aici : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=179&t=89574
Va multumesc .
morodor
Member

Mesajde morodor » 01 Iul 2013, 23:26

Am deschis un topic la sectiunea vanzari , unde am scos la vanzare toate piesele care le am ramase de la modificarile facute la masina mea sau a tatalui meu , iar banii sa ajunga la colegul nostru Bibanu47 , depre cazul caruia va povesteam in postul anterior .

Va rog ca toate discutiile legate de acele piese sa se faca pe topicul de vanzari sau in privat !

La anumite repere au prioritate pietenii mei mai vechi , care m-au ajutat de multe ori ...

Gasiti lista aici : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=130&t=89616

Va astept la cumparaturi !
morodor
Member

Mesajde shalimar189 » 02 Iul 2013, 13:54

Tot respectul
shalimar189
Gold Member

Maşina: Focus&LandCruiser
VIN: 7mai1986FINALISTI

Mesajde radu_andry90 » 21 Dec 2014, 19:57

Salut!Ce ai mai facut la masina? Nu ai mai postat de foarte mult timp!
radu_andry90
Member

Maşina: Focus ST mk2 2.5T

Mesajde morodor » 22 Apr 2015, 02:03

Back in busines ! :)

Anul trecut prin Octombrie vroiam sa vand masina asta si sa-mi iau alta . Principalul motiv , cutia manuala ... nu prea mai imi place sa mestec la viteze , mai ales in oras . Asa cum s-a mai intamplat de doua ori pana acum , aveam cumparator , aveam diferenta pentru cealata masina , dar se pare ca masina asta nu vrea sa plece de la mine si pe deasupra are un aliat foarte puternic : Nevasta mea !

Cand aveam toate aranjamentele aproape gata , am deschis in familie discutia despre schimbarea masinii . M-am gandit ca daca o pun in fata faptului implinit o sa am scandal , asa ca am mers pe calea amiabila , fiind convins ca o "impachetez" si nu o sa comenteze decizia mea . Trebuie sa precizez ca sotia mea contribuie serios la bugetul casei si are masina de serviciu , conduce zilnic mai mult de cat mine si sa zicem ca are ceva cunostinte auto ... atat cat poate sa aibe o femeie .
Discutia a fost cam asa :
Iubire , am gasit o masina super-ok , la un pret excelent , x-ulescu vrea sa cumpere masina noastra , mai pun 4500 de euroi si o luam pe cealata . Hai sa-ti arat pozele :) .
Vede pozele si inevitabil incep intrebarile :
- Din ce an este ?
- din 2011 , a noastra e 2007 !
- Ce motor are ?
- Diesel , de 2000
- Cat consuma ?
- pai ... cat Fordul , 5 -6 %
- Cati Km are ?
- 165.000 ...
- Cat Fordul nostru ? Ai inebunit ? De ce sa dam 4500 in plus ? Masina noastra ce are ?
- pai stai sa-ti explic iubire ... asta e VW Golf 6 brek , are trapa , are Xenon ... e Highline , adica varianta cea mai echipata si in plus , are cutie si automata !
- Aaaa , e din aia cu 2 pedale ?
- exact cu 2 pedale ... nu mai mesteci la viteze , e mai tanara ca a noastra , mai dotata , mai usor de condus ...
- Ahaaa ! Astea sunt motivele tale ? Acum nu vrei sa ma schimbi si pe mine cu una mai taranara , mai dotata , care sa-ti fxxta banii prin cluburi , pe botox si pe silicoane ? Vrei toate astea numai sa-ti plimbi tu curul la servici cu 2 pedale ?
:-t SAH-MAT ! Nu ma asteptam la asta !!!
Aici s-a terminat discutia si s-au inecat toate argumentele mele ! Logica feminina a invins inca o data si am ramas cu Focusul si daca tot il mai tin , m-am abitionat sa o fac automata ! :D
Glumesc , nu se pune problema unei astfel de modificari , dar exista un Dumnezeu si pentru barbati , Dumnezeu care mi-a ascultat rugile si la nici o luna distanta m-am trezit cu masina de serviciu care bineinteles ca are cutie automata si e o masina muuult mai buna , mai bine echipata si mai confortabila de cat cea pe care vroiam sa o cumpar ... a si era sa uit ... e si foarte noua si se reinoieste la 3 luni !

Tousi daca pastrez Focusul , am inceput sa-i fac tot ce a ramas nefacut si am intentionat in trecut , dar din diverse motive cum ar fi : lene , timp , chef , bani ... etc , nu am facut .
Am scos de la naftalina pragurie de ST si eleronul de la hayon , care zaceau aruncate intr-o magazie de la firma de vre-o doi ani , i-a cumparat niste jante frumoase pe 17" de la OZ si pneuri noi de vara Toyo .
Am pus pragurile , eleronul si bara cu prelungire de la pachetul Sport in masina si am dus-o direct la revopsit vopsit total , in culoarea originala , cu vopsea de calitate . Tot acolo vor fi montate si accesoriile mentionate mai sus . Masina va fi dezechipata si bibilita bine , sa iasa vopseaua ca la carte .
Unitatea cu navigatie - Made in China , luata prin Decembrie 2010 de la Muzica9 , a primit si ea un touchscreen nou , pentru ca cel vechi si-a dat duhul eroic , in rest functioneaza ireprosabil si sunt multumit de alegerea facuta .
Dupa faza asta cu vopsitul ... nu am dat termen limita , sper ca pana la finalul lunii sa fie gata , pentru ca la jumatatea lui Mai plec in concediul in care imi incarc bateriile : Turcia .

Dupa ce termin concediul am un proiect interesant pe care vreau sa-l fac cu masina asta , dar nu ma mai laud inainte sa fac ceva . Va arat dupa si imi asum criticile si laudele . Si eu sunt curios daca o sa-mi placa , dar pana nu o vad facuta nu vreau sa zic nimic .

Cert este ca masina asta va circula foarte putin de acum inainte si dupa banii pe care i-am pompat in ea + ce urmeaza , o sa mai ramana cu noi ceva timp . Daca trag linie la final , este posibil sa depasesc diferenta pe care puteam sa o platesc pe VW , dar ramane satisfactia ca pe asta am facut-o eu sa arate asa si nu voi avea nici probleme cu nevasta :)
Incerc sa atasez ceva poze cu jantele noi , inainte de vopsire , asta ca sa avem cu ce sa facem comparatia dupa .
Fişiere ataşate
20150403_123506.jpg
20150403_123449.jpg
20150403_123438.jpg
morodor
Member

Mesajde dragoescu » 25 Mai 2015, 15:04

Salut,

Pana la urma ai montat plafoniera cu suport ochelari? Eu am pus una fara ochelari, doar cu microfon si ma intrebam daca cea de pe mondeo (plafoniera + microfon + suport ochelari) se poate adapta usor. Am vazut ca pentru montaj "etans" exista o rama metalica care preseaza (sau strange) rama de la plafoniera contra tapetului de tavan (fara ea cred ca vor exista luft-uri). Insa rama + plafoniera de mondeo arata diferit, parca sta ingropata in tapetul tavanului nu preste cum e la focus.
Fall Down Seven Times, Get Up Eight
-----------
Focus MK2.5 WF0PXXWPDPBY05999
dragoescu
1nsane Member

Maşina: Focus II Facelift
VIN: WF0PXXWPDPBY05999

Anterior

Înapoi la Totul despre membri